Opublikowano 5 maja 20168 l No nic to trzeba czekać na jakieś mocne przeceny , Dark Souls III czy też R6 siege za 59.99e bez przesady .
Opublikowano 5 maja 20168 l Steam Summer Sale będzie za jakiś czas to na pewno te 30 euro znajdzie zastosowanie .
Opublikowano 10 maja 20168 l Jakis koles otworzyl sobie paczke kart na Steam i dostał przekaz od Gabena:
Opublikowano 14 maja 20168 l MIalem problem z kluczem Dooma kupionym u Pingwinów. Kupiłem drugi, aktywowałem, ale gra pomimo tego, że wyświetla się w bibliotece nie jest widoczna w profilu/wszystkie gry. Osiągnięcia i aktywność z tej gry także nie są widoczne na moim profiu. Mial ktos kiedys podobny przypadek ?
Opublikowano 14 maja 20168 l Pewnie kupiłeś ruski czy tam brazylijski klucz.i Teraz jest na Steamie coś takiego, że osiągnięcia z innego regionu nie wyświetlają się jak jesteś poza nim. Nie wiem czy tak jest z każdym tytułem ale niektóre gry zakupione poza Polską nie wyświetlają się poprawnie na moim Steamie.
Opublikowano 14 maja 20168 l Nope - klucz World Wide. Moze problem jakis na samym stemie sie pojawil - napisze do pomocy technicznej. Edytowane 14 maja 20168 l przez easye
Opublikowano 14 maja 20168 l No to zostaje jeszcze wariant, że nie dodali Dooma do swojej bazy czy coś tym stylu. Sprawdź, czy osiągnięcia wyświetlają się u kogoś ze znajomych kto ma Dooma. czasem nie dodają wszystkiego w dniu premiery i dopiero po jakimś czasie achievementy pojawiają się na profilu.
Opublikowano 14 maja 20168 l No osiagniecia chyba ogolnie sa - bo w bibliotece z grami widze ze odblokowalem 3 - problem zaczyna sie gdy chce je podejrzec, przechodzi na moj profil, gdzie nie mam tej gry w ogole w aktywnosciach. Gre o dziwo mam aktywna w bibliotece, ale jak wejde w swoj profil i po prawej GRY, to nie ma Dooma. EDIT: widze ze nie tylko ja mam taki problem: https://www.reddit.com/r/Steam/comments/4j89yz/doom_not_showing_on_activity_feed/ Edytowane 14 maja 20168 l przez easye
Opublikowano 17 maja 20168 l Znowu będziecie rozdawać sobie gry jak podczas zimowej wyprzedaży? [emoji14] Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 maja 20168 l Chyba nie. Raczej tylko na winter sale bedziemy to robic. Ale trzeba zapytac zarzadu
Opublikowano 17 maja 20168 l Lepiej zeby to zostalo tylko swiateczna tradycją, taka stara tradycja z poczatkow lotnictwa #teammiś
Opublikowano 17 maja 20168 l też myślę że w gwiazdka pasuje do tego idealnie a w lato nie każdy ma czas żeby chociaż kompa uruchomić
Opublikowano 17 maja 20168 l Tez jestem za tym zeby to byla tradycja swiateczna. Tylko w tym roku trzeba zapisy wczesniej i zwiekszyc kwote minimalna ktora pojdzie na gry np. 20€.
Opublikowano 18 maja 20168 l Uwazam, ze nie ma sensu nic organizowac. Swieta i gwiazdka to specjalny okres kiedy taka akcja ma wiekszy sens i moze nie jednemu poprawic humor. Dodatkowo w lato duzo osob wyjezdza. ale jak ktos chce sobie cos zorganizowac na summer sale to przeciez droga wolna
Opublikowano 18 maja 20168 l A już czasem nie ukończyłeś na innej platformie? na GOG masz za 65zł jak coś