Skocz do zawartości

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Miałem o tym napisać ale mnie ubiegłeś. Ps4 traci kolejnego mocarnego ex'a :) A tak na serio nawet bym zagrał w gierkę bo lubię takie zakręcone tytuły, a w dodatku to slasher więc tym bardziej trzeba będzie kiedys to kupić.

Opublikowano

A to Senran Kagura to pierw wyszło na 3DSa (i to będzie ta wersja), czy to jeszcze wcześniej?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy rodzaj dałna:

http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-21-steam-games-27-dlc-is-a-pdf-certificate

Jedyne 27 funtów za PDF który potwierdza, że gracz obiecuje nie korzystać z pomocy internetu lub poradników itp żeby ukonczyć gierkę dla dzieci.

E: "The idea is you print out the certificate, sign it, and hang it on the wall. The DLC does not affect the game in any way"

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

A ja mysle ze sprytny sposob na reklame.

Kiedy ten steam summer sale?

Opublikowano

Lekki spoiler z got 3 sezonu jest w filmiku

Opublikowano

moj pierwszy steam summer sale - no czuje lekkie podekscytowanie !

jak to jest - wszystkie przeceny sa od pierwszego dnia, sa czasowe, ostatniego cos sie moze pojawic ?

Opublikowano

Formuły tych wyprz się zmieniają. Ostatnio było tak że były przez cały czas stałe promocje. Tylko zmieniała się główna strona z polecanymi. Generalnie bieda w porównaniu do tych z przed 2-3 lat.

Opublikowano

dokładnie, troche ostatnio siadło z promocjami, ale zawsze znajdzie sie jakiegoś starocia za 1-5 euro co sie go przegapiło... no i nie ograć ;/

Opublikowano

:facepalmz: a o ktorej jest normalnie update sklepu?

Opublikowano

Miałem iść się przespać przed nocką ale jeszcze do tej 19poczekam zobaczyć co ciekawego wrzucą i czy nie będzie jakiegoś eventu :)

Choć i tak nie ma co liczyć na szaleństwo jakie się działo jeszcze 3-4lata temu.

Opublikowano

i tak padnie steam xd dopiero rano będzie można spokojnie przeglądać zawartość wyprzedaży

Opublikowano

Już się mi pojawiają zniżki. xdd

Opublikowano

FAKTYCZNIE XD

Opublikowano

no i steam wybuchł xd