Ukukuki 7 105 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Da się jakoś wejść w steam cloud i zobaczyć jakie dane tam mam? Zastanawiam się nad ponownym pobraniem Doom, miałem tam nagrane 10h i nie chce mi się od początku zaczynać:P Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Dzisiaj patrzę, a tam na liście mam do pobrania Sine Mora EX. Kupiłem kiedyś za dolara Sine Morę - gierkę, którą ogrywałem na Vicie - a teraz dodali mi do konta Steam za free - wersje ulepszoną. Czym się różni od tamtej wersji? Dokładnie nie wiem, ale jest od innych ludzi... Spoko, że czasem coś za free przypisują do konta. Nie spotkałem się z czymś takim na żadnej innej platformie. --- Ukukuki: możesz jedynie wejść na swój profil steamowy i tam masz spis gier w jakie grałeś. Jak przeglądać te sejwy w chmurze? Nie wiem - ale wiem, że w Doomie na pewno wszystko się wczyta z tych nagranych 10h. Cytuj
tomzacz 204 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Czy można gdzieś sprawdzić jakie osiągnięcia się zdobyło? Nie wiem czemu jest to dziwnie wykonane i trzeba w każdej grze z osobna sprawdzać - już nie mówiąc o tym, że mam 2 gry, w których zdobyłem 100% i nawet nie wiem w których Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Możesz to zrobić przez wejście do profilu i zmiany tego całego showcase'a, wtedy masz do wyboru gierki i wszystkie acziki jakie z nich zdobyłeś ale nie pokaże Ci, które są zrobione na 100%, chyba nie ma takiego filtra na steamie. Ogólnie z tymi setkami to jest syf na tym steamie, powinny być jakieś platyny (odznaki) czy coś jak na ps, szczególnie w erze DLC. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 football manager 2017 na steam za 11 euro. Kto tak jak ja nie brał bo cały czas było drogo to teraz opcja idealna. Dodatkowo kto będzie miał fm 2017 ma 25 % zniżki na fm 2018. Tutaj poczekam do recenzji bo jak znowu mało zmian to będę cisnął w 17 do wakacji. Tak jak teraz robiłem z 16. Czas się przestawić na 17 z licencjonowaną ekstraklasą. Może czas wrócić do polski z premier league w nowym fm :D Dla mnie to gra fenomen. Jak nie oglądam już od lat piłki nożnej mam w sumie w (pipi)e mecze na żywo nawet reprezentacji tak w fm uwielbiam SAM prowadzić drużyny od zera do bohatera. Wyszukiwać młode talenty i podbijać świat :) Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 sprzedawanie tych niepotrzebnych przedmiotow w ekwipunku - teraz trzeba kazda potwierdzac weryfikacja na mailu? xd co im odyebalo dodatkowo info ze mi blokuja na ilestam dni bo costam costam token sroken, niezle to utrudnili Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 kermitku kochany aplikacja na telefonie jest i idzie to wtedy bardzo sprawnie. Potwierdzasz w aplikacji Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 przez apke milutki blantusiu również dostaje komunikat by potwierdzić wystawienie mailowo :**** Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 tego całego steam guarda musisz chyba aktywować Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 A mnie w(pipi)iaja karty, których nie da sie sprzedać, tylko mogę wymienić na gemy. Ja chce ojro! Bo steam już nie wspiera gry, to i nie można zarobić na kartach. To w takim razie czemu te karty wypadają? A i co ze śmieciami z gier, jak np karty z Depth? Nie da sie ich pozbyc? Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Z Depth karty powinny byc zbywalne, wiec nie wiem w czym problem. Jesli natomiast chodzi o karty, ktorych nie mozna wystawic na markecie, to mozesz: - przerobic je na gemy - wymienic na karty z innych gier (sa ludzie zbierajacy niesprzedawalne karty) - wyrobic odznake (jezeli masz pelny set), najlepiej w czasie letniej/zimowej wyprzedazy A czemu wciaz wypadaja? Bo prawo nie dziala wstecz i mimo, ze Valve wyrzucilo gry z katalogu, ukrylo je w twojej liscie posiadanych tytulow, to wciaz masz prawo wydropic karty/dostac booster. Jezeli Ci sie to nie podoba, to zawsze mozesz usunac gry z biblioteki i problem zniknie. Za taki stan rzeczy nalezy winic wydawcow pokroju Digital Homicide, ktorzy to rozdawali swoje tytuly (w 99% przypadkow niezle (pipi)) w setkach tysiecy kopii, by zamiast na ich sprzedazy, zarobic na prowizji z handlu kartami. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Q3Arena na steamie jest w promocji, pójdzie to spokojnie na windows7 czy trzeba się sr.ać? Edytowane 23 sierpnia 2017 przez Plugawy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Wrócę do domu to sprawdzę 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Cholera, zapomniałem :P. Dzisiaj już sobie przypomnienie ustawiłem, więc tym razem sprawdzę Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 A ja czekalem jak gupi xD myslalem juz, ze jaja se robisz. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Wybacz, ja mam kiepską pamięć, dlatego jak ktoś mnie o coś prosi to każę sobie przypominać, ale nawet o tym zapomniałem xd. Cytuj
tomzacz 204 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Czy można gdzieś sprawdzić jakie osiągnięcia się zdobyło? Nie wiem czemu jest to dziwnie wykonane i trzeba w każdej grze z osobna sprawdzać - już nie mówiąc o tym, że mam 2 gry, w których zdobyłem 100% i nawet nie wiem w których Udało mi się rozwiązać ten problem - można na stronie completionist.me połączyć swoje konto Steam i sprawdzić wszystkie swoje osiągnięcia (w tym w tych grach na 100%) Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Opublikowano 27 sierpnia 2017 No fajnie jakby jakoś odświeżyli osiągnięcia na steam , szkoda że łatwo oszukać je programami czy też (pipi) gierkami ale marzy mi się poziom steam zdobywany na osiągnięcia jak na PSN . Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Zainteresowała mnie mała giereczka na steamie http://store.steampowered.com/app/569480/Kingdoms_and_Castles/ Ktoś z forum grał ? Ciekawie wygląda taki średniowieczny city buildier. Niestety mało rozbudowany ale cena mała i recenzje spoko Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 https://store.steampowered.com/account/registerkey Wreszcie mozna aktywowac gry przy uzyciu przegladarki. "Troche" to trwalo, ale w koncu jest. 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Jeśli ktoś ma na Stimku Payday 2, teraz możecie pobrać bete Raida, czyli Paydaya w klimatch IIWŚ. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Zaraz dlc do tyranny a właśnie paradox dał mi prezent Kocham komputerek właśnie za takie akcje This is what you have received:Stellaris: Utopia - Addded to your steam library. Tyranny - Tales from the Tiers - Addded to your steam library. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Jakby ktos jeszcze nie wiedzial, Steam Inventory Helper zaktualizowal wczoraj zasady działania plugin'u i wrzucili skrypcik, który monitoruje wszystkie strony jakie odwiedzacie, wszystkie zachowania myszki (mouseover i click a i pewnie tez inputy z klawiatury) i wysylaja sobie na serwer. 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 A to po to były te dodatkowe uprawniania :o no to wypier,dala raz *ino roz Cytuj
tomzacz 204 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) A tu nagle Ciekawe jak będą wyglądać ceny, najpewniej czeka nas przelicznik (cena w euro * 4,3), ale może jakiś developer da mniej. I od razu odpowiadając na pytanie "a co to za gwiazdka": *Ceny w PLN są określone dla Polski, ale tak jak zawsze, wszelkie licencje gier zakupione kraju należącym do EOG (zarówno bezpośrednio, jak i w postaci prezentu) mogą zostać aktywowane przez dowolnego użytkownika znajdującego się w EOG. Edytowane 20 września 2017 przez tomzacz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi