Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi, czy to normalne, że po każdym odpalaniu Steama najpierw mi się pojawia okienko aktualizacji, co trwa jakieś 3 minuty a dopiero potem okienko logowania? Codziennie Steam jest aktualizowany, że za każdym razem mam to okienko?

Opublikowano
13 godzin temu, Emtebe napisał:

Powiedzcie mi, czy to normalne, że po każdym odpalaniu Steama najpierw mi się pojawia okienko aktualizacji,

Moze masz włączone aktualizacje beta? Wyłącz to, pamietam ze chciałem kiedys mieć aktualne wydanie i zaznaczyłem w opcjach „betę”. Nawet kilka razy na dzień miałem updejty.

Opublikowano
3 godziny temu, grzybiarz napisał:

Moze masz włączone aktualizacje beta? Wyłącz to, pamietam ze chciałem kiedys mieć aktualne wydanie i zaznaczyłem w opcjach „betę”. Nawet kilka razy na dzień miałem updejty.

Nie mam włączonych beta aktualizacji a okienko jest za każdym zjedzonym zrazem :/

To ten słynny pi si masterrejs? Never ending update :D

Opublikowano (edytowane)

Miałem tak kiedyś, lata temu, siedząc jeszcze na Windows 7. Teraz, na Win10 a wcześniej na 8, raz na jakiś czas wyskoczy ta aktualizacja, albo aktualizowanie informacji o koncie użytkownika, czy jakoś tak.

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Jest jakiś sposób na dodanie do biblioteki Steam CoD1 i CoD:UO w rozsądnej cenie? Bo 160zł bezpośrednio ze Steam to wiadomo co...

Opublikowano

Keyshopy, Allegro, czekanie na promocję? Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Sam czaję się na jakąś obniżkę CoD2, co by go sobie dorzucić do kolekcji, ale ponad 80zł to średni deal.

Opublikowano

Da się jakoś sprawdzić co dokładnie aktywuje klucz przed dokonaniem aktywacji na koncie?