Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio odkryłem funkcję strumieniowania na Steam, tzn. wiedziałem, że jest, ale ostatnio pierwszy raz użyłem i teraz na mac'u mogę grać w gry z PC :o niestety tylko w obrębie wifi, ale też fajnie.

Opublikowano

Jak masz jakiś nowszy szajsung tv, to możesz sobie na tv streamować. Niepotrzebny Steam Link - wystarczy apka, internet na kablu i gotowe. Po wifi też niby działa, ale zalecają granie na kablu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym całkowicie i nieodwracalnie usunąć z konta grę. Niby można usunąć grę poprzez pomoc techniczną, jest tam opcja usnięcia na stałe, ale to na stałe jest niestałe. ;)

Przywraca się taką grę przez zakładkę Steam support - wybiera się grę > nie ma gry w mojej bibliotece i > przywróć ostatnio usunięty pakiet, grę.

Da się to zrobić czy nie? To przywracanie usuniętej "na stałe" gry jest jakoś ograniczone czasowo i po tym czasie faktycznie zostanie usunięta, czy...?

Opublikowano
W dniu 5/7/2018 o 11:54, krzyhu923 napisał:

Chciałbym całkowicie i nieodwracalnie usunąć z konta grę. Niby można usunąć grę poprzez pomoc techniczną, jest tam opcja usnięcia na stałe, ale to na stałe jest niestałe. ;)

Przywraca się taką grę przez zakładkę Steam support - wybiera się grę > nie ma gry w mojej bibliotece i > przywróć ostatnio usunięty pakiet, grę.

Da się to zrobić czy nie? To przywracanie usuniętej "na stałe" gry jest jakoś ograniczone czasowo i po tym czasie faktycznie zostanie usunięta, czy...?

A co, w HuniePopa czy jakies inne obciachowe (pipi) masz wklepane 200 godzin i sie wstydzisz? :D

Gość Orzeszek
Opublikowano

kusi mnie ten steam kontroler, ale akceptowalna kwota to do 150zł z wysyłką za tego cudaka mogę dać.

Opublikowano
W dniu 10.05.2018 o 06:32, Orzeszek napisał:

kusi mnie ten steam kontroler, ale akceptowalna kwota to do 150zł z wysyłką za tego cudaka mogę dać.

Zanim kupisz zastanów się do czego chcesz używać. Wszystkie gry które natywnie wspierają kontroler od Xboxa są lepsze na nim. Ja grałem jakąś chwile w Civke na tv i jest bardzo fajnie. Tak samo w Pillarsy jakies 30 minut zagrałem i wiem ze tak kiedyś będę grał w te grę. Bardzo duże opcje konfiguracji i jak zawsze potężne wsparcie od społeczności. Problem w tym, że to co dedykowane padowi lepsze jest na zwykłych kontrolerach, a że nawet Pro controller od Switcha ma oficjalny support to proponuję przemyśleć zakupy.

Gość Orzeszek
Opublikowano

dlatego nie dam 280zl za niego xd cebulka spoko ale full price nope.

Opublikowano

Kurła powinien wyjść jakiś programik do zmiany tych przycisków. Pamiętam jak grałem dual shockiem, nie kumając gdzie jest X A B Y i mam QTE i ginę bo nie wiem co wcisnąć (ale to było z 5 lat temu, teraz już się nauczyłem obłożenia klawyszy).

Opublikowano (edytowane)

Też wam steam tak zamula ostatnio? Przeglądanie sklepiku osiągnięć czy nawet głupich aktywności to istna katorga.

Edytowane przez kes
Opublikowano

Ogólnie to jest PC, więc mogą sobie cenzurować do woli, w HuniePop i tak wystarczy jeden pliczek podmienić i dorotki na wierzchu, a Wieśmina albo się potraktuje tak samo w razie czego albo zawsze jest GOG, który chętnie dostarczy wersję DRM-free z cysiami included.