Kaczi 817 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 o dobrze wiedzieć, ostatnio kupiłem u nich gierkę.... także pierwszy i ostratni raz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 Zarówno Kinguin i G2A są polskimi firmami, no kto by pomyślał xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 From cebula to cebula, with love Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Wiedźmin jedynka GOTy, 4,50 zł na STEAM. Może ktoś nie ma, to za cenę piwka może ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Ostatnio odkryłem funkcję strumieniowania na Steam, tzn. wiedziałem, że jest, ale ostatnio pierwszy raz użyłem i teraz na mac'u mogę grać w gry z PC :o niestety tylko w obrębie wifi, ale też fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Jak masz jakiś nowszy szajsung tv, to możesz sobie na tv streamować. Niepotrzebny Steam Link - wystarczy apka, internet na kablu i gotowe. Po wifi też niby działa, ale zalecają granie na kablu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Chciałbym całkowicie i nieodwracalnie usunąć z konta grę. Niby można usunąć grę poprzez pomoc techniczną, jest tam opcja usnięcia na stałe, ale to na stałe jest niestałe. Przywraca się taką grę przez zakładkę Steam support - wybiera się grę > nie ma gry w mojej bibliotece i > przywróć ostatnio usunięty pakiet, grę. Da się to zrobić czy nie? To przywracanie usuniętej "na stałe" gry jest jakoś ograniczone czasowo i po tym czasie faktycznie zostanie usunięta, czy...? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Mieli wprowadzić całkowite usunięcie z konta. Ja tam wszystkie gry wrzucam do folderu "x", a zainstalowane gry nie trzymam w folderze. Jest porządek, widzę tylko to, co chcę widzieć. Z innej beki: http://www.cheapshark.com/ Fajna stronka do promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 W dniu 5/7/2018 o 11:54, krzyhu923 napisał: Chciałbym całkowicie i nieodwracalnie usunąć z konta grę. Niby można usunąć grę poprzez pomoc techniczną, jest tam opcja usnięcia na stałe, ale to na stałe jest niestałe. Przywraca się taką grę przez zakładkę Steam support - wybiera się grę > nie ma gry w mojej bibliotece i > przywróć ostatnio usunięty pakiet, grę. Da się to zrobić czy nie? To przywracanie usuniętej "na stałe" gry jest jakoś ograniczone czasowo i po tym czasie faktycznie zostanie usunięta, czy...? A co, w HuniePopa czy jakies inne obciachowe (pipi) masz wklepane 200 godzin i sie wstydzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Gorzej. Nerwica natręctw. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 9 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2018 (edytowane) Niedługo pojawi się aplikacja steam link która pozwoli na strumieniowanie gier z biblioteki steam na urządzenia mobilne Super sprawa i w końcu jest sens zakupu steam controllera który ma być natywnie wspierany. https://www.spidersweb.pl/2018/05/steam-link-app-steam-video.html Edytowane 9 maja 2018 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 kusi mnie ten steam kontroler, ale akceptowalna kwota to do 150zł z wysyłką za tego cudaka mogę dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 W dniu 10.05.2018 o 06:32, Orzeszek napisał: kusi mnie ten steam kontroler, ale akceptowalna kwota to do 150zł z wysyłką za tego cudaka mogę dać. Zanim kupisz zastanów się do czego chcesz używać. Wszystkie gry które natywnie wspierają kontroler od Xboxa są lepsze na nim. Ja grałem jakąś chwile w Civke na tv i jest bardzo fajnie. Tak samo w Pillarsy jakies 30 minut zagrałem i wiem ze tak kiedyś będę grał w te grę. Bardzo duże opcje konfiguracji i jak zawsze potężne wsparcie od społeczności. Problem w tym, że to co dedykowane padowi lepsze jest na zwykłych kontrolerach, a że nawet Pro controller od Switcha ma oficjalny support to proponuję przemyśleć zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 dlatego nie dam 280zl za niego xd cebulka spoko ale full price nope. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 A spotkaliście się kiedyś z tym, że gracie padem od PS4 i gra to "widzi" i zamiast pokazywać buttony x b a y, wyświetla x o kwadrat trójkąt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 To zależy od gry. Z tego co pamiętam Batmany miały obsługę DS4, a w MGS V można było to zmienić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 jak dobrze pamiętam Hollow knight tak samo wyświetlał przyciski z ds4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Kurła powinien wyjść jakiś programik do zmiany tych przycisków. Pamiętam jak grałem dual shockiem, nie kumając gdzie jest X A B Y i mam QTE i ginę bo nie wiem co wcisnąć (ale to było z 5 lat temu, teraz już się nauczyłem obłożenia klawyszy). Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 (edytowane) Też wam steam tak zamula ostatnio? Przeglądanie sklepiku osiągnięć czy nawet głupich aktywności to istna katorga. Edytowane 17 maja 2018 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 (edytowane) Nope A jednak cos sie dzieje dzisiaj i wolniej dziala, ale wczoraj mialem ok. Edytowane 17 maja 2018 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 słyszeliscie, ze Valve zaczyna cenzurować gry na Steamie o tresci seksualnej? Trochę słabo, że przeszkadza im nagość, a nie mega brutalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 WTF, cenzurowanie HuniePop? Grubemu to już ku,rwa odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Huniepop mi cenzuruja? Gdzie jest jakaś petycja? Trzeba walczyć z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Się śmiejecie, a niech wam ocenzurują syski we Wieśku Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Ogólnie to jest PC, więc mogą sobie cenzurować do woli, w HuniePop i tak wystarczy jeden pliczek podmienić i dorotki na wierzchu, a Wieśmina albo się potraktuje tak samo w razie czego albo zawsze jest GOG, który chętnie dostarczy wersję DRM-free z cysiami included. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi