Opublikowano 23 maja 20186 l Jednak zmiękła im rurahttps://www.eurogamer.pl/articles/2018-05-22-steam-jednak-bez-zaostrzenia-praw-dotyczacych-nagosci
Opublikowano 23 maja 20186 l ciekawe ze prawie odrazu mangagamer nawiazal wspolprace z gog i zaczynaja tam przerzucac swoje hentaie co jak co ale po co taka cenzura. sie ma 18 lat to co im do tego co ludzie kupuja.
Opublikowano 23 maja 20186 l Zwlaszcza ze w wiekszosci gier pokazuja cyce i inne takie, a nagle w VN nie wolno.
Opublikowano 25 maja 20186 l Nikt nie napisał, że jest nowa zabawa na Steamie i przegapiłam wczorajsze zadania. Tacy z was koledzy.
Opublikowano 25 maja 20186 l W dniu 25.05.2018 o 17:41, selene napisał(a): Nikt nie napisał, że jest nowa zabawa na Steamie i przegapiłam wczorajsze zadania. Tacy z was koledzy. Dzięki za info , wstyd że nikt nie dał znać tutaj.
Opublikowano 25 maja 20186 l Ale chujowe te zadania. Jest jakiś programik co emuluje uruchomienie danej gry?
Opublikowano 25 maja 20186 l Ide zobaczyc, pierwsze slysze. czy ktos poza mna widzi tam to samo? Edytowane 25 maja 20186 l przez Velius
Opublikowano 26 maja 20186 l Ja miałem zadanie - zagraj w grę, której jeszcze nie odpalałeś. A tam Kingdom Rush i godzina na liczniku. Albo dali mi za darmo jedna z trzech gier (na trzy dni). Trzeciego zadania nie pamietam.
Opublikowano 26 maja 20186 l W dniu 25.05.2018 o 19:04, Shankor napisał(a): Ale chujowe te zadania. Jest jakiś programik co emuluje uruchomienie danej gry? Archi's Steam Cards Farm trochę.
Opublikowano 26 maja 20186 l no nie jak mogliscie nie wiedziec o czyms o czym tez nie wiedzialem. wstydzilibyscie sie. mi te zadania sie nawet podobaja, taka troche nostalgia. napewno lepsze niz spamowanie next w kolejce odkryc. szkoda ze zadanie "odpal pierwsza gre na steam" nie zamienili na "pierwsza gre kupiona przez steam" bo az jestem ciekawy.
Opublikowano 26 maja 20186 l U mnie to proste: Counter Strike :D. Założyłem konto Steam właśnie dla tej gry jeśli mnie pamięć nie myli, bo pomimo kupna w pudełku trzeba było ją aktywować. To były jeszcze czasy, kiedy takie praktyki budziły kontrowersje.
Opublikowano 26 maja 20186 l tia u mnie to samo. zalozylem konto steam wlasnie dlatego ze counter strike 1.6 tego wymagal a 1.5 wylanczal serwery. ale to bylo tylko pierwszy klucz dodany a nie pierwszy kupiony. ten mnie wlasnie interesuje
Opublikowano 26 maja 20186 l Na steam jest coś takiego jak historia zakupów. Pokazuje kiedy i jaki klucz/ gra została dodana/ kupiona.
Opublikowano 26 maja 20186 l Ja po przesiadce z ps3, jak zobaczyłem paczki humble bundle z kilkoma grami za 3-4 dolce, to nie wierzyłem ze granie na PC może być tak tanie. Dziś mam chyba 900 gier na Steam:/
Opublikowano 26 maja 20186 l W dniu 26.05.2018 o 15:08, Shankor napisał(a): Na steam jest coś takiego jak historia zakupów. Pokazuje kiedy i jaki klucz/ gra została dodana/ kupiona. znalazlem. super meat boy w 2010
Opublikowano 26 maja 20186 l Ja prawilnie uzytkownik steam od zakupu na premierę half life 2. Wtedy to była pierwsza gra która wymagała steam i pierwsza gra na steam w ogóle. Jestem z valve od początku.