Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najpierw wycinają muzykę z GTA, teraz cycki. Ot uroki cyfry.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

ciekawe ze prawie odrazu mangagamer nawiazal wspolprace z gog i zaczynaja tam przerzucac swoje hentaie

co jak co ale po co taka cenzura. sie ma 18 lat to co im do tego co ludzie kupuja.

Opublikowano

Zwlaszcza ze w wiekszosci gier pokazuja cyce i inne takie, a nagle w VN nie wolno.

Opublikowano

Nikt nie napisał, że jest nowa zabawa na Steamie i przegapiłam wczorajsze zadania. Tacy z was koledzy.

Opublikowano

Ide zobaczyc, pierwsze slysze.

czy ktos poza mna widzi tam to samo?

1cOcPtz.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja miałem zadanie - zagraj w grę, której jeszcze nie odpalałeś. A tam Kingdom Rush i godzina na liczniku. Albo dali mi za darmo jedna z trzech gier (na trzy dni). Trzeciego zadania nie pamietam.

Opublikowano
14 godzin temu, Shankor napisał:

Ale chujowe te zadania. Jest jakiś programik co emuluje uruchomienie danej gry?

Archi's Steam Cards Farm trochę.

Opublikowano

no nie jak mogliscie nie wiedziec o czyms o czym tez nie wiedzialem. wstydzilibyscie sie.

mi te zadania sie nawet podobaja, taka troche nostalgia. napewno lepsze niz spamowanie next w kolejce odkryc.  szkoda ze zadanie "odpal pierwsza gre na steam" nie zamienili na "pierwsza gre kupiona przez steam" bo az jestem ciekawy.

Opublikowano

U mnie to proste: Counter Strike :D. Założyłem konto Steam właśnie dla tej gry jeśli mnie pamięć nie myli, bo pomimo kupna w pudełku trzeba było ją aktywować. To były jeszcze czasy, kiedy takie praktyki budziły kontrowersje.

Opublikowano

tia u mnie to samo. zalozylem konto steam wlasnie dlatego ze counter strike 1.6 tego wymagal a 1.5 wylanczal serwery.

ale to bylo tylko pierwszy klucz dodany a nie pierwszy kupiony. ten mnie wlasnie interesuje

Opublikowano

Na steam jest coś takiego jak historia zakupów. Pokazuje kiedy i jaki klucz/ gra została dodana/ kupiona. 

Opublikowano

Ja po przesiadce z ps3, jak zobaczyłem paczki humble bundle z kilkoma grami za 3-4 dolce, to nie wierzyłem ze granie na PC może być tak tanie. Dziś mam chyba 900 gier na Steam:/

Opublikowano
Godzinę temu, Shankor napisał:

Na steam jest coś takiego jak historia zakupów. Pokazuje kiedy i jaki klucz/ gra została dodana/ kupiona. 

znalazlem. 

super meat boy w 2010 :D

Opublikowano

Ja prawilnie uzytkownik steam od zakupu na premierę half life 2. Wtedy to była pierwsza gra która wymagała steam i pierwsza gra na steam w ogóle. Jestem z valve od początku.