Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano
TotalSpend 2018-06-20 12:25:47.433 $1,973.84

:obama: Pewnie wlicza w to tez steam gifty.

Opublikowano

Od jutra beda stopniowo dodawac przecenione gry? 

Czy od razu wrzucaja wszystko jak w PSS?

Opublikowano

W tym tygodniu wpadły mi dwie karty z gier w które nie gram. Nie mam nawet w profilu zadnych aktywnosci związanych z tymi grami. Mam sie martwić i zmieniac hasło czy jest to mozliwe i czasem tak bywa?

Opublikowano

Miałem podobnie, skończyłem grać w Devila, a tu karta z Saints Row The Third.

Opublikowano

ja wczoraj skonczyłem Divinity w koncu i dzis karta z Portal 2.

Opublikowano

Tez dzisiaj dostałem karty z doopy, chyba zmienię hasło jak wrócę do domu :|

Opublikowano

Też ostatnio dostałem karty z du,py, ale mam 2FA i jakoś nie bardzo mi się chce wierzyć, bo ktoś używał mojego konta.

Nie ma też aktywności w grach, z których te karty wypadły.

Opublikowano

Przed chwilą Left 4 Dead 2 mi wpadło, choć grę instalowałem ostatnio jakoś z dwa lata temu. Ja to widzę tak, że Gaben powiedział "dobra, to tymi kartami pokażemy im w co mają dzisiaj grać i jak to rozkminią to robimy Half-Life 3".

Opublikowano

Dobra wyjąsnione. Stem inaczej teraz bedzie dropić karty:

"Instead of starting to drop Trading Cards the moment they arrive on Steam, we're going to move to a system where games don't start to drop cards until the game has reached a confidence metric that makes it clear it's actually being bought and played by genuine users. Once a game reaches that metric, cards will drop to all users, including all the users who've played the game prior to that point. So going forward, even if you play a game before it has Trading Cards, you'll receive cards for your playtime when the developer adds cards and reaches the confidence metric. "

Źródło: https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1954971077935370845

Na nadchodzącej wyprzedazy mam zamiar nabyc dodatki do NV i na ten rok zakupy skonczone.

Opublikowano

Jest jakaś gierka na Steamie, że się jest kosmitą, strzela się w planety i reprezentuje grupy <ok>

Opublikowano

ehhh nie idzie nic kupić, serwery jak zwykle leżą. skusze się na balasa, Desc.ip.ples III z dodatkiem za 17,99zł  kusi steam controller za 147zł :| brałbym gdyby nie dostawa za 40zł

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

na ch.uj wy kupujecie te wszystkie gnioty? żeby na forumku psx się żalić, że macie 500 gierek o wartości 1000$ a przeszliście z tego 15 tytułów?

to te znaczki -80% tak na was działają?

poważnie pytam

ehh

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Jestem koneserem balasów

Opublikowano
8 minut temu, sosnaa napisał:

na ch.uj wy kupujecie te wszystkie gnioty? żeby na forumku psx się żalić, że macie 500 gierek o wartości 1000$ a przeszliście z tego 15 tytułów?

to te znaczki -80% tak na was działają?

poważnie pytam

ehh

Bo wydawanie pieniedzy na hobby powoduje skok dopaminy

Opublikowano

Niby pytanie z dupy, ale zacząłem się zastanawiać nad zagadnieniem. Chwila przemyślenia, szybki rzut oka na ratio "kupione/ograne", i po chwili mnie olśniło, znalazłem odpowiedź.

Ponieważ, panie kolego @sosnaa, ch.uj Ci do tego.

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

Niby pytanie z dupy, ale zacząłem się zastanawiać nad zagadnieniem. Chwila przemyślenia, szybki rzut oka na ratio "kupione/ograne", i po chwili mnie olśniło, znalazłem odpowiedź.

Ponieważ, panie kolego @sosnaa, ch.uj Ci do tego.

masz racje, ch.uj mi to tego, po prostu nie rozumiem, jakby jeszcze można było pudełeczko na półkę postawić i co tydzień przecierać z kurzu podziwiając bogatą kolekcję a tak to odpalasz steam'a, zakładka biblioteka i napier.dala.sz scrollem góra dół zastanawiając się jakiego szrota by tu jeszcze dokupić xd

Opublikowano

Jesteś na forum 30-letnich entuzjastów gier wideo dla dzieci i szukasz logiki w budowaniu absurdalnie dużych kolekcji na Steam? No można i tak.

Ja kupuję bo mam pieniążki i chcę je na coś wydać. 

Opublikowano

Pewnie do jutra bedzie zamulac steam? Nie da sie praktycznie nic przejrzec, bo kazda strone wczytuje co 10 sekund.

Opublikowano

ile gierek do kupienia mały poradnik zakupocholika : Vikings expedition (bo wcześniejsza gra z serii expeditions była w pytke), The Red Strings Club (bo to jedna z najlepszych firm robiących przygodówki no i cyberpunk! ), Northgard (bo settlersi),  Startup Company (bo podobna gierka o robieniu gierek zeżarła mi kiedyś 30 h), Pyre (bo tanie i bluber polecał), Niffelheim (jak to (pipi)a wygląda :) , Finding Paradise (bo to the moon) i  Where the water tastes like wine (bo gra kompletnie niedoceniona a ma podobno za(pipi)istą historię).

No i najważniejsze The Dream Machine - Podobno najlepsza przygodówka w historii. Z genialną animacja poklatkową i wspaniałą historią. Całośc obecnie kosztuje 30 zł. Trzeba wziąć.

Opublikowano

Alpha Protocol kosztuje 6zł. Chyba jednak kupię wiecej niż dodatki do FNV.