Mroku 1 005 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Akurat jeszcze nie mialem okazji przejsc dodatkow w SO na xboxie. Teraz jest idealny moment, zeby sobie wszystko na nowo odswiezyc w 60+ klatkach co powinno byc standardem w tej grze. Mogliby wrzucic Halo MCC na PC przed premiera Halo Infinite, ale do tego i tak pewnie nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Na PC masz tryb forge i pełen multiplayer, ale problem z nim jest taki sam jak z PC-tową wersją Destiny 2: nikt w to nie gra. nie ma podstawowej rzeczy - matchmakingu, a ustawianie sie na mecz przez Discord - lekkie (pipi)ac /10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @easye No matchmakingu nie ma ale widziałem że wieczorami zawsze jest kilka pokoi otwartych. Był ruch czy bieda? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dziwi że w sumie silnik na pc mają już przeniesiony z Halo 5 a dalej nic nie wypuszczają . Mimo że uwielbiam te serie to jednak na PC kompletnie mi nie siada , chętni mają Halo Online gdzie gra lata na silniku 3 części. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 W dniu 17.11.2018 o 21:00, Paolo de Vesir napisał: @easye No matchmakingu nie ma ale widziałem że wieczorami zawsze jest kilka pokoi otwartych. Był ruch czy bieda? szczerze, to odpalilem benchmark w 4k, zobaczyłem ze nie ma normalnego matchmakingu i usunąłem z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 JAK SIE POZBYĆ PO(pipi)ANYCH KART, KTÓRYCH NIE MOŻNA SPRZEDAĆ? Chodzi o grę Depth i mam tam karty: Tagi: Skórka uzbrojenia, Rozpadlinowy, Niewymienialne, Niezbywalne Jak to wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Kiedyś chyba była opcja zamieniania kart w gemy/kryształy może to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Nie, właśnie nie to. Chyba muszę to komuś w grze dać? Albo napisać do steam o usunięcie gry i wtedy to zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Ruszyła jesienna wyprzedaż i nominacje do nagród Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Niestety wyprzedaże Steam już od dawna nie przynoszą ciekawych promocji. Lepiej szukać okazji w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 https://imgur.com/a/4VJQyEI Głosowanie na gry działa jak należy jak internety to podchwycą to możemy mieć ciekawe nominacje w grudniu :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Duzo sporych obnizek na niektore tytuly z mojej wishlist. Neverwinter Nights 26zl Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Czy kupowanie kluczy Steam za grosze na allegro jest wg was nieetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Jak klucz nie pochodzi z jakieś kradzieży czy tam wyłudzania od developerów lub jakichś innych podejrzanych procederów to chyba nie ma problemów. Chociaż sam nigdy kluczy na PC na allegro nie kupowałem bo to sprawdzałem zazwyczaj jest droższe niż na humble czy amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 11 godzin temu, devilbot napisał: Czy kupowanie kluczy Steam za grosze na allegro jest wg was nieetyczne? Ciężko powiedzieć. Na Allegro sprzedają normalni ludzie, którzy wyrwali wcześniej klucz z humble bundle, sprzedają jakieś firemki, czy jakieś kradzione? Nie wiem czy Allegro jest najlepszym miejscem do szemranych interesów, ale kto wie, może i takie też się tam znajdą. W moim osobistym rankingu to jest trochę niżej od cdkeys, ale zdecydowanie wyżej od G2A czy innych gó,wien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Z kluczami Allegro można mieć pecha i później dostać wezwanie na okoliczny komisariat w charakterze świadka na przepytanie, bo jakiś Janusz (pipi)ł keye z lewego źródła. Ja bym sobie oszczędził takich niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 A co to? Przy sprzedaży kart, nie trzeba już potwierdzać na apce mobilnej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Do jakiejś tam kwoty nie trzeba jeśli karty są tanie i nie chcesz ich za dużo na raz wystawić. Ja wczoraj wystawiłem 10 i pierwsze 5 przeszło bez apki reszta już potrzebowała potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 https://www.dobreprogramy.pl/Valve-obniza-prowizje-dla-tworcow-gier-na-platformie-Steam,News,92508.html Gruby postanowił obniżyć prowizje dla twórców... Ale tylko dla największych, bowiem dopiero powyżej 10 mln zielonych przychodu schodzi się poniżej obecnych 30% Oj, chyba zapiekła go ucieczka Black Opsa 4 na Battle.net Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Nie oszukujmy się, drugim ważnym czynnikiem jest polityka refundów grubego, jedna z niewielu dobrych rzeczy na steamie. Fallouty Falloutem ale z BO4 też były niezłe cyrki i sobie ostatnio czytałem jak ludzie nie mogli dokonać zwrotu bo im Bli$$ard odpisał że nie, bo gierka odpalona, nawet jeśli na kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 "Company of Heroes 2" za darmo na Steama - https://store.steampowered.com/sale/coh2_giveaway_weekend/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) cholera, tyle gier mam w bazie, że nie wiem jak znaleźć TEN tytuł. Kupiłem kiedyś jakieś wyścigi, ale bardziej symulator wgnieceń/fizyki. Jak ta gra się zwie? Chodziło głównie o zabawe, potem dodali jakieś misje, ale i tak fajnie się wgniatało auta --- ok, mam: za(pipi)iste te filmy Edytowane 9 Grudnia 2018 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ostatnio mam problem z GTA5 Gra ciągle się aktualizuje/weryfikuje Pierwszy taki przypadek na Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Da się sprawdzić jakie gry zniknęły z biblioteki? Cały czas znikają mi jakieś gry zakładam że to szroty co były dawane za darmo ale jednak słabo ze strony steam że odbierają gry bez zapowiedzi i dania czegoś w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 @SpacierShark123 Steam nigdy nie odebrał nikomu żadnej gry. Nawet jak znikają ze sklepu i nie można kupić to i tak jak kupiłeś to możesz ściągnąć dożywotnio. Napisz o jakie gry chodzi jeżeli dojdziesz do tego albo zobacz w ukrytych listach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi