Opublikowano 17 listopada 20186 l Akurat jeszcze nie mialem okazji przejsc dodatkow w SO na xboxie. Teraz jest idealny moment, zeby sobie wszystko na nowo odswiezyc w 60+ klatkach co powinno byc standardem w tej grze. Mogliby wrzucic Halo MCC na PC przed premiera Halo Infinite, ale do tego i tak pewnie nie dojdzie.
Opublikowano 17 listopada 20186 l 10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Na PC masz tryb forge i pełen multiplayer, ale problem z nim jest taki sam jak z PC-tową wersją Destiny 2: nikt w to nie gra. nie ma podstawowej rzeczy - matchmakingu, a ustawianie sie na mecz przez Discord - lekkie (pipi)ac /10
Opublikowano 17 listopada 20186 l @easye No matchmakingu nie ma ale widziałem że wieczorami zawsze jest kilka pokoi otwartych. Był ruch czy bieda?
Opublikowano 17 listopada 20186 l Dziwi że w sumie silnik na pc mają już przeniesiony z Halo 5 a dalej nic nie wypuszczają . Mimo że uwielbiam te serie to jednak na PC kompletnie mi nie siada , chętni mają Halo Online gdzie gra lata na silniku 3 części.
Opublikowano 19 listopada 20186 l W dniu 17.11.2018 o 21:00, Paolo de Vesir napisał: @easye No matchmakingu nie ma ale widziałem że wieczorami zawsze jest kilka pokoi otwartych. Był ruch czy bieda? szczerze, to odpalilem benchmark w 4k, zobaczyłem ze nie ma normalnego matchmakingu i usunąłem z dysku
Opublikowano 19 listopada 20186 l JAK SIE POZBYĆ PO(pipi)ANYCH KART, KTÓRYCH NIE MOŻNA SPRZEDAĆ? Chodzi o grę Depth i mam tam karty: Tagi: Skórka uzbrojenia, Rozpadlinowy, Niewymienialne, Niezbywalne Jak to wywalić?
Opublikowano 19 listopada 20186 l Kiedyś chyba była opcja zamieniania kart w gemy/kryształy może to zadziała?
Opublikowano 19 listopada 20186 l Nie, właśnie nie to. Chyba muszę to komuś w grze dać? Albo napisać do steam o usunięcie gry i wtedy to zniknie.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Niestety wyprzedaże Steam już od dawna nie przynoszą ciekawych promocji. Lepiej szukać okazji w innych sklepach.
Opublikowano 21 listopada 20186 l https://imgur.com/a/4VJQyEI Głosowanie na gry działa jak należy jak internety to podchwycą to możemy mieć ciekawe nominacje w grudniu :>
Opublikowano 21 listopada 20186 l Duzo sporych obnizek na niektore tytuly z mojej wishlist. Neverwinter Nights 26zl
Opublikowano 21 listopada 20186 l Czy kupowanie kluczy Steam za grosze na allegro jest wg was nieetyczne?
Opublikowano 21 listopada 20186 l Jak klucz nie pochodzi z jakieś kradzieży czy tam wyłudzania od developerów lub jakichś innych podejrzanych procederów to chyba nie ma problemów. Chociaż sam nigdy kluczy na PC na allegro nie kupowałem bo to sprawdzałem zazwyczaj jest droższe niż na humble czy amazonie.
Opublikowano 22 listopada 20186 l 11 godzin temu, devilbot napisał: Czy kupowanie kluczy Steam za grosze na allegro jest wg was nieetyczne? Ciężko powiedzieć. Na Allegro sprzedają normalni ludzie, którzy wyrwali wcześniej klucz z humble bundle, sprzedają jakieś firemki, czy jakieś kradzione? Nie wiem czy Allegro jest najlepszym miejscem do szemranych interesów, ale kto wie, może i takie też się tam znajdą. W moim osobistym rankingu to jest trochę niżej od cdkeys, ale zdecydowanie wyżej od G2A czy innych gó,wien.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Z kluczami Allegro można mieć pecha i później dostać wezwanie na okoliczny komisariat w charakterze świadka na przepytanie, bo jakiś Janusz (pipi)ł keye z lewego źródła. Ja bym sobie oszczędził takich niespodzianek
Opublikowano 22 listopada 20186 l A co to? Przy sprzedaży kart, nie trzeba już potwierdzać na apce mobilnej?
Opublikowano 22 listopada 20186 l Do jakiejś tam kwoty nie trzeba jeśli karty są tanie i nie chcesz ich za dużo na raz wystawić. Ja wczoraj wystawiłem 10 i pierwsze 5 przeszło bez apki reszta już potrzebowała potwierdzenia.
Opublikowano 1 grudnia 20186 l https://www.dobreprogramy.pl/Valve-obniza-prowizje-dla-tworcow-gier-na-platformie-Steam,News,92508.html Gruby postanowił obniżyć prowizje dla twórców... Ale tylko dla największych, bowiem dopiero powyżej 10 mln zielonych przychodu schodzi się poniżej obecnych 30% Oj, chyba zapiekła go ucieczka Black Opsa 4 na Battle.net
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Nie oszukujmy się, drugim ważnym czynnikiem jest polityka refundów grubego, jedna z niewielu dobrych rzeczy na steamie. Fallouty Falloutem ale z BO4 też były niezłe cyrki i sobie ostatnio czytałem jak ludzie nie mogli dokonać zwrotu bo im Bli$$ard odpisał że nie, bo gierka odpalona, nawet jeśli na kilka minut.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l "Company of Heroes 2" za darmo na Steama - https://store.steampowered.com/sale/coh2_giveaway_weekend/
Opublikowano 9 grudnia 20186 l cholera, tyle gier mam w bazie, że nie wiem jak znaleźć TEN tytuł. Kupiłem kiedyś jakieś wyścigi, ale bardziej symulator wgnieceń/fizyki. Jak ta gra się zwie? Chodziło głównie o zabawe, potem dodali jakieś misje, ale i tak fajnie się wgniatało auta --- ok, mam: za(pipi)iste te filmy Edytowane 9 grudnia 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Ostatnio mam problem z GTA5 Gra ciągle się aktualizuje/weryfikuje Pierwszy taki przypadek na Steam.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Da się sprawdzić jakie gry zniknęły z biblioteki? Cały czas znikają mi jakieś gry zakładam że to szroty co były dawane za darmo ale jednak słabo ze strony steam że odbierają gry bez zapowiedzi i dania czegoś w zamian.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l @SpacierShark123 Steam nigdy nie odebrał nikomu żadnej gry. Nawet jak znikają ze sklepu i nie można kupić to i tak jak kupiłeś to możesz ściągnąć dożywotnio. Napisz o jakie gry chodzi jeżeli dojdziesz do tego albo zobacz w ukrytych listach.