Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Krążą legendy, że mogą zniknąć gry kupione bądź aktywowane przez VPN, no ale myślę że to raczej rzadkie zjawisko

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Wreszcie ktoś docenił kingdom come deliverance. Gracze Steam nominowali do gry roku.  Gracze pc wiedzą co dobre. Proszę o głosowanie:)

Opublikowano

Nie wiecie co stało się z The walking dead od telltale na steam? W sklepie jest tylko final season a po pozostałych ani widu ani słychu. Usunęli?

Opublikowano
11 minut temu, kes napisał:

Nie wiecie co stało się z The walking dead od telltale na steam? W sklepie jest tylko final season a po pozostałych ani widu ani słychu. Usunęli?

Pewnie dłączyło do reszty ich gier, które wyparowały wraz ze zgonem firmy i końcem licencji 

Opublikowano

Wyprzedaż cieniutka klucze na allegro w większości przypadków nawet 3x taniej niż na tej "wyprzedaży". Zaorać.

Opublikowano

Od wczoraj nie mogę wystawić niczego na rynku społeczności bo dostaję error " Wystąpił błąd podczas wystawiania przedmiotu. Odśwież stronę i spróbuj ponownie. ". Też tak macie/mieliście?

Opublikowano
7 minut temu, selene napisał:

Od wczoraj nie mogę wystawić niczego na rynku społeczności bo dostaję error " Wystąpił błąd podczas wystawiania przedmiotu. Odśwież stronę i spróbuj ponownie. ". Też tak macie/mieliście?

tak wystarczy odświeżyć czasem nawet 5-6 razy i zaskoczy w końcu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że starsza i zbędna wersja. Trochę chamówa że to nie full body. Zwykły scam. No ale to sega, a oni nie potrafią w gry wideo.

Opublikowano

No myślę że to nie jedyny problem. Może i jestem podczłowiekiem, ale dla mnie taka decyzja to jest no-go. I jeśli w ogóle się zdecyduję na te grę, to bezpośrednio przez Uplaya.

Opublikowano

Ja staram sie miec wszystko w jednym miejscu. Ostatnio praktycznie zrezygnowałem z gog.com (nie zebym miał tam duzo gier ale te 120 jest) i chce wszystko grac na steamie. Nie kupuje gier które wymagają dodatkowych klientów (wyjątek to Xbox live bo i tak mam w windowsie). Tak najzwyczajniej przeszkadza mi zakładanie kolejnych kont i instalowanie dodatkowego softu.

Opublikowano

Steam niedługo może stać się platformą tylko do gier indie. Wszyscy więksi uciekają - Bethesda, Activision, Epic,  Ubisoft, EA nawet microsoft ma swój sklep z exami typu gears forza. 

Opublikowano

Tak, dlatego jak juz mnie najdzie na rakowe AAA to kupie na konsoli.

Opublikowano

Posmarowali kasę to zrobili exlusive. Miliony użytkowników steama to wciąż jest niepodważalny argument. Proszę się rozejść. 

Opublikowano

Akurat uplay jest spoko klientem ze swoimi nagrodami, statystykami, osiągnięciami, z Origin też nie mam żadnych kłopotów, jedynie Epic Store jakies 100 lat za murzynami, bez profilu, osiągnięć, czasu spędzonego w grze itp., Bethesta zaś to niech wsadzi sobie w dupe i swój sklep i swoje gry. 

Edytowane przez easye

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

Epic Store jakies 100 lat za murzynami, bez profilu, osiągnięć, czasu spędzonego w grze itp.

Mnie dziwi, co ma na celu synchro z profilami na Xbox/PSN/Nintendo, skoro nie ma tu żadnego profilu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że w Valve w końcu poszli po rozum do głowy i teraz te wszystkie VC i DirectX pobierane są na komputer RAZ (ewentualnie aktualizowane), a nie zupełnie niepotrzebnie dla każdej gry z osobna.

Opublikowano
5 minut temu, krzyhu923 napisał:

Widzę, że w Valve w końcu poszli po rozum do głowy i teraz te wszystkie VC i DirectX pobierane są na komputer RAZ (ewentualnie aktualizowane), a nie zupełnie niepotrzebnie dla każdej gry z osobna.

Siedzą w jakimś katalogu?

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Siedzą w jakimś katalogu?

Tak.

C:/ -> Pliki programów (x86) -> Steam -> steamapps -> common -> Steamworks Shared

Opublikowano

No to było głupie, ale programy do kasowania śmieci (Odkurzacz, CCleaner, Advanced System Care) znajdowały to i traktowały jako śmiecie do usunięcia.

Opublikowano

Dziś zauważyłem apgrejd w mechanizmie sprzedawania/skupowania kart.

Można teraz jednym przyciskiem wystawić na sprzedaż wszystkie posiadane karty z danej gry i później ewentualnie skorygować ceny, jak też analogicznie "zamówić" sobie brakujące karcioszki do wytworzenia odznaki. Małe, a cieszy :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pany kiedy są wyprzedaże na steam poza gwiazdką? Teraz to patrzam i ceny jakieś takie nie koniczenie.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Na chiński nowy rok, na halloween i summer sale. Chyba tyle z takich większych

Opublikowano

Jeszcze wiosenne porządki w maju.