Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, mozi napisał:

Pany kiedy są wyprzedaże na steam poza gwiazdką? Teraz to patrzam i ceny jakieś takie nie koniczenie.

Ja co jakiś czas dostaję maila „twój obserwowany tytuł jest teraz w promocji”, wiec radzę dodać gry do obserwowanych - np niedawno było steamWorld 2 o polowe taniej, a nie ma żadnych świąt.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Niby tak, ale wszędzie masz teraz jakaś gwarancję. Te strony to takie Allegro kluczy, wiec i na Allegro może trafić się złodziej jak i na g2a, ale tu i tu masz wsparcie serwisu. 

Raz mi steam usunął gre, ale kupioną na Allegro od slupa. A mam prawie 900 tytułów.
----
Właśnie dostałem maila że Bayoneta -75%, 2 dyszki na Steam.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
Opublikowano

Naprawdę piękne czasy. Wszystkie stronki robią cenzurę i blokują nieprzychylne recenzje  bo to niby trollowanie i review bomb żeby tylko nie urazić wydawców i deweloperów.  Paranoja i kolejny krok w coraz większym rozwalaniu równowagi w tym jak wygląda recenzowanie. 

Opublikowano

"Nie odchodźcie od nas na epic store, pozwolimy wam cenzurować recenzję waszych tytułów."

Jakoś dobre kompletne gry mogą mieć średnią ocen "overwhelming positive".

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja się bardzo cieszę z tej ułomności osiągnięć na PC, bo dzięki temu w ogóle mnie nie interesują. Przestały mnie męczyć (to dobre słowo) po powrocie z konsol do PC gamingu i oby tak już pozostało, osiągnięcia to zło. Chociaż na Steam mogą być w obecnej formie, bo nie ma ogólnego gs'a i calaków.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

jak nie ma, sa tak samo jak na konsoli - przecież możesz mieć 100% z gry, jedyna różnica miedzy osiągnięciami to brak dźwięku jak wyskakują (tylko tyle wystarczyłoby zmienić) - mi tam akurat to w ogóle nie przeszkadza, fajnie ze są, fajnie ze je widać w profilu.

Opublikowano

Miałem na myśli ogólny wynik punktów (łączny) ze wszystkich gier. To, że można sobie maksować ulubiony tytuł jest nawet OK.

Opublikowano (edytowane)

tak, ale masz strony które pokazują łączna ilość zdobytych osiągnięć/czas tez w zupełności wystarcza.

W ogóle skoro mowa o osiągnięciach, to chyba w sieci nie ma lepszej stronki niż https://www.exophase.com/, która zlicza już chyba wszystko, poza exelami z Nintendo!

Ktoś zna jakąś konkurencje?

Edytowane przez easye
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klikając „Kup”, zgadzasz się na to, aby Valve umożliwiło ci dostęp do cyfrowych dóbr natychmiast po zakończeniu transakcji z pominięciem 14-dniowego okresu wycofania z niej. Tym samym zrzekasz się swojego prawa do odstąpienia od tego zakupu.

Takie coś mi wyskakuje przy próbie zakupu i nie można dokonać transakcji bez akceptacji powyższego. Nigdy nie zakładam z góry zwrotu ale wg mnie bardzo słaba zagrywka ze strony Valve.

Opublikowano

Spoko. A na przyszłość to gry na Steamie można zwracać przez dwa tygodnie od daty zakupu jeśli nie grałeś więcej jak 2h, jeśli dobrze pamiętam. Ale to nie są sztywne reguły, można próbować w uzasadnionych przypadkach. Jak gra np. jest zabugowana czy zepsuta, to też można się ubiegać o zwrot.

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 28.05.2019 o 12:55, MLeKSk napisał:

Wziąłem darmową wersję "Age of Wonders III", które było ostatnio na promocji. Gierka spodobała mi się tak bardzo, że chcę dokupić DLC, ale sorki, ponad 100zł w sklepie Steam wychodzi.

jesli jeszcze nie kupiles to do 3 czerwca masz dlc w promocji 50% taniej

• 3 tygodnie później...