Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chęc mnie dzisiaj wezbrała na rycerzyków, ale Pan Czekolada mocno opluł steamową produkcję :obama:

c5116ab35de8af7617cce2ee1b57bb600c9e4209

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Nie wiem, może poszukaj w Google.

Opublikowano

Jeśli nie masz pieniędzy na gierkę, to może czas na inne hobby? Znaczki pocztowe są tanie. Albo zacznij kraść. W każdym razie nie pisz już tutaj.

Opublikowano

Ogarnie grubas te serwery dzisiaj?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A po cichu liczyłem na remaster czy też Outland 2 po poprzednim tweecie HMQ.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ktos sie orientuje czy developerzy gier biorą sie chętnie za konwersje dostępnej na steamie gry z 32bit na 64bit czy maja to zwyczajnie gdzies?[Mam macOS Catalina 10.15.6]

Opublikowano

Jak to jakiś mniejszy tytuł to na tym forum Steam często są deweloperzy itp i można się ich zapytać czy mają coś w planach. 

Opublikowano

Dlaczego na Steam jest Halo, Gearsy i SoT, a nie ma żadnej Forzy?

Opublikowano

Bo Microsoft nie chce ich tam wydać? Moze dodatkowe koszty licencji jak pojawia sie na innej platformie?

Opublikowano

Wow, naprawdę nie ma bo nie ma?! Dziękuję za wyjaśnienie, o to mi chodziło!

Co do licencji, to sam na to wpadłem, że licencja na samochody może być podpisana tylko w przypadku wydawania gry na konsolach MS, ale liczyłem na jakieś oficjalne stanowisko w tej sprawie. Z tego co poczytałem, takowe raczej się nie ukazało.

Opublikowano

Bo może ktoś kojarzy jakieś stanowisko MS w tej sprawie, o którym nie wiem? Przestań odpowiadać pytaniem na pytanie, bo to ja pytam.

Opublikowano

przy fh4 jeszcze wierzyli w sprzedaż swoich gier na ms store, od girsow 5 już sie raczej pogodzili że pc = steam wiec nastepna fh imo tam wyląduje, jak każda ich gra ostatnio

Opublikowano

Te całe głosowanie na gry roku w poszczególnych kategoriach to naprawdę wyszło od graczy...?

Patrzę na dostępne pozycje w danych kategoriach i za głowę się łapie, jakie głupoty tam widnieją. Aż się przykro robi, że w takim Labor of Love nie ma na ten przykład Stardew Valley. A co tam robi Witcher 3, który od lat nie dostał żadnego patcha nie mam pojęcia...

A kategoria Outstanding Visual Style to w ogóle komedia. Jakieś Battlefieldy, Black Mesy, czy Avengersy? Srsly...?

Wiem, że pierdoły, ale dołuje taka świadomość, jakie gry współcześnie wiodą prym i przyciągają uwagę graczy... A faktyczne perełki gdzieś zakopane, albo zapomniane.

A Steam Sale bez niespodzianek - ceny standardowe, z przewagą 50% i 30%. Meh.