Opublikowano 13 sierpnia 20204 l chęc mnie dzisiaj wezbrała na rycerzyków, ale Pan Czekolada mocno opluł steamową produkcję Edytowane 13 sierpnia 20204 l przez oFi
Opublikowano 16 sierpnia 20204 l Ma ktos na zbyciu Black Ops 3 na Steama? Najlepszy FPS na Maca chyba w tej chwili a nie moge dorwac, wie ktos cos?
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l https://store.steampowered.com/app/311210/Call_of_Duty_Black_Ops_III/ Tutaj można kupić.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Tak, ale za ile xD Pytam bo nawet na G2A za duzo teraz chodza a to stara gra
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Jeśli nie masz pieniędzy na gierkę, to może czas na inne hobby? Znaczki pocztowe są tanie. Albo zacznij kraść. W każdym razie nie pisz już tutaj.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Ok, kto da info jak skrecic BO3 oprocz tego co zostalo juz napisane dostanie plusa
Opublikowano 7 października 20204 l A po cichu liczyłem na remaster czy też Outland 2 po poprzednim tweecie HMQ.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l ktos sie orientuje czy developerzy gier biorą sie chętnie za konwersje dostępnej na steamie gry z 32bit na 64bit czy maja to zwyczajnie gdzies?[Mam macOS Catalina 10.15.6]
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Jak tytul jeszcze nie zostal skonwertowany to pewnie juz nie zostanie.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Jak to jakiś mniejszy tytuł to na tym forum Steam często są deweloperzy itp i można się ich zapytać czy mają coś w planach.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Bo Microsoft nie chce ich tam wydać? Moze dodatkowe koszty licencji jak pojawia sie na innej platformie?
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Wow, naprawdę nie ma bo nie ma?! Dziękuję za wyjaśnienie, o to mi chodziło! Co do licencji, to sam na to wpadłem, że licencja na samochody może być podpisana tylko w przypadku wydawania gry na konsolach MS, ale liczyłem na jakieś oficjalne stanowisko w tej sprawie. Z tego co poczytałem, takowe raczej się nie ukazało.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l To po co się pytasz? Myślisz, że ktoś tu pracuje w MS i sprzeda Ci info po znajomości?
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Bo może ktoś kojarzy jakieś stanowisko MS w tej sprawie, o którym nie wiem? Przestań odpowiadać pytaniem na pytanie, bo to ja pytam.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Też mnie to dziwi, chętnie bym przygarnął Forzę na steam. Zobaczymy przy następnej odsłonie.
Opublikowano 21 grudnia 20204 l przy fh4 jeszcze wierzyli w sprzedaż swoich gier na ms store, od girsow 5 już sie raczej pogodzili że pc = steam wiec nastepna fh imo tam wyląduje, jak każda ich gra ostatnio
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Te całe głosowanie na gry roku w poszczególnych kategoriach to naprawdę wyszło od graczy...? Patrzę na dostępne pozycje w danych kategoriach i za głowę się łapie, jakie głupoty tam widnieją. Aż się przykro robi, że w takim Labor of Love nie ma na ten przykład Stardew Valley. A co tam robi Witcher 3, który od lat nie dostał żadnego patcha nie mam pojęcia... A kategoria Outstanding Visual Style to w ogóle komedia. Jakieś Battlefieldy, Black Mesy, czy Avengersy? Srsly...? Wiem, że pierdoły, ale dołuje taka świadomość, jakie gry współcześnie wiodą prym i przyciągają uwagę graczy... A faktyczne perełki gdzieś zakopane, albo zapomniane. A Steam Sale bez niespodzianek - ceny standardowe, z przewagą 50% i 30%. Meh.