Opublikowano 22 grudnia 20204 l Czy to rzeczywiście typy graczy nie będziemy wiedzieć. Wątpię bo Avengers to cienizna straszna.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l te steam points to sa jakos przeliczany na PLNy dzieki ktorym mozna kupic gry czy to tylko zbedna popierdolka?
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Z tego co wiem za to kupujesz rzeczy do profilu, jakieś tapety, bajery itp.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Tylko takie bajery https://store.steampowered.com/points/ W tym roku nie ma nawet tego kuponu na 17 złotych za zakupy za 100 jak wcześniej
Opublikowano 24 grudnia 20204 l 7 hours ago, Ukukuki said: Z tego co wiem za to kupujesz rzeczy do profilu, jakieś tapety, bajery itp. to po co ludziom zawracają głowę? punkty powinny miec jakas wartość, a nie odstawianie dziecinady. Developerzy by cos tracili, ze za punkty ktos kupowałby ich gry?
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Steam pewnie nie zrezygnowałby ze swojej prowizji, dlatego już nawet na tych kuponach na 17 zł oszczędza.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l też tak macie, że co jakiś czas (przez długi czas potrafi być ok, a potem to się dzieje, bez jakiegoś konkretnego powodu i grzebania w plikach) ikonki gier steam na pulpicie "psują się" i są białe? wiem jak to naprawić, tylko zastanawiam się, dlaczego tak się dzieje. ps. windows 10, najnowszy, zaktualizowany
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Ja tak nie mam, sporadycznie przy instalacji na Epic coś takiego czasem się zdarza. Może masz te gry na drugim dysku?
Opublikowano 28 grudnia 20204 l W dniu 27.12.2020 o 13:04, krzysiekp392 napisał: też tak macie, że co jakiś czas (przez długi czas potrafi być ok, a potem to się dzieje, bez jakiegoś konkretnego powodu i grzebania w plikach) ikonki gier steam na pulpicie "psują się" i są białe? wiem jak to naprawić, tylko zastanawiam się, dlaczego tak się dzieje. ps. windows 10, najnowszy, zaktualizowany Mam tak praktycznie od poczatku. Oststnia aktualizacja steam i windows naprawiła chyba wszystko poza 1 ikonka. Olałem temat. Czytałem że to powszechny problem ale nie chciałem się bawić.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Tak wspomnę, w zimowej wyprzedaży widzę jest Divinity Dragon Commander za 14zł - https://store.steampowered.com/app/243950/Divinity_Dragon_Commander/ Bardzo niedoceniona gra. Nie bez wad, ale dobrze się grało, a za taką cenę naprawdę warto mieć w bibliotece.
Opublikowano 8 lutego 20214 l W dniu 16.12.2020 o 18:58, Ukukuki napisał: Też mnie to dziwi, chętnie bym przygarnął Forzę na steam. Zobaczymy przy następnej odsłonie. https://store.steampowered.com/app/1293830/Forza_Horizon_4/
Opublikowano 21 lutego 20214 l Steam usunął klucze produktu starszych gier EA, przez co nie da się grać w niektóre starsze tytuły online. Ma to związek z luką pozwalającą na farmienie kluczy w nieskończoność i dotyczy przykładowo BF Bad Company 2. Jest gdzieś jakieś info, czy i jeśli tak to kiedy znajdą rozwiązanie?
Opublikowano 2 maja 20213 l troche japońskich dziwactw na promocji, powiększyłem backlog o pare novelek. Są też takie hity jak danganronpa np
Opublikowano 5 maja 20213 l Wzialem Death Stranding i Tekken-a, chciałem więcej ale i tak nie zagram, a za miesiąc wyjazd na wakacje (Tacierzyńskie) to chyba tylko z Switchem
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Te ich wyprzedaże to już nie to co kiedyś... Dawniej czekało się na promo -75% albo i więcej. Teraz wszystko -50% raptem i ceny nie spadają poniżej określonej kwoty. Są gry, które mam na wishliście, które od dosłownie lat nie były przecenione bardziej niż -50%, a to stanowczo za mało, żebym w ogóle je zakupił.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l No niestety to już nie te czasy co kiedyś. Starsze Sale były super okazjami. Teraz często te same tytuły są na promkach w tych samych cenach na konsolach albo da się je wyrwać taniej w innych miejscach. No i masa gier od lat w tych samych promocjach do 50%.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Liczę, że jednak co fajnego wpadnie. Masa gier w WishList, a te promki mocno średnie. Najbardziej czekam na spadek Cyberszrota do ponizej stówki
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Kilka tytułów będę brał, choć i tak jestem na wakacjach i nie zagram szybko, ale muszę powiedzieć ze się wkurzyłem bo dostałem tydzień temu email ze Ni No Kuni na przecenie, 75% ale ze już późno było to pomyślałem ze to ogarnę następnego dnia... dupa, zmienili na 50% i tak się teraz trzymają
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Ja kupiłem kilka gierek, spoko promki. Seria Wolf chyba najniżej w historii, wszystkie części z poprzedniej generacji za 60 zł.
Opublikowano 25 czerwca 20213 l no wyprzedaże teraz a kilka lat temu to inne wyprzedaże niestety. Factorio w ogóle nie przecenili a chciałem brać:( Wziąłem alyx do kolekcji i jeszcze coś pod vr aby kolegi konta nie blokować. Bo coś doprosić się o pogranie w alyx się nie mogłem a nowy komp to w końcu zmęcze gre Myślę jeszcze o kilku małych gierkach jak fort triumph. Ale te przeceny wiem że były większe poza summer sale...