Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czy to rzeczywiście typy graczy nie będziemy wiedzieć. Wątpię bo Avengers to cienizna straszna.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

te steam points to sa jakos przeliczany na PLNy dzieki ktorym mozna kupic gry czy to tylko zbedna popierdolka?

Opublikowano
7 hours ago, Ukukuki said:

Z tego co wiem za to kupujesz rzeczy do profilu, jakieś tapety, bajery itp. 

to po co ludziom zawracają głowę? punkty powinny miec jakas wartość, a nie odstawianie dziecinady. Developerzy by cos tracili, ze za punkty ktos kupowałby ich gry?

Opublikowano

Steam pewnie nie zrezygnowałby ze swojej prowizji, dlatego już nawet na tych kuponach na 17 zł oszczędza.  

Opublikowano

też tak macie, że co jakiś czas (przez długi czas potrafi być ok, a potem to się dzieje, bez jakiegoś konkretnego powodu i grzebania w plikach) ikonki gier steam na pulpicie "psują się" i są białe? wiem jak to naprawić, tylko zastanawiam się, dlaczego tak się dzieje.

ps. windows 10, najnowszy, zaktualizowany

Opublikowano

Ja tak nie mam, sporadycznie przy instalacji na Epic coś takiego czasem się zdarza. Może masz te gry na drugim dysku?

Opublikowano
W dniu 27.12.2020 o 13:04, krzysiekp392 napisał:

też tak macie, że co jakiś czas (przez długi czas potrafi być ok, a potem to się dzieje, bez jakiegoś konkretnego powodu i grzebania w plikach) ikonki gier steam na pulpicie "psują się" i są białe? wiem jak to naprawić, tylko zastanawiam się, dlaczego tak się dzieje.

ps. windows 10, najnowszy, zaktualizowany

Mam tak praktycznie od poczatku. Oststnia aktualizacja steam i windows naprawiła chyba wszystko poza 1 ikonka. Olałem temat. Czytałem że to powszechny problem ale nie chciałem się bawić. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Steam usunął klucze produktu starszych gier EA, przez co nie da się grać w niektóre starsze tytuły online. Ma to związek z luką pozwalającą na farmienie kluczy w nieskończoność i dotyczy przykładowo BF Bad Company 2. Jest gdzieś jakieś info, czy i jeśli tak to kiedy znajdą rozwiązanie?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

troche japońskich dziwactw na promocji, powiększyłem backlog o pare novelek. Są też takie hity jak danganronpa np

Opublikowano

Wzialem Death Stranding i Tekken-a, chciałem więcej ale i tak nie zagram, a za miesiąc wyjazd na wakacje (Tacierzyńskie) to chyba tylko z Switchem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te ich wyprzedaże to już nie to co kiedyś... Dawniej czekało się na promo -75% albo i więcej. Teraz wszystko -50% raptem i ceny nie spadają poniżej określonej kwoty. Są gry, które mam na wishliście, które od dosłownie lat nie były przecenione bardziej niż -50%, a to stanowczo za mało, żebym w ogóle je zakupił.

Opublikowano

No niestety to już nie te czasy co kiedyś. Starsze Sale były super okazjami. Teraz często te same tytuły są na promkach w tych samych cenach na konsolach albo da się je wyrwać taniej w innych miejscach. No i masa gier od lat w tych samych promocjach do 50%.

Opublikowano

Liczę, że jednak co fajnego wpadnie. Masa gier w WishList, a te promki mocno średnie. Najbardziej czekam na spadek Cyberszrota do ponizej stówki :cebula:

Opublikowano

Kilka tytułów będę brał, choć i tak jestem na wakacjach i nie zagram szybko,

ale muszę powiedzieć ze się wkurzyłem bo dostałem tydzień temu email ze Ni No Kuni na przecenie, 75% ale ze już późno było to pomyślałem ze to ogarnę następnego dnia...

dupa, zmienili na 50% i tak się teraz trzymają

Opublikowano

no wyprzedaże teraz a kilka lat temu to inne wyprzedaże niestety. Factorio w ogóle nie przecenili a chciałem brać:( Wziąłem alyx do kolekcji i jeszcze coś pod vr aby kolegi konta nie blokować. Bo coś doprosić się o pogranie w alyx się nie mogłem a nowy komp to w końcu zmęcze gre :) Myślę jeszcze o kilku małych gierkach jak fort triumph. Ale te przeceny wiem że były większe poza summer sale...