krzysiek923 1 661 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca kurrde, to już niedługo, 14 marca wiosenna wyprzedaż steam znowu nakupie milion gier, które ogram kiedyś lub nie ogram w ogóle 2 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Mam nadzieję, że przecenią Total War Warhammer i MGSy Cytuj
Chewie 155 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Ja nic nie kupuje i tak nie ogram mojego backlogu do usranowa. Te remastery mgs podobno gorsze od emulatora ale na xboxa bym kupił po taniości Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Wszystkie gry z serii CC na Steam, w tym uwielbiane przeze mnie Generals. The Saboteur również się pojawił. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 572 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Najpierw zmuszają do zakupu u siebie bo nigdzie indziej nie da się kupić, a teraz łaskę robią? Zamknijcie ten swój launcher i jak Becia przetransferujcie gierki z konta na stemka to pogadamy 1 Cytuj
Suavek 4 713 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 59 minut temu, Bigby napisał: Wszystkie gry z serii CC na Steam, w tym uwielbiane przeze mnie Generals. The Saboteur również się pojawił. Trochę dziwne sprzedawać oryginalne C&C i dodatki, kiedy istnieje Remastered Collection, ale to w sumie ciekawostka za grosze. Za to reszta serii jak najbardziej cieszy i już zakupiona. Generals również bardzo lubię a Tiberian Sun od paru lat za mną chodził, żeby spróbować wrócić. Kurczę, szkoda, że gier z serii Dune nie wydadzą. Pewnie już praw licencyjnych nie mają. A szkoda, bo Emperor: Battle for Dune to jeden z moich ulubionych RTSów. Mam co prawda oryginał na półce, kupiony jakieś 20 lat temu, ale nie pogardziłbym cyfrową reedycją. Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ciekawe czy coś na goga dadzą, trochę gierek już tam jest od nich. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca To steam sale juz się zaczeło, czy od jakieś godziny? Bo tak coś slabo Cytuj
Bzduras 12 572 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca https://steamdb.info/sales/history/ 3 3 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Teraz, Pupcio napisał: maciucha pesa6 nie ma na steamie Królem od dawna jest zmodowany pes2021 zwany football life Ja pewnie też coś kupie pomimo tego że backlog mam na parę lat do przodu Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Sklep Steam zawsze ma aktualizacje promocji o godzinie 19, wyprzedaży też to dotyczy. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Godzinę temu, Pupcio napisał: maciucha pesa6 nie ma na steamie Ty jesteś nudniejszy niż exy na sonke. 3 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca No i są wyprzedaże. Każda gra z mojej wishlisty jest w promocji. Fuck. Kupuję te Total War Warhammer, a reszta idzie do piachu. W sensie opróżniam listę i nie kupuję nic więcej. Może jeszcze Death Stranding. Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca kurwa, niech oni ogarną się w końcu... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4149575031735702628 Rodzina wkracza na steam Aby rozpocząć, możecie utworzyć rodzinę na Steam, a następnie zaprosić do niej maksymalnie 5 innych członków rodziny. Po dołączeniu do rodziny na Steam automatycznie zyskujecie dostęp do wszystkich gier posiadanych przez jej członków, które można współdzielić. Udostępnianie gier pozwala wam na granie w gry z bibliotek pozostałych członków rodziny, nawet jeśli są obecnie online i grają w inną grę. Jeśli wasza biblioteka rodzinna zawiera wiele kopii gry, wielu członków rodziny może grać w tę grę jednocześnie. Dorośli mogą opuścić rodzinę w dowolnym momencie, jednak będą musieli odczekać rok od dołączenia do poprzedniej rodziny, by utworzyć lub dołączyć do nowej. Edytowane 18 marca przez Daffy 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Czyli co, zrzutki na giereczki będą? Cytuj
Suavek 4 713 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Bardziej dogodny Family Sharing, bo teraz druga osoba będzie mogła grać w tym samym czasie. Zastanawia mnie, jak to się przełoży na sprzedaż gierek. Niby tylko jedna osoba w danej chwili może grać w ten sam tytuł, ale i tak otwiera to furtkę do wspomnianych "zrzutek". Chyba, że będą IP sprawdzać, czy faktycznie jest jedno gospodarstwo. Ale nie sądzę. Ciekawe tylko, czy nadal trzeba będzie się logować jednorazowo na danym komputerze, czy będą tylko zaproszenia. Cytuj
Bzduras 12 572 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 9 minut temu, Suavek napisał: Zastanawia mnie, jak to się przełoży na sprzedaż gierek. Niby tylko jedna osoba w danej chwili może grać w ten sam tytuł, ale i tak otwiera to furtkę do wspomnianych "zrzutek". Nawet jeśli będą zrzutki to finalnie może to wyjść nawet na dobre sprzedaży gierek - niższa cena spowoduje, że więcej osób będzie mogło (i chciało) kupić sobie jakiś upatrzony tytuł. Premierowe giereczki za pół ceny? Nawet łowcy promocji mogą zostać skuszeni. Gaben to nie czesiu z januszexu, typ wie co robi i zgaduję, że decyzja była poprzedzona analizami rynku które dały temu zielone światło. Plus jeszcze kwestia czy dana gra w ogóle obsługuje sharing, bo tytułów bez tej funkcji jest dużo. Cytuj
Shankor 1 617 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 13 godzin temu, Daffy napisał: nawet jeśli są obecnie online i grają w inną grę. Słowo klucz. Nie można grać w tą samą grę jednocześnie. Więc kupowanie gierek na zrzutki, tylko wraz z grafikiem kto kiedy gra. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) 4 godziny temu, Suavek napisał: Bardziej dogodny Family Sharing, bo teraz druga osoba będzie mogła grać w tym samym czasie. ale nie w tę samą grę e; del Edytowane 19 marca przez Nyu Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca No w 5 osób to raczej sensu nie ma. Ale cebula we dwie to już realny pomysł Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ale tak zawsze było. Jedyne, co się zmieniło, to że teraz jedna osoba nie będzie musiała grać w trybie offline. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 4 godziny temu, Shankor napisał: Słowo klucz. Nie można grać w tą samą grę jednocześnie. Więc kupowanie gierek na zrzutki, tylko wraz z grafikiem kto kiedy gra. No chyba że ktoś z tej samej rodziny jeszcze ma kopię gry, wtedy można samemu nie mając gierki. Szczerze to nie wiem czy to taki lepszy Family Sharing. Fajnie że można grać w grę z biblioteki użytkownika który w coś gra ale to ograniczenie dołączania/tworzenia rodzinki po roku od opuszczenia starej kiedy teraz można sobie użytkowników dodawać/usuwać jak się chce i jak często się chce, to działa mocno negatywnie na wyobraźnię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi