easye 3 332 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca To kto chciałby się wymienić biblioteka gier? Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Spoko opcja tylko jeśli to dobrze rozumiem to teraz będzie zakładana rodzina na te 6 osób i wszyscy dzielą się wszystkimi dostępnymi grami w ramach imprezy. Dotychczasowo chyba było trochę inaczej i ja dzieliłem się np z bratem i kuzynem i miałem dostęp do ich gier a oni do moich, ale nie nawzajem do swoich. Potencjalnie może być bajer opcja jeśli znajdzie się fajnych chętnych do wspólnej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Z moim najlepszym giereczkowym przyjacielem dzisiaj założyliśmy "rodzinę" - w teorii są gry, które nie są możliwe do dzielenia się, ale to trzeba sprawdzać samemu, wyświetliło nam nawzajem wszystkie nasze gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia The Callisto Protocol za 43 zł na Humble. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Mam na ps5. No nie mogłem się do tej gry przekonać. Wygląda świetnie, na słuchawkach jest fajny klimacik, ale walka w postaci niemal gry rytmicznej wybija z rytmu (he, he). Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ja nawet nie grałem, podobno liniowa aż do przesady, ale wrzuciłem, bo może ktoś ma na liście do ogrania, a cena akceptowalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2 godziny temu, krzysiek923 napisał: Ja nawet nie grałem, podobno liniowa aż do przesady, ale wrzuciłem, bo może ktoś ma na liście do ogrania, a cena akceptowalna. Liniowość nawet nie jest problemem gdyby nie to, że level design to korytarz - tak samo wyglądający tunel przez który się przeciskamy, potem drabina, potem znowu korytarz. Straszny pacing. Aż trudno uwierzyć, że ten gość maczał palce przy Dead Space. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Steam całkiem silny w tej Japonii https://www.gry-online.pl/newsroom/serwery-steama-obciazaja-glownie-trzy-kraje-polska-jest-wysoko-a/z129141 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Seria Kingdom Hearts trafi na Steam Mogliby jeszcze Theatrhythm wydać na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja 6 minut temu, Suavek napisał(a): Seria Kingdom Hearts trafi na Steam Mogliby jeszcze Theatrhythm wydać na PC. Dokladnie tak, tzn ja bym chcial ten ostatni. Poprzednie na 3DS juz byly. Na PS4/5 nie chce grac a Switch to ziemniak wiec jebac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja To chyba jedna z nielicznych gier Square, której nie ma na PC. A też nie chce mi się w nią inwestować na konsolach, tym bardziej, że ma to pierdyliard DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Super wiadomość bo zawsze chciałem wrócić do serii....tylko że kurde sto lat temu na PS2 skończyłem tylko jedynkę i tyle Rozumiem by grać w kh3 musiałbym przedtem skończyć te milion innych części (i pewnie jedynkę znowu bo nic nie pamiętam )by mieć szansę cokolwiek zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja 47 minutes ago, Daffy said: Super wiadomość bo zawsze chciałem wrócić do serii....tylko że kurde sto lat temu na PS2 skończyłem tylko jedynkę i tyle Rozumiem by grać w kh3 musiałbym przedtem skończyć te milion innych części (i pewnie jedynkę znowu bo nic nie pamiętam )by mieć szansę cokolwiek zrozumieć? Graj w obojętnie jaką część i jaraj się widoczkami i jak Król Lew się pokaże. Kingdom Hearts to taki fabularny pierdolnik, że nawet twórcy tego nie ogarniają Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Da się jakoś wyzerować osiągnięcia dla gry? Kiedyś odpaliłem Payday 2 na 5 minut i mam 2 osiągnięcia na 1328 i mi to przeszkadza Update: usunąłem za pomocą komedy w konsoli, ale na Exophase i tak nie zniknęły. Tam wystarczyło jednak usunąć grę z profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Widzę że dzisiaj rusza ten demkowy festiwal. Dajcie znać jak znajdziecie jakiegoś ukrytego kosiora Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Wczoraj ruszylo. Ja sciagnalerm wlasnie demo Metal Slug Tactics ale pewnie sprawdze po robocie. Na pewno poprzegladam dokladniej co tam nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Już wczoraj ruszył Parę rzeczy dla siebie do sprawdzenia widzę, Flintlock, Dungeons of Hintenberg, Metal Slug Tactics, The Alters, Entoria... no jest tego trochę, trzeba się mocniej przekopać to pewnie znajdzie się jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ja zaciagam demo NIght Slashers Remake. Jeden z moich ulubionych beat em upow ale patrzac na grafike troche sie boje No ale sprawdzi sie wieczorem wszystko ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Te animacje słabo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Dobra coś tam pograłem. Conscript- 1 wojenny residenciko horror zapowiada się super i chyba najbardziej mi się spodobało będzie grane na 100% neko odyssey- indie gówno gdzie chodzimy po japońskim miasteczku głaszczemy kotki i robimy im zdjęcia xD mega cziluwa też będzie grane Fallen aces- komiksowa graficzka, fajny gameplay i klimacik i jedynie nie podoba mi się że gdy umieramy to świat zachowuje nasz postęp a nas samych potrafi cofnąć na początek etapu tylko po to żeby przebiec taki kawał po nic bo wrogowie leżą martwi, dziwny pomysł ale okej Ten metal slug turowy- super sprawa, z tą serią nie mam prawie nic wspólnego ale dobrą, ładną turówkę zawsze przytule I to w sumie tyle z takich co grałem i wiem że kiedyś je kupie, kilka innych ma potencjał ale jeszcze nie taki żeby dodać je na liste życzeń xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Silence of the Siren - klon homm3 w klimatach SF, mamy tutaj grupę fanów songs of conquest do której sam się zaliczam to śmiało mamy kolejny tytuł do obserwacji Crypt Custodian - metroidvania I taka trochę Zelda 2d Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Od dzieciaka nie grałem w demka ale fajnie, że nadal jest taka możliwość. Chyba był okres kiedy dema w ogóle przestały wychodzić. Chyba dlatego, że zaczęli je nazywać early access i potem powoli sobie dodawali resztę gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Summer Sale 27 czerwca. Bez entuzjazmu, bo naprawdę coraz więcej lepszych ofert można wyłapać poza Steamem. GreenManGaming ma czasem super promocje, o bundlach nie wspominając. Przy okazji, ktoś próbował ostatnio wrzucać filmy na Steam? Tj. łączyć konto Steam i YT? Bo jest chyba jakiś bug, przenosi do białej, pustej strony. Tylko z tego co czytam Valve go nie naprawiło już od kilku ładnych miesięcy, co też mnie trochę dziwi. Taka firma, a łatki nie ma. No chyba, że wina bardziej po stronie Google stoi, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Liczy się tylko promka na Święta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Forza Horizon 4 -80%. 11$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi