dominalien 266 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Nie mam daty założenia konta, ale pierwszy zakup HL2, 16.11.2004. 1 Cytuj
krzysiek923 1 680 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 2 godziny temu, dominalien napisał(a): Nie mam daty założenia konta, ale pierwszy zakup HL2, 16.11.2004. Masz odznakę "lata służby" w profilu i tam jest "członek od [...]" Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) A, no to 14.11.2004. Co ma sens, niewyraźnie pamiętam, że ściągałem HL2 przez dłuższy czas przed odblokowaniem 16.11. Przypuszczam, że to było na Neostradzie 256 kb/s. Teraz jest do ściągnięcia 2 GB, zakładając, że wtedy było tyle samo, co w sumie możliwe, to wychodzi 18 godzin ściągania. Edit: jak zacząłem pisać ostatnie zdanie, uruchomiłem ściągnięcie HL2 żeby zobaczyć ile to jest giga. Zanim przeliczyłem GB na godziny po 32 kB/s i skończyłem pisać zdanie HL2 się ściąnął. :-) Edytowane 27 października przez dominalien 1 Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Wleciała jakaś Halloweenowa wyprzedaż i jest Sons Of The Forest w dobrej cenie - 76,44zł. W sumie dawno nie grałem w jakiegoś survivala a ten ma dobre oceny, ktoś grał/poleca? Cytuj
krzysiek923 1 680 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października O, widzę, że Steam dodał Blik do opcji płatności, nice. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Wreszcie to zrobili, Epic NPC Man wypuszcza grę!!! Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Wjechały promocje na Steama i jestem przeszczęśliwy, bo absolutnie nic z nich mnie nie interesuje i nie wydam kasy. Skusiłbym się na Ghost of Tsushima w dobrej cenie, albo na Ragnaroka. Ale Ghost jest -20%, a Ragnarok wcale, więc niech sobie wsadzą w tyłek takie promocje Uff!!! Cytuj
DarkStar 118 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 3 minuty temu, Homelander napisał(a): Wjechały promocje na Steama i jestem przeszczęśliwy, bo absolutnie nic z nich mnie nie interesuje i nie wydam kasy. Pamiętam jak ponad 10 lat temu sprawdzałem z telefonu Steam Summer Sale na wyjeździe w Szczawnicy, żeby mi nie uciekły flash deals. Teraz to na takiej wyprzedaży jest przecenione to co zawsze, tylko zbiorczo. Emocji zupełnie brak. 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 3 minutes ago, DarkStar said: Pamiętam jak ponad 10 lat temu sprawdzałem z telefonu Steam Summer Sale na wyjeździe w Szczawnicy, żeby mi nie uciekły flash deals. Teraz to na takiej wyprzedaży jest przecenione to co zawsze, tylko zbiorczo. Emocji zupełnie brak. Czasami wskakuje jakiś tytuł z nową wyprzedażą większą niż dotychczas. Liczyłem na 40% z Tsushimy, ale nie to nie. Moją uwagę zwróciło Psychonauts 2 za 6$ i Jedi Fallen Order za 4$. Tanio, ale czy w to zagram? Nie sądzę. Znaczy to fajne gry, ale Psychonauts 1 mnie nie porwało, a do soulsowatych jakoś sentymentu nie mam. Elden Ring mi leży i się kurzy na Decku. Może Gearsy Hivebuster i Tactics? Pakiet za 13$ wychodzi Cytuj
DarkStar 118 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) Ja sobie sprawdziłem i jest historical low na FFXVI Complete Edition. I tania Kena na Rogala. Metaphor też został cenowo zrównany z dotychczasową ofertą z MS Store. No dobra, coś tam dla mnie jest Edytowane 27 listopada przez DarkStar Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada U mnie tylko Hivebusters wleciały i to wszystko Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada W dniu 30.10.2024 o 13:15, krzysiek923 napisał(a): O, widzę, że Steam dodał Blik do opcji płatności, nice. W cześniej też był tylko przez te przelewy24 czy jak się to nazywa. Od lat tak płaciłem blikiem na steam. Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Metaphor na kluczykowniach jest po 160zl - to już całkiem dobra cena. A na samym Steamie to hmm chyba czekamy na winter sale? Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Psychonauts 2 za 21 zł to dobra cena 1 Cytuj
krzysiek923 1 680 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada MS podbija sprzedaż Black Ops 6 i z tego względu żadna inna część nie ma obniżonej ceny, wcześniej takich praktyk nie było, dzięki MS Cytuj
Czoperrr 5 188 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 20 minutes ago, krzysiek923 said: MS podbija sprzedaż Black Ops 6 i z tego względu żadna inna część nie ma obniżonej ceny, wcześniej takich praktyk nie było, dzięki MS MS jak zawsze sprawca całego zła Cytuj
Chewie 165 Opublikowano czwartek o 08:57 Opublikowano czwartek o 08:57 Polecam northgard za 10 ziko, do tego nie wiem czy cały pakiet cities skylines już był w takiej cenie 1 Cytuj
wojtas011 545 Opublikowano czwartek o 09:58 Opublikowano czwartek o 09:58 Need For Speedy też są tanio, Unbound za 20zł Producent Steam: Need for Speed Cytuj
DarkStar 118 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Chciałbym przypomnieć, że na Steamie trwa plebiscyt na Nagrody Steam i możecie oddać głosy na gry w różnych kategoriach. https://store.steampowered.com/steamawards/nominations Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi