Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 705 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano
2 godziny temu, dominalien napisał(a):

Nie mam daty założenia konta, ale pierwszy zakup HL2, 16.11.2004.

Masz odznakę "lata służby" w profilu i tam jest "członek od [...]"

Opublikowano

A, no to 14.11.2004. Co ma sens, niewyraźnie pamiętam, że ściągałem HL2 przez dłuższy czas przed odblokowaniem 16.11. Przypuszczam, że to było na Neostradzie 256 kb/s.

Teraz jest do ściągnięcia 2 GB, zakładając, że wtedy było tyle samo, co w sumie możliwe, to wychodzi 18 godzin ściągania.

Edit: jak zacząłem pisać ostatnie zdanie, uruchomiłem ściągnięcie HL2 żeby zobaczyć ile to jest giga. Zanim przeliczyłem GB na godziny po 32 kB/s i skończyłem pisać zdanie HL2 się ściąnął. :-)

Edytowane przez dominalien

Opublikowano

Wleciała jakaś Halloweenowa wyprzedaż i jest Sons Of The Forest w dobrej cenie - 76,44zł.

W sumie dawno nie grałem w jakiegoś survivala a ten ma dobre oceny, ktoś grał/poleca?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wjechały promocje na Steama i jestem przeszczęśliwy, bo absolutnie nic z nich mnie nie interesuje i nie wydam kasy. Skusiłbym się na Ghost of Tsushima w dobrej cenie, albo na Ragnaroka. Ale Ghost jest -20%, a Ragnarok wcale, więc niech sobie wsadzą w tyłek takie promocje :D Uff!!!

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał(a):

Wjechały promocje na Steama i jestem przeszczęśliwy, bo absolutnie nic z nich mnie nie interesuje i nie wydam kasy.

Pamiętam jak ponad 10 lat temu sprawdzałem z telefonu Steam Summer Sale na wyjeździe w Szczawnicy, żeby mi nie uciekły flash deals. Teraz to na takiej wyprzedaży jest przecenione to co zawsze, tylko zbiorczo. Emocji zupełnie brak.

Opublikowano
3 minutes ago, DarkStar said:

Pamiętam jak ponad 10 lat temu sprawdzałem z telefonu Steam Summer Sale na wyjeździe w Szczawnicy, żeby mi nie uciekły flash deals. Teraz to na takiej wyprzedaży jest przecenione to co zawsze, tylko zbiorczo. Emocji zupełnie brak.

Czasami wskakuje jakiś tytuł z nową wyprzedażą większą niż dotychczas. Liczyłem na 40% z Tsushimy, ale nie to nie. Moją uwagę zwróciło Psychonauts 2 za 6$ i Jedi Fallen Order za 4$. Tanio, ale czy w to zagram? Nie sądzę. Znaczy to fajne gry, ale Psychonauts 1 mnie nie porwało, a do soulsowatych jakoś sentymentu nie mam. Elden Ring mi leży i się kurzy na Decku. Może Gearsy Hivebuster i Tactics? Pakiet za 13$ wychodzi

Opublikowano

Ja sobie sprawdziłem i jest historical low na FFXVI Complete Edition. I tania Kena na Rogala. Metaphor też został cenowo zrównany z dotychczasową ofertą z MS Store. No dobra, coś tam dla mnie jest :)

Edytowane przez DarkStar

Opublikowano
W dniu 30.10.2024 o 13:15, krzysiek923 napisał(a):

O, widzę, że Steam dodał Blik do opcji płatności, nice.

W cześniej też był tylko przez te przelewy24 czy jak się to nazywa. Od lat tak płaciłem blikiem na steam. 

Opublikowano

Metaphor na kluczykowniach jest po 160zl - to już całkiem dobra cena.

A na samym Steamie to hmm chyba czekamy na winter sale?

Opublikowano

MS podbija sprzedaż Black Ops 6 i z tego względu żadna inna część nie ma obniżonej ceny, wcześniej takich praktyk nie było, dzięki MS :)

Opublikowano
20 minutes ago, krzysiek923 said:

MS podbija sprzedaż Black Ops 6 i z tego względu żadna inna część nie ma obniżonej ceny, wcześniej takich praktyk nie było, dzięki MS :)

MS jak zawsze sprawca całego zła 

Opublikowano

Polecam northgard za 10 ziko, do tego nie wiem czy cały pakiet cities skylines już był w takiej cenie

image.png.5b5984e84941a28e09409d57eac0acb6.png