Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przeważnie jak coś mają zamiar dodac to jest info że "X titles will unlock later", a teraz takowego nie widziałem. Umknęło mi?

czasami dodaja znienacka

btw 2 mln $ zarobione

@down to mialem na mysli. Nie wiem czemu napisalem cos innego

Edytowane przez SzewczykDratewka
Opublikowano
Przeważnie jak coś mają zamiar dodac to jest info że "X titles will unlock later", a teraz takowego nie widziałem. Umknęło mi?
Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek w humble bundle coś takiego było. W pozostałych, pokroju indie gala owszem.

Wszystkie ostatnie HIB miały jakiś bonus po czasie. Toż to już norma.

Opublikowano

Ej tutaj dostajemy jeden kod na cala paczke gier czy tak jak bylo - kazda gra ze swoim kodem?

Sie pytam bo czesc juz mam to bym oddal ziomeczkowi.

Opublikowano

Eeeee, ale jak "tak jak było" ? Ja często dostawałem jeden CD-key do wszystkich gier i to mi dodawało X tytułów na Steam. Nie przypominam sobie bym nagle dostał 7 cd-keyów kiedyś O.o

Potem dostawałem ewentualny drugi Steam-key jeżeli z czasem dodali kolejne gry. Ale pojedynczo sobie nie przypominam.

Opublikowano (edytowane)

Solo też jest "fun".

Jedynka nie miała co-opa i też była "fun".

To już raczej we wspomniane gry LEGO powinno się grać w co-opie tylko. Star Wars miałem dość po 30min. Za duża monotonia jak na bieganie samemu.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Wlasnie zauwazylem cos takiego jak Steam Big Picture. Rewelka. MS i Sony powinni sie uczyc od Valve lol.

Być może. Ale ja czekam aż Valve usprawni nowy interfejs, ale z tym pewnie to jest kwestia czasu. Wkurza mnie, że do niektórych rzeczy nie można dojść z poziomu nowego okna. Profile graczy wyświetlane są na starym modelu, a gdy jestem w grze i chce coś szybko sprawdzić na steamie, to już zakrawa o frustracje. Generalnie nowe okna mi się bardzo podobają, ale z tym czy jest to dobry pomysł poczekam do jakiegoś senswonego update'a.