Raptor 226 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Trochę o Steam, trochę o nowym Windowsie... http://hajducek.pl/2...szmary-gabea-n/ Chcesz powiedziec, ze jesli kupie gre na X360, to z automatu bede miec jej odpowiednik na PC (W8)? Tekst dosc niejasny. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 jesli dobrze zrozumialem ten tekst to zdaje sie ze byly jakies plotki ze gry z xboxa beda chodzic na windows 8 ale to bez sensu by m$ zabil swoja konsole by odrobinke zaszkodzic steamowi Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) nadszedl ten dzien... FTL przecenione ale tylko przez weekend i tylko o 40% wiec do 6 euro( z ciekawosci sprawilem tez na stronie gry i tam tez do 6$ zeszli) Edytowane 6 grudnia 2012 przez Gattz Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 FTL przecenione ale tylko przez weekend i tylko o 40% wiec do 6 euro( z ciekawosci sprawilem tez na stronie gry i tam tez do 6$ zeszli)Kupując na oficjalnej stronie dostajesz zarówno DRM Free jak i klucz Steam za te 6$... Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 no i dodali do thq bundle dodadkowe cos.... takie to dobre ze mogli sobie darowac Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 no i dodali do thq bundle dodadkowe cos.... takie to dobre ze mogli sobie darowacAno, jak oni śmieli do już i tak solidnego bundla dodać wszystkim kolejną grę steamową oraz dlc?! Powinni się wstydzić! No serio, kto to widział? Zamiast tego powinni wszystkich obrzucić całym swoim katalogiem za 1$ albo i mniej. ... Dostają za prawie darmo, a nadal im mało. To ma swoją nazwę... Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Niekoniecznie. Ja się tutaj dopatruję czegoś w stylu: Poprzednie bundle dodawały pozycje które były in-pair z tymi za które się płaciło. Czasem nawet lepsze niż niektóre "bazowe" tytuły. Teraz dodali coś co jest klase niżej od gier w podstawowej wersji packa. Jak by dali Space Marines'a to pewnie narzekań by nie było. A dwa: nigdy nie kumałem podejścia: "dostałeś za darmo to się ciesz, bo nie masz prawa narzekać". PS: Nie, samemu bundla nie kupowałem, więc ja nie narzekam na nic - jeno staram się zrozumieć niektórych Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) Tja, rozpieścili się poprzednimi edycjami, to się nagle wymagający zrobili. Teraz dali bundla o wspomniane kilka klas wyżej niż poprzednie, gdzie jak ktoś skąpy to i tak dorwie go za 1$, a nagle wielki zawód, bo _darmowy_ bonus nie stoi na tym samym poziomie co podstawka. Tragedia, zaprawdę... Niektórzy widać zapominają na czym polega ta cała inicjatywa HB. Edytowane 7 grudnia 2012 przez Suavek 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Niektórzy widać zapominają na czym polega ta cała inicjatywa HB. Bezsprzecznie się zgadzam z powyższym zdaniem !! Idea propagowania i promowania developerów indie, a przy okazji wspomagania organizacji charytatywnych poszła się (pipi) po całości. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 hmm ciekawe ze nie mozna wyrazic swojej opini o tym co dodali bo zaraz "wielki zawod" i "tragedia" i najlepiej jak smiem mowic co mysle zaplacilem ponad srednia i jestem zadowolony, nie dodali by juz nic i tez bylbym zadowolony, dodali ten shit i nadal jestem zadowolony z zakupu. a tobie sie wydaje ze nagle "jak mogli, teraz ten bundle jest zniszczony"? wez sie ogarnij zwlaszcza ze oni nie dodali tego zeby mnie nagrodzic ktory juz to kupilem tylko zeby zachecic tych co jeszcze tego nie zrobili a jakos watpie by ktos pomyslal "wczesniej sie nie oplacalo no ale teraz to must have". tak wiec zaliczyli fail. end of story Cytuj
Linek 187 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że Titan Quest jest bardzo przyjemną grą, ale z dodatkiem, podstawka wymaga poprawek. Kupiłem to dawno temu i bawiłem się świetnie (wtedy dużo czasu już minęło od D2, a D3 nie było na horyzoncie, więc jak najbardziej dobrze przyjąłem TQ). Dajcie tej grze szansę, potrafi dać sporo godzin solidnej rozrywki, no a poza tym - jak już ludzie wspominają - to jest wrzucone za darmo. Szczerze mówiąc dla mnie gdyby zamienić miejscami Titan Questa z Metro 2033, to byłoby gorzej, kwestia gustu. Mnie Metro2033 absolutnie nie interesuje, bundla kupiłem w zasadzie głównie dla Red Faction, więc nie ma tu co dyskutować nad tym gratisem - bywają gorsze i lepsze, to tak jak z pełniakami w CDA - wszystkim nie dogodzisz. Swoją drogą mam już kasę odłożoną na świąteczny sale, mam nadzieję na Hotline Miami w 75% i dobrze by było też wyrwać DLC do Deus Exa i kilka pomniejszych gier. Nie będę szaleć, zostawiłem sobie na koncie dokładnie 100zł, zobaczymy, co się uda wyciągnąć. Edytowane 7 grudnia 2012 przez Linek Cytuj
Giboon 0 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Robie dokładnie tak samo jak Ty i licze na jakiejś fajne promocje. Chciałbym dorwać GTA IV po fajnej cenie, ale w tym roku to chyba wątpliwe. PS: nie ma ktoś pożyczyć albo kupić tego bundla w zamian za coś? Mam kase, ale na moneybookers i nie mogę kupić. Jak ktoś może to niech pisze na steama(Fabren), lub tutaj.Odwidzięcze się. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Robie dokładnie tak samo jak Ty i licze na jakiejś fajne promocje. Chciałbym dorwać GTA IV po fajnej cenie, ale w tym roku to chyba wątpliwe. gta jest w promocji na kazdej wyprzedazy... za okolo 35 zl mozna wyrwac wszystkie czesci gta Cytuj
Giboon 0 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 No wiem, ale rok temu były wszystkie części jakoś za 15 zł chyba. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Swego czasu można było dorwać GTA IV za darmochę na amazonie, co też uczyniłem. Rozdawali kody na 5$ zniżki, po czym przecenili GTA na 4,99. Cytuj
Giboon 0 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Dobra rzecz. Ruther nie chcesz pyknąć kiedyś w TF? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Ja jestem codziennie na MVM, chętnie pogram z każdym. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 mam nadzieję na Hotline Miami w 75% Teraz masz weekenddeal 50% jak nie mozesz sie doczekac Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Jest też na Amazon.com za 5$, steamowy, http://www.amazon.com/Devolver-Digital-Hotline-Miami-Download/dp/B009GKT2Y0/ Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) O, sorry, że tutaj wtrącę, ale czy ktoś może widział dystrybucję cyfrową SoF: Double Helix? Bez ot: Portal - 3,74 ojro Left 4 Dead Bundle - 5,24 ojro Edytowane 9 grudnia 2012 przez Etheor Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 http://store.steampowered.com/app/209120/?snr=1_4_4__40 Street Fighter X Tekken za 10 Euro oraz pakiety DLC po 3,25 Euro. Grę szczerze polecam, szczególnie za taką cenę, zaś DLC tańsze niż gdziekolwiek indziej - na G4WL to koszmarnie drogie są. Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 http://kotaku.com/59...mes-coming-soon I juz mamy wlasnego auction house'a na Steamie. Poki co tylko dla TF2, jednak pozniej bedzie wiecej gier obslugiwal. Tylko sie cieszyc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi