django 549 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Skoro i to i to daje klucz na stima to wersja jest taka sama. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Taki mały linczek odnośnie Winter Sale http://imgur.com/a/yxDv3 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Swietne. Jak zwykle to przeoczylem. No i Europa Universalis III nie pojawila sie na zadnym dealu,co za klapa Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 (edytowane) Double post Nie wiem czy to bug czy nie ale sleeping dogs za 4 euro nagle jest, -91% To byl bug,ale sobie skorzystalem i kupilem Edytowane 5 stycznia 2013 przez Velius 1 Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 (edytowane) Warto tego countera global offensive za 5,49 euro? Edit. Ehh dobra kupione razem z chivalry, znając steam i że to gra Valve pewnie będzie niedługo miliard razy w promocji za jeszcze taniej ale niech mają Wiedziałem, że wkonću na jakiś dzień tych promocji i mnie jeszcze złapią.. ;> Edytowane 7 stycznia 2013 przez MysteryGaz Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Nie wytrzymalem i kupilem zestaw ARMA2 :F. DayZ here I go . Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Chivalry polecam,super gierka. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Chivalry polecam,super gierka. War of the roses lepsze. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Zależy co komu pasuje, wrzucałem fajną "recenzję" obu. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Nowa Indie Gala - http://www.indiegala.com/ Min 1$: - You Are Empty - Trine (Steam) BTA: - Cities in Motion (Steam) - Deponia (Steam) - Magicka (Steam) - Painkiller: Black Edition (Steam) Bonus: - Magicka: Vietnam (Steam) - Unlock (pewnie kolejne DLC do Magicka) Tymczasem w kolejnym CD Action dodadzą steamowe Anomaly: Warzone Eearth oraz Front Mission Evolved. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Baldur's Gate Enhanced Edition trafił na Steam - http://store.steampowered.com/app/228280/ Wciąż czekam na Final Fantasy VII ... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 (edytowane) Na game.co.uk jest Morrowind GOTY+Oblivion GOTY+Skyrim (z Dawnguard i Heathfire) za Ł20,61, czyli jakieś 105 zł!! Ja się nie mogłem oprzeć, mimo, że mam Skyrima na X360 i Morrowinda w wydaniu płytowym na PC. Jedna uwaga: musicie mieć kogoś zaufanego w cywilizowanym kraju jak UK, USA, DE albo proxy, by móc grę aktywować na swoim koncie. Druga uwaga: kupujcie jako goście, kod dostaniecie od razu. Zarejestrowani użytkownicy narzekają, że oni niejako są w kolejce do kodów, niektórzy po 12h czekają i nic, jeszcze inni mają swoje zamówienia anulowane z niewiadomych przyczyn. EDIT: WTF!? Edytowane 16 stycznia 2013 przez raven_raven Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Verify Integrity of Game Cache. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 (edytowane) Dwa razy już pobrało jakiś uszkodzony plik, wciąż to samo... EDIT: Podobno zmiana języka na angielski pomaga, zaraz zobaczymy. EDIT2: Pomaga, zdecydowanie. Wszystko działa. Edytowane 16 stycznia 2013 przez raven_raven Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 (edytowane) Heloł, chciałem sobie przetestować mapki do portala 2 robione przez community ale steam workshop odmawia współpracy...Czy to ja coś robię źle czy steam ma jakiegoś uber buga? Tak to wygląda: Nie ma znaczenia w którą zakładkę kliknę lub jakie "tagi" wybiorę, nie sprawdzałem każdej gry ale z tych popularniejszych co widziałem oprócz Portala 2 też nic się nie wyświetla, będąc bezpośrednio w grze również pojawia się powiadomienie, że nic nie znalazł.. Znajduje tylko mój poziom stworzony na próbę. Wujek Google nie słyszał o takim przypadku EDIT> Ehh jak sie dopiero wkurze i napisze posta to się naprawi a tak z dobre kilka dni tego nie było, akurat jak chciałem sprawdzić te mapki. Tak czy inaczej, chyba naprawili albo tylko mi się coś odwiesiło, jak ktoś przypadkiem sprawdzał dzisiaj lub wcześniej czy miał to niech napisze. Edytowane 4 lutego 2013 przez MysteryGaz Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Cóż ja widzę - http://store.steampowered.com/app/72850/ Skyrim oraz wszystkie DLC widoczne na Steam w PL? Cenga, co się stało? PS. Ale RAGE nadal niewidoczny... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Z New Vegas tez tak bylo - z poczatku byl niewidoczny, a potem nagle sie pojawil. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Cóż ja widzę - http://store.steampo....com/app/72850/ Skyrim oraz wszystkie DLC widoczne na Steam w PL? Cenga, co się stało? PS. Ale RAGE nadal niewidoczny... rage sie pojawia w sales to nie ebdzie widoczny Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Cóż ja widzę - http://store.steampo....com/app/72850/ Skyrim oraz wszystkie DLC widoczne na Steam w PL? Cenga, co się stało? A będzie już ze 2 albo 3 dni Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Zakupiłem gierkę w steamstore. Ino zrobiłem to w Irlandii, a chcę żeby brat w PL na kompa sobie ściągnął (jak tylko dotrze w najbliższych dniach do odpowiedniej przepustowości). Czy nie będzie z tym problemu (ma ID oraz pass)? Cytuj
django 549 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 W sensie macie jedno konto? To nie bedziecie mogli jednoczesnie byc zalogowani. Koles moze sciagnac, pozniej wejsc w tryb offline i wtedy grac. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 (edytowane) Jak się Steam skapnie, że gra była kupowana przez IP z wysp i przy pomocy ich waluty, a gra jest odpalana w PL z naszym IP to się może skończyć albo zabraniem gry z konta (w najlepszym razie) albo banem całkowitym i strata konta. Czasem sprawdzają, czasem nie. Ot ruletka jak to będzie u was. Ale od okolic lata ponoć zwracają większa uwagę na takie rzeczy z powodu Rusków. Edytowane 7 lutego 2013 przez Kazuun Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 @django - brat ma mojego lapka, którego zostawiłem w PL, na którym jest założone przeze mnie konto. Przebywając w IRL loguję się na storesteampowered, na swoje konto i kupuję w eurosach przecenione gierki. Przy czym nie mam tu jeszcze sprzętu, który by dał radę z zakupionymi pozycjami. @Kazuun - w jakiej walucie kupuje się w PL? W zł czy też w €? Co kraj to inna promocja/cena? Nie rozumiem dlaczego valve miałoby robić z tego tytułu problemy. Czy jeśli zabrałbym lapka ze sobą na wyspy, tu zakupił kilka gier, później na urlopie w PL ciorał sobie w jakiś tytuł, to też jest możliwość, że zbanują mi całe konto? Czy na swoją kill listę mam wpisać Newella? Gabe why? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 W polsce placisz w euro na steamie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Jak się Steam skapnie, że gra była kupowana przez IP z wysp i przy pomocy ich waluty, a gra jest odpalana w PL z naszym IP to się może skończyć albo zabraniem gry z konta (w najlepszym razie) albo banem całkowitym i strata konta. Czasem sprawdzają, czasem nie. Ot ruletka jak to będzie u was. Ale od okolic lata ponoć zwracają większa uwagę na takie rzeczy z powodu Rusków. czyli jak kupie sobie gierki tutaj a wyjade z polski to strace gierki ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi