Opublikowano 18 lipca 201311 l Źle spojrzałem niestety nie ma w 4packu Infestation Survival Stories więc biore sam, ale na tego TL2 to nie ma chętnych?
Opublikowano 18 lipca 201311 l http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3k8Qt6jzLmI#t=254s
Opublikowano 18 lipca 201311 l I tak już 65% wiec nie staraj się mnie przekonać - 11 zł najwyżej nie zjem kebaba Edytowane 18 lipca 201311 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 18 lipca 201311 l To niech chociaż pozostali kupią sobie kebaba zamiast tego potworka. Edytowane 18 lipca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 18 lipca 201311 l Kupno "Bore Z" kojarzy mi się z pewną sytuacją sprzed lat. Siedzę sobie z dziewczyną w parku na ławce, jesień, późne popołudnie, więc szarość nie jest obca. Podchodzi żulek, taki życzliwy, bez agresji i prosi o 2 zł. Standardowe "Niestety nie mam nic z drobnych" nie zadziałało i Pan wciąż się grzecznie dopomina. No to szukamy po kieszeniach - nic. Zaglądamy do portfela, nic.... Pan wciąż prosi, zaczyna flirtować z dziewczęciem - trza się gościa pozbyć i to zaraz bo konkurencja do ołtarza. Pech chciał, ze najdrobniejszym nominałem było 10 zł. No cóż, dajemy Panu z nadzieją, że się ucieszy i oddali w euforii. Oddalić się oddalił, ale euforia była na tyle silna, że pierw nasz drogi żulek owy banknot wziął i płacząc ze szczęścia nad kwotą jaką otrzymał..... zjadł na naszych oczach. To i tak lepiej wydana kasa niż owe "Bore Z"
Opublikowano 18 lipca 201311 l Jeśli ktoś kupił dopiero Portal 2 i chce pierwszy raz, powoli i spokojnie robić kooperację ( wszystkie acziwy ) to zapraszam. Pewien frustracik się wykruszył i szukam kogoś nowego ; ) PS : Z obytymi w tym trybie nie gram . Nie ma to jak wspólne, "pierwsze" kombinowanie. Edytowane 18 lipca 201311 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 18 lipca 201311 l Narazie tragedii nie ma, animacja trochę drętwa, ale da się grać. Mimo wszystko i tak najbardziej jestem zadowolony z zakupu dwóch pierwszych cześci serii Divinity - Divine Divinity i Beyond Divinity - ogrywam własnie Divine i klimat mnie miażdży - nigdy nie potrafiłem się zabrać za tą gierke, zawszę pokonywała mnie bariera językowa ( jak ktoś grał to wie że trzeba czytać książki, notatki żeby wiedzieć co robić dalej ) - no i soundtrack w grze jest po prostu prześwietny, sama nutka w menu już po prostu miażdży, albo ta jak przekroczy się most = POEZJA. Main Theme Edytowane 18 lipca 201311 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 18 lipca 201311 l No tu dobrze zrobiłeś. Beyond co prawda nie grałem, gdyż naczytałem się wielu negatywnych opinii, ale Divine Divinity jest naprawdę świetnym RPG. Na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie klona Diablo, ale w głębi jest naprawdę rozbudowanym cRPG z ogromną swobodą zarówno w wykonywaniu questów i prowadzenia dialogów, jak i rozwoju postaci (dostęp do drzewek wszystkich profesji). Przedstawienie świata i ogólny klimat też pierwszorzędne. Do tego chyba jedna z nielicznych gier, w której nawet tak zwany "sewer level" mnie nie nużył. Bariera językowa? Gra została wydana w polskiej wersji językowej. No ale to pudełkowa - digital chyba PL nie mają. Kto nie grał niech rozważy zakup, szczególnie, że gra kosztuje grosze.
Opublikowano 18 lipca 201311 l No tak teraz barier żadnych nie ma, chodziło mi o lata w których pocinałem w poczciwego Diabełka i szukałem podobnych alternatyw. Ja jako człowiek który rzadko zwraca uwagę na soundtrack ( nie wiem taka moja choroba ), to ten naprawdę mnie miażdzy - jestem po prostu zachwycony muzyką która zmienia się zależnie od lokacji i dodaje takiego klimatu że szczęka miążdzy mi jaja Jak ktoś nie grał to niech bierze!
Opublikowano 18 lipca 201311 l ja polecam van helsinga miałem pograć 30 min i zobaczyć co to a grałem od ostatniego posta do teraz 5h Gra wciągnęła mnie jak diablo 1 i 2 hehe pomyśleć że za diablo 3 dałem w dniu premiery prawie 200 zł i po 6h odechciało mi się grać a za to dałem ok 10 zł (reszta z odznak)
Opublikowano 19 lipca 201311 l van helsing to zdaje sie jedna z tych gier co wsysa na poczatku a potem szybko sie przejada. gdzies tak w trakcie pierwszego przejscia
Opublikowano 19 lipca 201311 l Deadlight fajne, ale sterowanie potrafi mocno zirytować, plus jest to gra w sumie na jeden raz.
Opublikowano 19 lipca 201311 l Kupiłem wczoraj tego Torchlighta że mocno mi się giera spodobała to namówiłem brata i zakupiłem mu gifta żeby sobie pocisnąć w coopie - niby wszystko ok gift wysłany on go dostał, ale tu zaczęły się problemy. Najpierw nie mógł powiązać swojego konta steam z tym od Runic Games, wkoncu jak mu się udało to steam zaczął wariować i nie dawał mu sie na konto zalogować. Gdy wkońcu mu się udało - co się okazało? Że Torchlight zniknął, nie ma go w grach, historii, nawet w sklepie pokazuję że musi kupić, a kasy jak nie ma tak nie było. Spotkał się ktoś z Was z czymś takim? Gifta do mnie nie cofło więc nie wiem gdzie jest problem
Opublikowano 19 lipca 201311 l Czy ja wiem... na razie 3/4 zakupów wyprzedaży zafundowali mi maniaki zbierające karty.
Opublikowano 19 lipca 201311 l Torchlight II fajny ale najwidoczniej embermage jest popsuty. Szewczyk pisał, że ma problemy z bossami na weteranie; wczoraj ubiłem ostatniego bossa na tym poziomie - za pierwszym razem, z pomocą 4 potionów i stojąc prawie cały czas w jednym miejscu. Trochę to niepoważne, bo grało się w to jak w Diablo z itemami kupionymi na markecie :confused: