Opublikowano 22 lipca 201311 l No, wreszcie. Ja mam trochę większy bilans strat niż myślałem, że będzie, ale... i tak dużo z kart kupiłem. Retro City Rampage Counter Strike Source Counter Strike Global Offensive Fallout Collection Dishonored DLC (Knife of Dunwall i City Trials czy jakoś tak) Trine 2 Torchlight 2 System Shock 2 The Wither Enhanced Edition Kolekcja Tomb Raider Super Hexagon FEZ Zombie Driver HD Strike Suit Infinity Bastion Puzzle Quest 2 Na Amazonie jeszcze: Scribblenauts Unlimited Borderlands GOTY GTA 3 GTA Vice City The Darkness II DNF AoE II HD Nie jestem normalny
Opublikowano 22 lipca 201311 l U mnie to jest: Just Cause 2 + dodatki Alan Wake FTL Worms Revolution Hotline Miami Expeditions: Conquistador Ben Then, Dan That! + Time Gentlemen Commandos 2 (w sumie nigdy w dwójkę nie grałem...) Deus Ex: Human Revolution + dodatek Star Wars: KOTOR Wiedźmin 1
Opublikowano 22 lipca 201311 l ja kupiłem jedynie: - Civ V Gold - CS: GO - Worms Revolution - Torchlight 2 - Mark of the Ninja
Opublikowano 22 lipca 201311 l U mnie to jest: Commandos 2 (w sumie nigdy w dwójkę nie grałem...) Że tak po forumowemu napiszę: "Best gra ever (pipi)y" A tak serio - kocham 'dwójkę' Commandosów. No po porstu genialna gra! Jedynka była bardzo dobra a jej sequel to dla mnie małe misztrzostwo i zajmuje ważne miejsce w moim sercu. Berlińska 3 za to jest takie trochę 'meh'.
Opublikowano 22 lipca 201311 l No i po SSS. Fajnie było . Odznakę dalej można craftować, więc ciekawe, jak teraz będą się zachowywać ceny. Przez chwilę Skyrim dojechał do 0,3, ktoś ostro już mieszał. Teraz ta główna strona jest taka smutna i zwyczajna :<.
Opublikowano 22 lipca 201311 l U mnie: Cart Life Strike Suit Zero Mega Bundle Rayman Origins Devil May Cry 3 and 4 Bundle System Shock 2 Batman Arkham City GOTY Reszta albo mnie nie obchodzi tak bardzo, albo czeka na swoja kolej (trzeba nadgonic backloga).
Opublikowano 22 lipca 201311 l Wydając tylko kasę z kart: Hitman: Absolution Deus Ex: HR +dodatek Portal 2 + zostało mi niecałe 4€ Jak ogram to do końca roku, to będę zadowolony. Po cichu liczyłem na promocję Rayman: Origins, ale obniżka była dla mnie zbyt mała. Edytowane 22 lipca 201311 l przez Shankor
Opublikowano 22 lipca 201311 l Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Ja je sprzedawałem. Mam sporo gier, które obsługują karty = sporo kart = sporo euro. W sumie sprzedałem 76 kart. Edytowane 22 lipca 201311 l przez Shankor
Opublikowano 22 lipca 201311 l - Euro Truck Simulator - zupełnie niepotrzebnie jak się okazało - Euro Truck Simulator 2 - GTA:SA - mam na płycie, która ostatnimi czasy odmawia posłuszeństwa - FNV: Ultimate Edition - AC: Brotherhood - AC: Revelations Chyba wszystko kupione -75%
Opublikowano 22 lipca 201311 l Civ 5 Gold Skyrim Legendary Hotline Miami Fallout NV Ultimate czy coś Deus Ex HR Ultimate Mark of ninja Dark Souls (Amazon) Max Payne 3 Mirrors edge Super Meat Boy (GMG) The Walking dead + 400 days Witcher 1&2 no i borderlands 1 GOTY na allegro za 19pln xD pier.dolone przeceny ; / Edytowane 22 lipca 201311 l przez alienator
Opublikowano 22 lipca 201311 l Panowie wytłumaczcie laikowi komputerowemu. Jeżeli mam konto steam, które sobie założyłem i chcę wejść w posiadanie CIV5 z allegro - jakieś lolki sprzedają steam keye po 19 zł - to czy mi to pójdzie bez problemu na moim koncie? Czy to też jakieś hocki klocki i będę musiał grać na jakimś koncie otrzymanym wraz, z tym steam keyem?
Opublikowano 22 lipca 201311 l Jeśli ktoś Ci sprzedaje klucz do gry to normalnie będziesz miał +1 nowy tytuł do swojego steama. Niektórzy sprzedają konta z grami i wtedy to taki sobie interes a gry nie przeniesiesz do siebie (o ile Valve nie zmieni swojej polityki). Przy okazji moje zakupy : Scribblenauts Unlimited CS:Go Toki Tori 2+ Reus Strike Suit Zero ShadowRun returns Rogue Legacy Joe Danger 1&2 Jakoś tak w większośći tytuły indie bo "duże" gry albo już mam albo ograłem na konsolach. Jak ktoś chętny na tego CS:GO czy coś innego to steam id Danteveli Edytowane 22 lipca 201311 l przez Dante
Opublikowano 22 lipca 201311 l Kurde, tylko lipiec: Hydrophobia: Prophecy Giana Sisters: Twisted Dreams Batman: Arkham Asylum GOTY Braid, Dishonored Dishonored - The Knife Of Dunwall DLC Trine Tomb Raider: Survival Edition ROW Half-Life Complete Mortal Kombat Komplete Edition Super Street Fighter IV Arcade Edition Complete Pack Maskara, nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle kupiłem gier GDZIEKOLWIEK ;-) A i Gianna Sisters jest dziś -80, za 3 euro. Edytowane 22 lipca 201311 l przez NemoKOF
Opublikowano 23 lipca 201311 l Zachowało mi się 5 kart z summer getaway, już poszły o 0.10$ w gorę, ciekawe jak wysoko pójdą
Opublikowano 23 lipca 201311 l Kart nowych na rynku nie przybędzie już, a popyt wciąż jakiś jest. Pytanie ile trza by poczekać nim (jeśli w ogóle) zaczną ponownie spadać.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Gabenowi coś się popieprzyło, Trine 2 tuż po SSS jest TAŃSZY, niż był na SSS xD.
Opublikowano 23 lipca 201311 l No właśnie. Jedna z niewielu gier na które czekałem na SSS. Dobrze, że zostało mi trochę denarów. Kiedy ja to ogram... Edytowane 23 lipca 201311 l przez Shankor
Opublikowano 24 lipca 201311 l Gabenowi coś się popieprzyło, Trine 2 tuż po SSS jest TAŃSZY, niż był na SSS xD. tak dokladniej to jest teraz po tyle samo ile byl w czasie flash czy tam vote przez te 8 godzin