Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie pograłem w Shadowrun tylko 2 godzinki ale mam naprawdę pozytywne wrażenia i będę musiał posiedzieć przy tym trochę dłużej. Do tego tworzone przez graczy kampanie mogą sprawić, że ten tytuł będzie miał olbrzymią żywotność.

Opublikowano (edytowane)

Na razie pograłem w Shadowrun tylko 2 godzinki ale mam naprawdę pozytywne wrażenia i będę musiał posiedzieć przy tym trochę dłużej. Do tego tworzone przez graczy kampanie mogą sprawić, że ten tytuł będzie miał olbrzymią żywotność.

Hmmmm.....

Available: 25 July 2013

This game will unlock in approximately 1 day and 1 hour

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Tak gram na ruskim piracie i szpanuję tym na forum 8)

PS. W Chinach jest już 25

w chinach nie zablokowali steama razem z picassa innymi ? :(

Nie ale płaci się dolcami i większość Japońskich firm blokuje dużo swoich gier (w całym regionie tak robią).

Opublikowano

WYmienie :
Tomb Raider :
Mountain Climb na (TR) Survivor ,Parachute ,Crossroads ,A survivor is born

Mark of Ninja :
COMBAT na jaką  inną z gry z wyjątkiem ORA i Marked, Stalker  smile.gif

ktoś chętny to zapraszam raiders25pl

Opublikowano

Satellite Reign został wstępnie sfinansowany na Kickstarterze, mimo, że jeszcze trochę czasu zostało. No to teraz wszyscy grzecznie udają się głosować na grę na Steam Greenlight - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=157080530 ;p

Już zagłosowane. Dobrych gier w klimatach cyberpunku nigdy dość.

Ostatnio obrodziło fajnymi pozycjami na Greeenlight SR, Deadly Premonition, z ciekawszych pozycji polecam również Liege, taktyczne rpg przywodzące na myśl pozycje z czasów PSXa:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=155744190

Opublikowano

Wypadł mi komplet kart.

W tym komplecie są wszystkie karty potrzebne do zdobycia odznaki?

i czy warto to odpakowywać?

co lepszego może tam być ?

Jak odpakujesz, to w ekwipunku pojawią Ci się trzy karty. Najpewniej zwykłe, ale zawsze jest ten ułamek szansy na folię. Niemniej boostery zawsze są droższe niż trzy zwykłe karty osobno, więc najlepiej po prostu sprzedać, chyba, że masz jakiś szczęśliwy dzień i liczysz na foliowaną kartę.

Opublikowano

booster pack  pak wpada od  jakiegoś tam LVL konta steam czy nie ma to znaczenia ?

I jak zdobyć booster pack  należy  grać "non stop" w jakąś  grę    czy po prostu liczyć na "łaskę " i czekać :P