Suavek 4 658 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Mieć komplet "dropów" z danej gry (nie komplet kart) i liczyć na szczęście. Zrzuty boosterów odbywają się co jakiś czas, a rzekomo im większy level konta tym większe szanse. Głównie dlatego ostatnio pozdobywałem karty z jakichś tam pierdółkowatych gierek - każda z kompletem dropów to zawsze kolejna szansa na boostera, nawet jeśli same karty warte grosze. 1 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Mieć komplet "dropów" z danej gry (nie komplet kart) i liczyć na szczęście. Zrzuty boosterów odbywają się co jakiś czas, a rzekomo im większy level konta tym większe szanse. Głównie dlatego ostatnio pozdobywałem karty z jakichś tam pierdółkowatych gierek - każda z kompletem dropów to zawsze kolejna szansa na boostera, nawet jeśli same karty warte grosze. OK a jak zamienię karty na odznakę /wytworzą ją to dalej łapię się na bostera czy już nie ? na razie mam 4 gry z kompletem dropów na dniach zamierzam kupić /wymienić brakujące karty i zrobić 10lvl konta . ale jak wytworzenie odznaki z kart blokuje boostera to .... lipa Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Ja tam dostałem jednego boostera w życiu więc nawet jak by mi odznaki miały je blokować, to bym nawet nie zauważył xD Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Nie ważne czy masz odznakę i ile masz kart - jeśli otrzymałeś za grę maks możliwych kart i wyświetla Ci się w spisie "no more card drops", to znaczy, że kwalifikujesz się na boostera. Oczywiście inna sprawa to czy go otrzymasz. Nie wiem tylko czy tak samo to działa jeśli masz już odznakę na absolutne maks, ale zakładam że tak. Osobiście dostałem dwa boostery póki co. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Podobno boostery powstają w momencie, kiedy ktoś robi sobie odznakę. Nie wiem, ile w tym prawdy. Zrobienie odznaki z jakiejś gry nie wpływa na to, czy dostaniemy boostera. Im wyższy level, tym dłużej dropią się karty. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 nie podobno tylko tak pisze sam steam: "Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community" jedyne co trzeba spelnic to logowac sie raz na tydzien Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Właśnie przeglądałem sobie stare zakupy na humblebundle.com i znalazłem, że mam w cholerę dawno nie wykorzystany klucz do Awesomenauts. Mam za dużo gier. Podczas SSS myślałem nad kupnem tej gry i dzisiaj przeglądałem Allegro w poszukiwaniu taniego klucza, ale ostatecznie zrezygnowałem. A okazuje się, że grę już od dawna mam nabytą... Jak bardzo chory już jestem ;/? Tak w ogóle polecam przejrzeć wszystkie Wasze klucze Steam na HIB. Właśnie znalazłem chyba z 6 gier z kartami, w które jeszcze nie grałem. Zawsze kolejne centy do przodu. Tutaj lista gierek z kartami, by było szybciej: http://steamcommunity.com/groups/tradingcards/discussions/1/864973981286575231/#p1 Edytowane 26 lipca 2013 przez raven_raven Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Eeee, no ale.... gry z Humble Bundli masz na Steam, a jak masz je na Steam to wejście w Badges pokazuje Ci które gry z Twojego Library obsługują karty, bo pisze "X drops remianing". Czy czegoś może nie zrozumiałem? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Ale tu chodzi o klucze na stronie HiB. Bo na początku dostawało się do każdej gry osobny klucz i można było albo czegoś nie wklepać, bo nie byliśmy tym zainteresowani albo po prostu pominęliśmy z niedopatrzenia. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 co wiecej niektore gry z HiB byly "when released" i wlasnie takie moga tez byc niedodane Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Dokładnie, chodzi o niedodane klucze ze strony . Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Sam ostatnio z bundli dodawałem do konta kilka tytułów, które klucz Steam otrzymały z opóźnieniem, albo z jakiegoś powodu przegapiłem. Pisałem jakiś czas temu o Walking Mars, a ostatnio zauważyłem, że miałem niewykorzystany McPixel (zabawna popierdółka do przejścia w godzinę - na karty czekałem dwie. ;p) Raven, będziesz chciał w awesomenauts pograć "każualowo" to się odezwij. Wkurzyłem się trochę, że po raptem kilku grach wrzuciło mnie do trzeciej ligi, gdzie już tylko w dupę dostaję. Doświadczone teamy z Leonem czy Gnawem to praktycznie samobójstwo. Chyba na chwilę obecną największy minus gry, te ligi - teksty z chata też wraz z awansem stały się o wiele bardziej wulgarne i obraźliwe. Gra, w którą chciałem pograć dla frajdy, a tu kurcze rzuca mnie do teamu z jakimiś pseudo pr0 gejmerami... PS. Leon jest OP... A przynajmniej ja nie mam pojęcia jak go skontrować grając np. Raelynn, bo ani się nie ucieknie, ani nie pokona w zwarciu. PS2. Chcę tego skina :3 Edytowane 26 lipca 2013 przez Suavek Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 wymienie karty z Terrari ( glowing mushroom) oraz z BitTrip Runner ( Radbot) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Suavek, właśnie dlatego pisałem o tym, że chciałem kupić Awesomenauts, bo byłem zachęcony Twoim opisem. A na granie ze mną trzeba mieć mnóstwo cierpliwości, bo jednego dnia potrafię być totalnie pochłonięty grą, a drugiego po trzech porażkach potrafię przerzucić się na coś innego, więc nie obiecuję niczego . Z forumową ekipą zacząłem już grać w Terrarię i kiedy po godzinie kopania piasku wciąż byłem zagubiony to mi się odechciało... Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Suavek, właśnie dlatego pisałem o tym, że chciałem kupić Awesomenauts, bo byłem zachęcony Twoim opisem. A na granie ze mną trzeba mieć mnóstwo cierpliwości, bo jednego dnia potrafię być totalnie pochłonięty grą, a drugiego po trzech porażkach potrafię przerzucić się na coś innego, więc nie obiecuję niczego . Z forumową ekipą zacząłem już grać w Terrarię i kiedy po godzinie kopania piasku wciąż byłem zagubiony to mi się odechciało... tymbardziej jak zrobilismy dziure pod twoim spawnem xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Widziałem, trudno mi było się z tego wydostać jak się skapnąłem ale w końcu spieprzyłem stamtąd . Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Kiedy znowu gramy? Jak raven nie chcesz to trudno, bo i tak mieliśmy zamiar tworzyć nowy świat, mniejszy, ale może daj grze jeszcze jedną szansę. Edytowane 26 lipca 2013 przez suteq Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Hej, na Terrarię to i ja się piszę! I na Awesomenautów: zachęciliście mnie i młócę od wczoraj i cieszę się jak dziecko. Gnaw, Ayla i ten duży robot z rakietami są OP. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Pierwszy foil wypadł, awwww yeah. Szkoda tylko, że nikt nie kupuje. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 ja dostałem booster z civ 5, a nie miałem żadnego seta ani nic- jak tu niektórzy mówią. Randomowo przydzielają i tyle. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 ja dostałem booster z civ 5, a nie miałem żadnego seta ani nic- jak tu niektórzy mówią. Randomowo przydzielają i tyle. "Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards." Source: http://steamcommunity.com/tradingcards/faq?l=english Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Gdyby ktoś chciał... mam Max Payne 3 (30 zł, i Rockstar Pass (25 zł) jeśli ktoś chce) oraz NBA 2k13 (15 zł) na sprzedaż (kody). Jak coś to PM . Edytowane 26 lipca 2013 przez raven_raven Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Kupiłem na wyprzedaży FNV:UE. Pojawił się na liście gier obok zwykłego FNV (foto), ale kiedy chcę zagrać w wersję z dodatkami, to przerzuca mnie na wersję bez dodatków. Jak odinstalowałem tą pudełkową wersję, to przy próbie uruchomienia Ultimate Edition zaczyna instalować z internetów tą wcześniej odinstalowaną wersję. WTF? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Sproboj moze wygooglowac to, albo napisac do supportu. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Kliknij ppm i pokaz liste zainstalowanych DLC czy jakos tak. Powinny być wszystkie na liście i nie masz się czym przejmować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi