Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Ja sprzedałem już z 300 albo i więcej kart, a to dopiero moja druga folia. Pierwsza była warta niecałe euro. LOL? Masz koło 80 gier obsługujących karty? O.o (średnio po 4 karty na grę) Ja mam ich może z 15 xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 (edytowane) No jakiś czas temu przekroczyłem 200 kart, bo Steam prosił mnie o te śmieszne oświadczenie, że nie jestem obywatelem USA i podatki to nie ich brocha czy coś takiego. Od tego czasu minęło trochę kart, było SSS, więc zakładam, że ta setka jednak przekroczona, co daje 300 kart w sumie . Nie wiem tylko, czy oni wliczają tylko sprzedaż, czy także kupowanie kart. Edytowane 2 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Lipa w hooj w tymi kartami ze wszystkich wyciągnięte po 4 karty ,a bosterka ani widu ani słychu . Brat ma 2 gry od siedmiu na krzyż i z obu dostał boostera Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 On jest uzależniony Krater dobry? Widziałem, że grasz w niego Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Mi najdroższa karta poszła za 1,52 foil z Offspring reszta to już zwykłe karty. Szkoda, że teraz ceny są tak śmiesznie niskie. Kiedyś spokojnie mogłeś opchać za te 0,30ojro a teraz to za pół darmo wszystko trzeba opychać. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Lekka zmiana tematu: leżą mi w inventory gifty Giana Sisters Twisted Dreams, Death Rally, Recettear i Worms Reloaded - jeśli ktoś chciałby się wymienić na jakąś inną grę, to zapraszam http://steamcommunity.com/id/linek/ Tutaj można sobie podejrzeć, co posiadam. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 "Giana Sisters" - cena wywoławcza to jedna dowolna (nie foil i nie summer) karta z mojego inventory i Słucham Państwa! xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 "Giana Sisters" - cena wywoławcza to jedna dowolna (nie foil i nie summer) karta z mojego inventory i Słucham Państwa! xD Zółci trzysta! Mistrzowie VABANK! xD Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 (edytowane) Lekka zmiana tematu: leżą mi w inventory gifty Giana Sisters Twisted Dreams, Death Rally, Recettear i Worms Reloaded - jeśli ktoś chciałby się wymienić na jakąś inną grę, to zapraszam http://steamcommunity.com/id/linek/ Tutaj można sobie podejrzeć, co posiadam. Nic nie mozna zobaczyc, bo masz zaznaczona opcje by ukrywalo posiadane gifty oraz by inv byl widoczny (bez giftow) tylko dla zalogowanych userow. edit: Moj blad. Chodzilo Ci o posiadane gierki. Edytowane 2 sierpnia 2013 przez kubicz Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 nawet jak się zalogujesz to nic nie pokazuje Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Oho, czujem szwindla - wycofuję moją jedną kartę z licytacji, a niech Miszczowie mają! Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 dam 2 karty z space pirates and zombies za Giane! Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Dam Half Life 2 Episode Two za Wormsy <bogatyczłowiek> Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Kupiłem se poker night, bo tak. Instaliren się tera. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Doładowałem sobie dziś portwel na Steam za pośrednictwem PaySaveCard za 50zł(to ok.11 ojro) a doładowało 10 tak jak jest do wyboru, 5,10,25,50. Czy jest możliwość doładowania przez PSC w inny sposób ? Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 (edytowane) Sprawdz swoja karte PSC, bo pewnie wciaz jest na niej kilka zlotych, zapewne pobralo tylko 42-43 zlote (tyle ile wynosi kurs 10 euro + prowizja). Mogles tez nie doladowywac portfela, gdyz karta PSC mozna normalnie placic na Steamie. A tak masz 10 euro w portfelu i z 2 na karcie. Masz szczescie, ze Steam pozwala laczyc platnosci .Jak cos bedziesz kupowal, to zaznacz, ze chcesz zaplacic karta PSC i niech brakujaca kwote wezmie z portfela.. Jezeli nic sie nie zmienilo, to karte PSC mozna kupic za 20, 50,100 i 200 zlotych. Edytowane 3 sierpnia 2013 przez kubicz Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Masz szczescie, ze Steam pozwala laczyc platnosci .Jak cos bedziesz kupowal, to zaznacz, ze chcesz zaplacic karta PSC i niech brakujaca kwote wezmie z portfela. Hmm, wydaje mi się, że jest odwrotnie, ale ręki nie dam. Główna metoda płatności to Steam Wallet, a brakującą resztę ściągnie z karty. Nie da się chyba odwrotnie. Bo jeżeli weźmiemy kartę jako główną formę płatności to albo ściągnie nam 100% kwoty z karty albo wywali, error że brak środków. Aczkolwiek mogę się mylić, więc nie będę się upierał. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Też mi się tak wydaje. Albo Steam ściągnie 100% z Walleta + brakujące fundy z PSC, albo ściągnie 100% z PSC i dokończy sobie Walletem. Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Masz szczescie, ze Steam pozwala laczyc platnosci .Jak cos bedziesz kupowal, to zaznacz, ze chcesz zaplacic karta PSC i niech brakujaca kwote wezmie z portfela. Hmm, wydaje mi się, że jest odwrotnie, ale ręki nie dam. Główna metoda płatności to Steam Wallet, a brakującą resztę ściągnie z karty. Nie da się chyba odwrotnie. Bo jeżeli weźmiemy kartę jako główną formę płatności to albo ściągnie nam 100% kwoty z karty albo wywali, error że brak środków. Aczkolwiek mogę się mylić, więc nie będę się upierał. Zobaczymy, moze jest tak jak piszesz a moze nie. Kolega bedzie mial szanse sie o tym przekonac. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Ahhh te króliczki doświadczalne ^_^ Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Zakupiłem własnie Sleeping Dogs za 6 eu i pozostało mi 4.Niestety brakującej kwoty nie doliczyło. Nie będe płakał za 1ojro;) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Nie bardzo rozumiem. Kupiłeś grę za 6 ojro, pozostało Ci 4 ojro i? Nie wiem, napisz to bardziej zrozumiale, bo nie bardzo jestem w stanie pojąć Twój post. ;] Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Przeczytaj dokładnie mój post 7 od góry Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Ah, ok, teraz już wszystko kminię. Sry za zamieszanie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Zakupiłem własnie Sleeping Dogs za 6 eu i pozostało mi 4.Niestety brakującej kwoty nie doliczyło. Nie będe płakał za 1ojro;) przeplaciłeś troche ale gra świetna więc i tak będziesz się dobrze bawił lepsza niz gta 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi