viral 4 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) a tak z ciekawosci na to jakas mega promocja byla czy cos bo po prostu widzac taka cene za 4 gry to troche powatpiewalem w legalnosc.Bo tak samo widze bo niskiej cenie dead space 3 na orgin Edytowane 15 sierpnia 2013 przez viral Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 to paczka z poprzedniego humble bundle Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) Witaj w internecie, viral! suteq napisał o co chodzi: to humblebundle, teraz masz gry na origin (+ kody na steam) w promocji: https://www.humblebundle.com/ Oczywiście lepiej kupić prosto ze strony, jeśli masz możliwość, niż nabijać kiesę polaczkom które zwietrzyły interes (dodatkowo, łamiąc zasady samego Humble Bundle, bo kodów nie można odsprzedawać). Akcja jest cykliczna i bardzo warto zapisać się do ich newslettera, wtedy zobaczysz, że wiele super gier na steam można wyrwać za grosze. Żeby dostać kody, musisz zapłacić 1 dolara, a żeby dostać gry "beat the average", musisz zapłacić więcej niż obecna średnia (teraz ok. 4,75$). Do tego, w drugim tygodniu dostajesz kolejne kilka gier:1) jeżeli kupiłeś w pierwszym tygodniu to nawet jeśli zapłaciłeś dolara, to je dostaniesz 2) jeżeli kupujesz w drugim, to musisz przebić średnią, żeby dostać te dodane gry. Zainteresuj się tematem bundli: humble bundle, indiegala, indiegamestand. Edytowane 15 sierpnia 2013 przez Szwed 1 Cytuj
viral 4 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 ok ok bo jak sie pytalem na allegro sprzedawcy to podobno jakas obnizka cen w jakiejs sieci sklepow byla i daltego musieli obnizyc oni ceny tak powiedzial wiec sie spytalem Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Lol, obnizka w sieci sklepow akurat przypadkowo dokladnie pokrywajaca sie z poprzednim Humble Bundlem. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Lol, obnizka w sieci sklepow akurat przypadkowo dokladnie pokrywajaca sie z poprzednim Humble Bundlem. nie wyczułeś ironi i ściemy ściemy sprzedającego ? żal mi tych cwaniaków polaczków co to chcą się dorobić na akcji charytatywnej Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 nie wyczułeś ironi i ściemy ściemy sprzedającego ?Ironii? Nie. Tylko ściemę. To raczej post Yabollka był bardziej ironiczny. żal mi tych cwaniaków polaczków co to chcą się dorobić na akcji charytatywnej A jednak nawet na tym forum ludzie zamiast kupić bundla choćby za te kilka złotych, to kluczami żonglują. Wlazłem na łowców poczytać komentarze i tam jeszcze gorzej, bo żebrzą o klucze lub "doładowania" PP... 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Ja rozdałem klucze z dwóch bundli. Kupiłem jeszcze jednego i wysłałem kodziki do ekipy, która tworzy pewien podcast. Rozdają, akurat zagra ktoś kto chciałby. Czuję się spełniony. <bohater> Cytuj
viral 4 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 to i tak nie tak zle na allegro widzialem aukcje co ktos sprzedaje ten zestaw za ponad 100 zl to juz troszke przesada Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Przez te bundle, steam sale'a i inne promocje mam około 20 gier w które mam ochotę zagrać ale nie chce zanim nie skończe innych które już zacząłem. 1st world gamer problems :< Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opłacało się kupić te gierki za dolca, właśnie wpadła mi folia warta eurosa. A jeszcze pozostałe karty, może jeszcze jakaś folia wpadnie. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Przez te bundle, steam sale'a i inne promocje mam około 20 gier w które mam ochotę zagrać ale nie chce zanim nie skończe innych które już zacząłem. 1st world gamer problems :< U mnie czeka jakies nie wiem... 30-40 gier... . Nigdy nie mam czasu . Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 (edytowane) Ja sobie sprawdziłem i nie grałem w 65 gier ze swojej biblioteki, która wynosi 144 tytuły. Ale tak czy siak nie mam zamiaru w nie grać, no może w ok. 10 kiedyś, ale są to tytuły, które już ograłem i wróciłbym z sentymentu. Edytowane 17 sierpnia 2013 przez suteq Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Kocham CS:GO. W grze, którą kupiłem za karty dodali dropowalne skiny do broni. Pomyslalem sobie, ze mogą być z tego jakieś profity... i się nie myliłem : D Jak dotąd wypadły mi dwa itemy - skin do AK-47 i zwykła skrzynka, którą trzeba otworzyć kluczem. Obie rzeczy wystawiłem na market. Sprzedały się za 6,50€ (skin) i 1,90€ (skrzynka). Jak tu nie wielbić Steama? PS: Z tego co widzę, to skrzynka podskoczyła w cenie. Teraz stoi po min. 2,15 eurasa. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 (edytowane) explain yourself co muszę robić, by to dropić? Tak właśnie coś czułem, że na tym CS:GO będzie można coś wyciągnąć, ale nie miałem czasu się zagłębić w temat ostatnimi dniami. Edytowane 17 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Proscizna. Jedyne co musisz zrobić, to włączyć tryb Classic Competetive i grać mecze. System podobny jak w LoLu, najpierw musisz zagrać parę meczy, potem wrzuca Cię do ligi gdzie lepiej o równiejszych poziomem. Problem tylko jest taki, że takie mecze mogą trwać ponad godzinę, a loot nie jest zagwarantowany. Pomijam fakt, że niektóre skiny są tańsze (sic!) od skrzynek. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Kocham CS:GO. W grze, którą kupiłem za karty dodali dropowalne skiny do broni. Pomyslalem sobie, ze mogą być z tego jakieś profity... i się nie myliłem : D Jak dotąd wypadły mi dwa itemy - skin do AK-47 i zwykła skrzynka, którą trzeba otworzyć kluczem. Obie rzeczy wystawiłem na market. Sprzedały się za 6,50€ (skin) i 1,90€ (skrzynka). Jak tu nie wielbić Steama? PS: Z tego co widzę, to skrzynka podskoczyła w cenie. Teraz stoi po min. 2,15 eurasa. Jest skin na AK których chodzi powyżej 30 euro W tygodniu można mieć max 5 dropów, każdy kolejny ma mniejsza szanse na wypadnięcie. Póki co ponad 6 euro mi z tego wpadlo, zastanawiałem się czy skrzynki nie otworzyć i liczyć na jakiegoś drogiego skina hehe. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Nie komentuje w ogolę tego że takie (pipi) które są ostatnie w teamie ze statami 0/milion często łapią drop gdy ja milion/dwa nie dostaję nic! Wstyd i hańba! Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 (edytowane) Nie komentuje w ogolę tego że takie (pipi) które są ostatnie w teamie ze statami 0/milion często łapią drop gdy ja milion/dwa nie dostaję nic! Wstyd i hańba! dropy są losowe, każdy ma równe szanse to dostać. Edytowane 18 sierpnia 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Wypadło Wam w ogóle coś w innych trybach jak Classic Competetive? Podobno rzeczy dropią na wszystkich trybach, a mi jak dotąd przytrafiły się jedynie na CC. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Nie komentuje w ogolę tego że takie (pipi) które są ostatnie w teamie ze statami 0/milion często łapią drop gdy ja milion/dwa nie dostaję nic! Wstyd i hańba! dropy są losowe, każdy ma równe szanse to dostać. No bardzo dobre, bardzo dobre. Grasz 1h starasz się wygrać grę, a masz takiego ciołka 2/20 który nawet nie chce wygrać i przeszkadza specjalnie a na dodatek dostaje skrzynke XD no (pipi)a dzieki Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 (edytowane) Ja tam gralem wczoraj na zwyklym polskim serwerze i byly dropy - z tym, ze to byl wlasnie chyba tryb turniejowy. Zreszta kto by chcial grac w ten inny, lamerski tryb ;p ? Chyba tylko boty. Edytowane 18 sierpnia 2013 przez Yabollek007 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Czyli do dropów to jest ten tryb klasyczny turniejowy ta? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 1. Masz server CS:GO2. Bierzesz 9 ziomków3. Rush 15 wins dla jednej strony4. Zgarniacie dropy5. ???6. Profitda rade? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi