Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygrana nie gwarantuje dropu, raz wygrałem, raz przegrałem i nic nie dropło

Opublikowano (edytowane)

Jest skin na AK których chodzi powyżej 30 euro ;)

W tygodniu można mieć max 5 dropów, każdy kolejny ma mniejsza szanse na wypadnięcie.

Póki co ponad 6 euro mi z tego wpadlo, zastanawiałem się czy skrzynki nie otworzyć i liczyć na jakiegoś drogiego skina hehe.

Skąd  to info ?  Pewne  jeśli prawda to nie potrzebnie się ciskam dzisiaj :P

Ja gra turniejowy uproszczony  i na nim dostałem 4  dropy  2x skrzynke esport  i dwa skiny  (bizon i strzelba)

wszystko sprzedałem   jedna skrzynia za 3€ druga za 2.20   a  skiny  0.30 i 0.39€ .

Ale jeśli to prawda  co piszesz ze max 5 dropów na tydzien na jednego gracza  to by było ok  możesz dać jakiegoś linka do informacji  ?

A co do skinów  to zobacz sobie   skiny AWP   +100€   :)

To jest random   .... wpada w najmniej oczekiwanym momencie  byłem już MVP z 25 kilami  i 5 gwiazdkami i nic  , możesz wymiatać lub kaleczyć  a itak w swoim czasie dostaniesz  dropa

Edytowane przez canuks
Opublikowano

raven  random  ,możesz podłaczyć się do gry i  po pierwszym meczu dostajesz dropy  ,możesz zagrać  5 meczy i nie dostaniesz nic . Ja dzisiaj prawie cały dzien w CS'a  łupię i nie dostałem nic ,a w tyg miałem już4 droppy .

Zobaczymy co bedzie w poniedziałek .

Opublikowano

U mnie też dupa. :/

Ale pogram jeszcze tylko nie na uproszczonym bo tam chvjnia straszna. 

Opublikowano

Lipa rzeczywiście, jest jakieś dokładniejsze info jak wygląda droprate? 

Opublikowano

Jest skin na AK których chodzi powyżej 30 euro ;)

W tygodniu można mieć max 5 dropów, każdy kolejny ma mniejsza szanse na wypadnięcie.

Póki co ponad 6 euro mi z tego wpadlo, zastanawiałem się czy skrzynki nie otworzyć i liczyć na jakiegoś drogiego skina hehe.

Skąd  to info ?  Pewne  jeśli prawda to nie potrzebnie się ciskam dzisiaj :P

Ja gra turniejowy uproszczony  i na nim dostałem 4  dropy  2x skrzynke esport  i dwa skiny  (bizon i strzelba)

wszystko sprzedałem   jedna skrzynia za 3€ druga za 2.20   a  skiny  0.30 i 0.39€ .

Ale jeśli to prawda  co piszesz ze max 5 dropów na tydzien na jednego gracza  to by było ok  możesz dać jakiegoś linka do informacji  ?

A co do skinów  to zobacz sobie   skiny AWP   +100€   :)

To jest random   .... wpada w najmniej oczekiwanym momencie  byłem już MVP z 25 kilami  i 5 gwiazdkami i nic  , możesz wymiatać lub kaleczyć  a itak w swoim czasie dostaniesz  dropa

info jest z reddita, ludzie piszą że mają zazwyczaj 4 dropy, kilku napisało że mieli 5 ale to może być akurat kit bo 99% piszących mówi o 4 dropach na naprawdę duża liczbę meczy więc w sumie trzymam się tej czwórki.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już to tutaj pisał ale większa szansa na drop to pierwsze miejsce w grupie.

Gdy byłem pierwszy i z 2-3 gwiazdkami to wpadł skin a później skrzynka. 

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już to tutaj pisał ale większa szansa na drop to pierwsze miejsce w grupie.

Gdy byłem pierwszy i z 2-3 gwiazdkami to wpadł skin a później skrzynka. 

Nie sądze aby to miało jakieś znaczenie ...  miałem kilka meczy  gdzie  nabiłem 20 kilii +4 gwiazdki   nie wpadło nic .

Widziałem nie raz jak ludzie   dochodzili do meczu na ost.  rundę  i dostawli doopa . Lub  totalne nooby z bilansem 0 kill 10 zgodnów i drop .

Co do  tego ze jak wpada skin to następna skrzynka  w obu przypadkach tak miałem ze najpierw skina dostałem  w nast. meczu skrzynka .

I chyba warto otwierać te skrzynki  znajomy  otworzył  dwie i w  jednej skin za 9€ w drugiej   AK  Jungle  (taki zielony  ) też swoje warty 

Opublikowano

A możliwe ; d

Ok, jak wpadnie kolejna skrzynka to chyba zakupię kluczyk i ją otworzę. Tą co teraz miałem sprzedała się w 5 minut za bodaj 1.90E.

Opublikowano

Mi w rankingowym wpadł skin, zagrałem jeszcze jednego i na koniec wypadła skrzynka. Także tutaj nie ma reguły co do wypadania. ;p

Szkoda, że skina nikt nie chce kupić, a jeszcze folia siedzi także jakieś 2,5 ojro jeszcze powinno wpaść. :(

Opublikowano (edytowane)

A podatek odprowadzony? ;)

Ech... Pamiętacie kiedy w gry się grało dla relaksu i zabawy?

Rozumiem jeśli ktoś gra i dropi przy okazji, ale to już trochę na siłę takie granie na siłę i liczenie na szczęście. W innej grze już dość się bawiłem w tego typu loterie, aby stwierdzić, że to wcale tak różowo nie wygląda. Jeden otworzy paczkę i dostanie najlepszą nagrodę z możliwych, a drugi otworzy ich 400 i nie dostanie nic sensownego. Mówię z doświadczenia...

Edytowane przez Suavek
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Zagrałem dzisiaj ponad 10 meczy nic nie wpadlo w dodatku   wszystkie mecze jakieś z(pipi)ane ... hitboxy z dupy ... ładujemy we dwóch w typa  i 5 hp mu zabieramy gdzie on nas w 2 strzalach kładzie .

W czoraj grało się o niebo lepiej

Ale dropy lecą   jeden typ co grał zemną  3 paczki pod rząd dostał .

zastanawiam się czy ilość zdobytych punktów w meczu  nie wpływa na  dropa ... XXX zebranych punktów z gier  daje dropa ,albo łaczny czas w grze daje dropa .

Przydało by się konkretne info

Edytowane przez canuks
Opublikowano (edytowane)

Ja i tak grałem dużo w CSa ale takie awp stattrack za 50 euro motywuje dodatkowo do dalszej gry :D

@Cankus

Dlatego że pewnie w niego nie trafialiście ;)

Edytowane przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano

Ja i tak grałem dużo w CSa ale takie awp stattrack za 50 euro motywuje dodatkowo do dalszej gry :D

@Cankus

Dlatego że pewnie w niego nie trafialiście ;)

Nie no bez przesady  :)   ,jakoś wczoraj  trafiałem bez problemu  i 10kili na mecz było  lekko  to dzisiaj   nagle przestałem trafiać :) .

Ale jak pisałem strzelaliśmy  w dwóch na jednego typa   i to krótkimi seriami . mniejsza z tym wieczorem jeszcze siąde do Cs'a .

Koleś dzisiaj ze skrzynki wyłapał AWP |BOOM  ~ 15-20€ 

Opublikowano (edytowane)

Zagrałem dzisiaj ponad 10 meczy nic nie wpadlo w dodatku   wszystkie mecze jakieś z(pipi)ane ... hitboxy z dupy ... ładujemy we dwóch w typa  i 5 hp mu zabieramy gdzie on nas w 2 strzalach kładzie .

W czoraj grało się o niebo lepiej

Bo to nie jest Call of Duty, lol. Tutaj trzeba umiec strzelac, trzeba umiec grac.

A dropy sa w 100% randomowe.

A kladzie w dwoch strzalach bo umie grac i pewnie walnal wam po headziku i tyle.

Nie wiem czego niektorzy sie spodziewaja po CSie - moze i CS GO jest troche 'przystepniejszy' niz CS 1.6 / Source, ale to w dalszym ciagu CS, a jaki on jest to chyba kazdy wie.

Edytowane przez Yabollek007