scuff 463 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 RE5 w cd ekszyn za 14zl jest, więc 60 to trochę słaby dil. Tak czy siak sterowanie zabija dla mnie cały gameplay Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 sorki za 2x post ale wole byscie zobaczyli zanim aukcja sie skonczy: http://allegro.pl/humble-bundle-trine-shadowgrounds-i-inne-steam-i1662719208.html?source=oo co o tym sadzicie? za dobre by byc prawdziwe? http://uga-group.com/forum/t.Humble-Frozenbite-Bundle http://www.humblebundle.com/ Ja bym na allegro nie kupowal Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 (edytowane) dlaczego nie? jesli sie przegapilo bo obecnie na http://www.humblebundle.com/ pisze ze "The Humble Frozenbyte Bundle is now close" to czemu nie zaoszczedzic pare euro tak gadalismy pol strony temu o humble bundle ale nic o tym ze ktos to potem sprzedaje na allegro.a ze rzeczy steamowe roznie na allegro bywaly z tymi aktywacjami regionalnymi to zawsze warto spytac. Edytowane 11 czerwca 2011 przez Gattz Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 RE5 w cd ekszyn za 14zl jest Ale tam jest jedynie wersja PL, nie da się ANG z tego co wiem więc to totalnie eliminuje grę z kręgu moich zainteresowań Tak czy siak sterowanie zabija dla mnie cały gameplay Takie złe ? ;/ Cytuj
django 549 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Ej no, widze, ze troche tutaj nas jest. Jak cos to wpadajcie, http://steamcommunit.../konsolomaniaki Zawsze bedzie latwiej sie ustawic na ewentualne gierki. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 RE5 w cd ekszyn za 14zl jest Ale tam jest jedynie wersja PL, nie da się ANG z tego co wiem więc to totalnie eliminuje grę z kręgu moich zainteresowań na szczescie jest tylko kinowa wiec nie slyszymy polskiego. da sie zniesc Tak czy siak sterowanie zabija dla mnie cały gameplay Takie złe ? ;/ jeden grzech glowny: nie da sie chodzic w czasie celowania. po zagraniu w dead space razi to okrutnie Cytuj
django 549 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 To dziwne, specjalnie szukalem przed zalozeniem. Wlasnie zainstalowalem tego RE5 z CD akszyn, jest po polsku, ale jakos po oczach nie wali specjalnie a ja w sumie ogolnie nie lubie grac z napisami. Zeby placic trzy razy tyle zeby miec po angielsku? Nie czaje. Ja to w ogole mam za darmola wiec git : D Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Zeby placic trzy razy tyle zeby miec po angielsku? Nie czaje. Tak, w pełni warto, bo jezyka poslkiego się w grach nie da słuchać @Gattz: myślałem że coś zzjechali w wersji PC vs konsole - to że się nie da iści i strzelać to wiem i mnie nie rusza akurat 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 No, ale tam nie ma dubbingu wiec co ty chcesz sluchac? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 No, ale tam nie ma dubbingu wiec co ty chcesz sluchac? Mówię ogólnie inFamous etc Cytuj
django 549 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 No ok, ale nadal nie kumam jak to sie ma do Residenta. Absolutnie nie wpierdzielam Ci sie w portfel, ale jakby... nie kumam tego. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 @Gattz: myślałem że coś zzjechali w wersji PC vs konsole - to że się nie da iści i strzelać to wiem i mnie nie rusza akurat jak narazie nie spotkalem sie z jakimis takimi bledami. jak wiadomo myszka lepiej sie nadaje do takiego celowania a jak ktos sie nie zgadza to mozna tez na padzie. i ja go tam rozumiem. wersje polskie nawet dobrze wykonane strasznie rania uszy. jedyny wyjatek dla mnie to wiedzmin. ale wersje kinowe da sie przezyc Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Nie jesteś jedyny, który mnie nie rozumie Nie to że mam miliony w portfelu, ale tak mnie razi polski język w grach, że faktycznie wolę przełknąć ślinę i zapłacić te 40 zł (średnio) więcej i mieć przyjemne głosy. Jest kilka gier które chciałem ograć/kupić ale nie było wersji ANG (w sprowadzanie się nie lubię bawić) więc sobie całkowicie odpuściłem tytuły. Każdy ma jakieś 'zboczenia' Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 To, że nie mozna iść i strzelać jeszcze jakoś mozna przeżyć, ale na miłość jezuska, jak próbuje uderzyć nożem, a murzyn robi krok w tył..... Ja się przesuwam, klikam ten (pipi)any nóż a murzyn robi znowu krok w tył i zanim uderze to on do(pipi)ie mnie grabiami Też nie przepadam za polonizacja, kiedyś baldury i tormenty były super a teraz raz na 20 gier trafia się fajny dubbing. Sam&Max z tego samego cd ekszyn co RE5 jest całkiem spoko, z Mannem i Boberkiem Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 i ja go tam rozumiem. wersje polskie nawet dobrze wykonane strasznie rania uszy. jedyny wyjatek dla mnie to wiedzmin. Czy tylko ja nie mogę zmieniać wersji językowej W2? Pole z wyborem języka jest niedostępne w Opcjach. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 i ja go tam rozumiem. wersje polskie nawet dobrze wykonane strasznie rania uszy. jedyny wyjatek dla mnie to wiedzmin. Czy tylko ja nie mogę zmieniać wersji językowej W2? Pole z wyborem języka jest niedostępne w Opcjach. Spróbuj przeinstalować grę, przy instalacji chyba też jest wybór języka. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 RE5 w cd ekszyn za 14zl jest, więc 60 to trochę słaby dil. Tak czy siak sterowanie zabija dla mnie cały gameplay Oni to legalnie umieszczają na tych płytkach? Capcomowi to się opłaca? Nie pojmuję tego. Przecież niespełna 2 lata temu dałem za tą grę na PS3 150 złotych a teraz za 14 umieszczają ją w jakimś komputerowym szmatławcu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 A dlaczego nie ma im się opłacać? Dają hajs dystrybutorowi i tyle. A że to wersja PL only, to wiadomo że nikt tego dalej nie puści, bo poza PL nikt nie kupi. Tak to wygląda. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Będę musiał poznać wasze zwyczaje Komputer i tak muszę wymienić a nowego PS3 nie będę kupował. Wcześniej zupełnie nie interesowałem się grami PC i nawet nie wiedziałem, że tak dobre gry jak RE5 można znaleźć w zwykłej gazecie. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 i nacieszysz oczy next genowa grafą jak kupisz max 2 letni komputer :potter: Cytuj
scuff 463 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 (edytowane) mówie o NEXT genowej :potter: Mam PC i xbawksa podlaczone pod ten sam tv przez hdmi, niebo i ziemia. a pc z 2009 roku. Edytowane 12 czerwca 2011 przez scuff Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Idźcie z tym do graczpospolitej pany. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Za każdym razem jak wychodzi nowa gra na PC to mi się morda śmieje jak widzę takiego np Wieśka 2 na Steam za 200 zł i w EMPIKu za 80 Wiem, czym to jest spowodowane, ale i tak śmiesznie wygląda sprawa. A ludzie swego czasu się łudzili że digitale będą tańsze.... tańsze my arse Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi