raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 No ja wręcz przeciwnie . Cytuj
hay 17 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Ach ta SOPowa propaganda Od jakiś 20 lat wyskakuje jakiś wpływowy, brodaty dziad i mówi "Linux jest przyszłością" po czym wraca do swojej szopy w Kaliforni, a użytkownicy Windowsa dalej śpią spokojnie. Jeżeli Gaben nie ma w kieszeni superzaawansowanej emulacji jakiej Linux jeszcze nie widział, albo milionowych kontraktów z producentami silników do gierek AAA, to nadal jedyne gierki w jakie poszpilamy na Linuxie to: a) takie które se sami napiszemy b) indyki c) zbieranie czapek. Emulacja jest bardziej prawdopodobna, szczególnie że już teraz wiele windowsowych gierek da sie odpalić przez Play On Linux (chociażby League of Legends dzięki czemu Windowsa mogłem wywalić za okno, niestety nie na długo) ale to nadal stawia Windowsa w świetle platformy docelowej. Swoją drogą Linux już jest mocno związany z gamingiem - wystarczy przecież spojrzeć na Androida. THE FUTURE IS NOW! Edytowane 20 września 2013 przez hay Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 http://store.steampowered.com/livingroom/ To tak odnośnie SteamBoksa . Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 http://store.steampowered.com/livingroom/ To tak odnośnie SteamBoksa . Aplikacja do streamowania gierek wprost na tv. Z chmury steam <3 Takie coś niech rzucą a sony i gaikai mogą spadać na drzewo Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 BTW, dzisiaj dostałem boostera z Rogue Legacy, bo ktoś ostatnio pytał. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 BTW, dzisiaj dostałem boostera z Rogue Legacy, bo ktoś ostatnio pytał. No to nieźle .... poraniony ten system dropów jeden dostaje 2 boostery na tydzien inny jeden na 3-4 miesiące . U mnie posucha jak cholera jeden jedyny boster z CS:go jak wytworzyłem odznakę z gry i do tej pory nic pomimo tego ze z każdej gry mam wydropiony max kart . Działa wam steam poprawnie ? bo mi co jakiś czas wywala informację ze jestem offline pomimo tego ze steam jest online . Taką informację mam podczas gry w CS'a Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 To wszystko loteria. Zawsze jeden wyjdzie na tym lepiej, a inny gorzej, mimo teoretycznie zbliżonych szans. Ja mam raptem 12 level (+20% drop chance) a boosterów wpadło mi łącznie bodajże 5. Nikt nie chce kupić mojej karty za ~8 Euro :< Chyba trzeba będzie zmniejszyć cenę, bo chciałbym Agaresta kupić w pre-orderze, jak najmniej wydając. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 To wszystko loteria. Zawsze jeden wyjdzie na tym lepiej, a inny gorzej, mimo teoretycznie zbliżonych szans. Ja mam raptem 12 level (+20% drop chance) a boosterów wpadło mi łącznie bodajże 5. Nikt nie chce kupić mojej karty za ~8 Euro :< Chyba trzeba będzie zmniejszyć cenę, bo chciałbym Agaresta kupić w pre-orderze, jak najmniej wydając. Mam również 12 lvl i jakoś to nie poprawia sytuacji z dropami Cytuj
viral 4 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Mi nie dropnal zaden booster a mam steama 7 lat Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Ostatni booster pack dropnął mi się jakiś miesiąc temu jeśli dobrze pamiętam to był on z Offspring. Od tego czasu cisza Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Przy losowaniu booster-packów staż na steamie nie ma żadnego znaczenia. Liczy się lvl konta. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Zrobiłem sobie właśnie odznakę z Bastionu i dostałem zniżkę na Portal 2 -90% za gierkę wartą 14.99 € wychodzi 1.5€ Edytowane 21 września 2013 przez canuks Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 a odznake na ktory lvl? bo ja zrobilem tylko 2x lvl 1 i dostalem po tapecie i emotce. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Spotkał się ktoś z sytuacją, że gra nie chciała "dropić" kart z jakiegoś powodu? Np. gdy była na alt-tabie? MacGuffin's Curse mam uruchomione już łącznie blisko 3 godziny, a wypadła mi raptem jedna karta z czterech. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 a odznake na ktory lvl? bo ja zrobilem tylko 2x lvl 1 i dostalem po tapecie i emotce. z 12 na 13 lvl ale to nie ma nic do rzeczy (chyba ) wcześniej dostałem również zniżkę n a Portal 2 ale -50% moge oddać Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Jemu chodziło o lvl odznaki. Od lvl 1 do lvl 5 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 to się nie zrozumieliśmy odznaka na 1lvl tylko odznakę z CS'a mam na 5lvl (czego żałuje ) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 To wszystko loteria. Zawsze jeden wyjdzie na tym lepiej, a inny gorzej, mimo teoretycznie zbliżonych szans. Ja mam raptem 12 level (+20% drop chance) a boosterów wpadło mi łącznie bodajże 5.Nikt nie chce kupić mojej karty za ~8 Euro :< Chyba trzeba będzie zmniejszyć cenę, bo chciałbym Agaresta kupić w pre-orderze, jak najmniej wydając. Nie zmniejszaj ceny, jeśli Twoja oferta i tak jest najtańsza to jak ktoś w końcu będzie chciał kupić, to kupi właśnie od Ciebie. Ja swoją folię za 20 ojro sprzedawałem prawie dwa tygodnie. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Taa, tylko bym chciał się tego pozbyć przed premierą Agaresta. ;p Kilka eurocentów mniej mnie nie zbawi w perspektywie kilku Euro, a sama karta nigdy i tak nie sprzedała się za więcej jak 6,6€. Tymczasem moja stoi sporo drożej. Póki co niech wisi, zobaczymy. 4,4h nabite w McGuffin's Curse, a nadal wypadła mi tylko jedna karta... Chyba Steam się krztusi przez weekend. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 4,4h nabite w McGuffin's Curse, a nadal wypadła mi tylko jedna karta... Chyba Steam się krztusi przez weekend. Ja czekałem 5h na pierwszą kartę w isaacu, reszta poszła w ciągu godziny. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 (edytowane) Taa, tylko bym chciał się tego pozbyć przed premierą Agaresta. ;p Kilka eurocentów mniej mnie nie zbawi w perspektywie kilku Euro, a sama karta nigdy i tak nie sprzedała się za więcej jak 6,6€. Tymczasem moja stoi sporo drożej. Póki co niech wisi, zobaczymy. 4,4h nabite w McGuffin's Curse, a nadal wypadła mi tylko jedna karta... Chyba Steam się krztusi przez weekend. Najważniejsze, byś był pierwszy na liście, tak przynajmniej mi się wydaje . No i wiadomo, jak za bardzo odbiegasz od wykresu to też może rodzić problemy. A z tym długim czasem farmienia to czasami tak bywa. Ja w Awesomenauts chyba 6h musiałem farmić, ale później wróciło do normy i znowu karty z innych gier leciały mniej więcej co 30 minut. Klucze TF2 są za 1,8, co się kurde stało!? Jeszcze niedawno za 1,5 brałem ;/. Edytowane 22 września 2013 przez raven_raven Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 4,4h nabite w McGuffin's Curse, a nadal wypadła mi tylko jedna karta... Chyba Steam się krztusi przez weekend. Ja czekałem 5h na pierwszą kartę w isaacu, reszta poszła w ciągu godziny. No mi w Portal 2 też nie chce nic wpaść 3 h na budziku i ani jednej karty Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 \ + https://twitter.com/geoffkeighley/status/381097222307192832 te trójki mogą oznaczać tylko jedną rzecz Half Life 2 episode 3! Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Już się tak nie podniecajcie - w zeszłym roku też Valve miało trzy ogłoszenia i jakoś nic z tej TRÓJKI nie wynikło (jedna z zapowiedzi dotyczyła "czapeczek" do TF2 ). W tym roku pewnie będzie podobnie. W najlepszym wypadku zapowiedzą tego całego steambox'a. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 (edytowane) moje typy to: 1.Steambox 2.Gamesharing (była o tym mowa kilka stron wcześniej) 3. Half Life 3 ... Edytowane 22 września 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi