Opublikowano 19 czerwca 201113 l Czy po zrobieniu formata będę mógł ponownie pobrać gry ? bez ponownych płatnośći?
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Właśnie pobrałem demo Magic the Gathering 2012, problem polega na tym że nie mam obrazu, dźwięk jest obrazu niema, jakieś pomysły?
Opublikowano 19 czerwca 201113 l wlacz monitor? ps. az zainstaluje i sam obadam czy nie jest to kolejne buged demo dzieki uprzejmosci steam. (jak np psychonauts czy gothic 4) Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Gattz
Opublikowano 19 czerwca 201113 l wlacz monitor? ps. az zainstaluje i sam obadam czy nie jest to kolejne buged demo dzieki uprzejmosci steam. (jak np psychonauts czy gothic 4) Napisz koniecznie jak sprawa u ciebie będzie wyglądać. Pozdrawiam.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l U mnie działa doskonale. Zero problemów. Aż się full version ciągnie właśnie
Opublikowano 19 czerwca 201113 l boRZ, teraz będziecie grać w karty? Miałem tę gierkę na PSX. Ni (pipi)a nie wiedziałem o co chodzi. Pewnie niewiele się zmieniło.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l ja wybralem wersje na ps3 na spole z kumplem. decki nadal nie mozna skladac ale mozna teraz wyjmowac z niego karty ktorych sie nie chce tam miec. nadal nie mozna wyjmowac ladow z decku, tapowac ladow samemu ani rozdzielac dmg miedzy stwory tak jak by sie chcialo (przez to np gra zabila 1/2 stwora ktory nic nie robil a oszczedzila stwora 1/1 ktory w nastepnej turze bedzie 3/2 z double strike bo equipment jest juz na stole. rece opadaja) same talie sa jednak duzo ciekawsze niz te w poprzedniej czesci ktore byly na poziomie starterow z 6 edycji czyli poziom tali begginer. teraz w pelni rozwinieta talia jest na poziomie advanced imo. szkoda jednak ze nie pozwalaja wkladac dowolnej ilosci kopii kart ktore juz odblokowalem. np moge miec tylko dwa elfy 1/2 za 1 mana z reach i +3/0 jak blokuja latajace choc zastapil bym cztery 1/2 za G ktore nie maja zdolnosci. albo za 1gg x/x gdzie x to liczba elfow i za stapowanie zadaje dmg wielkosci swojego powera stworowi z lataniem. czemu takich kart nie moge miec 4? ze o erkach nie wspomne ktore gdy sa jedne w tali czesto sprowadzaja gre w multi do tego ze jednemu doszla wiec wygral. gdyby bylo mozna miec wiecej ich w tali zmieniloby to gre na lepsze. edit. i bym zapomnial: tryb archenemy jest bardzo fajny i warty sprawdzenia zwlaszcza Ci ostatni bossowie ktorzy maja tylko najlepsze scheme. ps. a demo na pc mi tez dziala dobrze. masz pewnie cos ze sterownikami. ps2. ja tam gralem w mtg cale liceum i troche na pierwszym roku i bylem 9 w polsce w t1 i w top100 w t2 wiec z zakapowaniem nie bylo tu problemow. ciekawe kiedy dadza dlc i jakie Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Gattz
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Opanowanie podstawowych zasad jest banalne, czasem tylko trzeba się nagłowić przy detalach, ale wszystko jest w przejrzystym faqu do MtG. Tylko że przynajmniej 50% funu z tej gry to składanie własnej talii, kolekcjonowanie to tak ze 25% i gra 25%. Także grając na kompie dostajesz zaledwie 25% gry. O ile nadal nie ma swobody w robieniu decków. Ja rozumiem, że AI by się zesr.ało gdyby można było swobodnie robić talie, ale czemu w multi nie można? A o tym, że niektóre zasady są dumb down, to nawet nie wiedziałem, lipa na maksa. Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Gość
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Ej, głupie pytanie ale..... Steam username - to to czym się loguję na konto, czy nazwa która widza na liście moi znajomi ? ;p
Opublikowano 19 czerwca 201113 l tutorial uczy praktycznie nic. po przejsciu wiesz tyle ze masz lady i stwory i jak dziala combat. co to vigilance, reach, deathtouch, shroud, flying, trample, lifelink czy bloodthirst to dowiadujesz sie w ten ciezszy sposob gdy widzisz karte z czyms takim w grze bo po tutorialu nawet nie wiesz ze cos takiego istnieje. to jak ludzie uzywaja regeneracji przed atakiem zamiast po zdeklarowaniu blokerow a przed dmg dealing tez zwalam na gre. swobody nie ma. i cholera mnie strzela gdy w tali gdzie najdrozsza karta jest za 4 mana i do tego mam mozliwosci wyciagania ladow z tali na stol czy reke to jednak jestem zmuszony grac na 24 forestach choc wystarczyloby spokojnie tak z 20. a potem przegrywam gre majac 8 forestow na stole i 6 na reku tylko po to by w nastepnej zginac przez mana screw. w demie na pc nie zauwazylem tez opcji brania muligana ktora na ps3 zdaje sie byla w demie a w pelnej jest napewno. (pierwszy muligan do 7 to tez zal) ja rozumiem ze nie chca nam dac jakies porzadnej edycji czy wypasionych kart jak duale czy fetchlandy ale czemu nie pozwalaja nam manipulowac kartami zawartymi w grze i miec np 4 erki ktore powinny byc podstawa tali zamiast 1 to juz nie rozumiem. tym bardziej ze AI by sobie z tym poradzilo bo po pierwszym przejsciu jak dostajemy tryb revange to komp uzywa po 4 takie erki np w niebieskiej tali wystawil mi 3 kolesi co daja +1/+1 ilussion i hexproof podczas gdy ja jako gracz moge miec ich 1 w tali. z uncomonami tak samo. elf za 2G 2/2 dajacy +1/+1 reszcie elfow i za G i stapowanei wstawia tokena 1/1 elf. chyba kazdy by wsadzil takich 3-4 do tali i pewnie jeszcze wrzucil rampage ktore do elfow nie mozna dodac bo jest to karta z tali tych duzych zielonych besti. uniemozliwienie graczowi robienia custom deckow bardzo te gre ciagnie w dol. ludzie counterpickuja talie na multi co custom by im uniemozliwil bo nie mieliby mozliwosci zobaczyc czym gram przed rozpoczeciem. duels of the planeswalkers gralem tylko za darmo z ps+ i mi sie bardzo nie podobalo. magic 2012 mi sie mimo wszystko bardziej podoba i nawet przyjemnie mi sie gra jako ex zawodowemu graczowi. ps. username to to jak Cie znajomi widza ps2. wam tez steam klamie ze jest weekend deal z 50% znizki na fear 1 i 2 a jak sie wejdzie w detale to jest tylko na 10% preorder fear 3? w all special offers tez tego nie ma Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Gattz
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Ej, głupie pytanie ale..... Steam username - to to czym się loguję na konto, czy nazwa która widza na liście moi znajomi ? ;p Też mam z tym problemy XD Chyba nazwa logowania, bo to co widać na liście możesz sobie zmienić kiedy chcesz i jak chcesz.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l ja w opcjach mam to jako account name to jak mnie znajomi widza to profile name
Opublikowano 19 czerwca 201113 l ale username to chyba jednak account name.... Jezeli ktos do znajomych ma cie dodac do podajesz mu dane logowania cnie.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Sterowniki mam najnowsze do Radeona, nawet odinstalowałem i na nowo pobrałem, ale nadal to samo 0 obrazu, z dźwiękiem problemu nie mam. Szkoda 1 raz coś takiego mi się zdarza, ale nie będę płakał nad rozlanym mlekiem, mam to na ps3.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Opłaca się brać Monday Night Combat?? Bo jeszcze przez 3h jest w promocji za dyszkę.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Obie części Overlord za 5 euro. Gdyby nie to, że już grałem to brałbym, całkiem niezłe gry!
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Zapomniałem hasła do konta. Postanowiłem je odzyskać ale okazało się, że muszę podać odpowiedź na pytanie, którego oczywiście nie pamiętam. Chciałem napisać do Steam w tej sprawie ale okazuje się, że support jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników (absurd). Co w tym momencie można zrobić? Mam nazwę konta, mail, pytanie na które muszę odpowiedzieć i listę gier na koncie. Istnieje możliwość zweryfikowania całości?
Opublikowano 21 czerwca 201113 l mozna chyba zalozyc drugie konto i na nim napisac pytanie wyjasniajace czemu nie piszecie z pierwszego konta itp
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Ok. Założyłem konto na pomocy technicznej, wysłałem informację co i jak... i czekam. Swoją drogą dziwne rozwiązanie nastręczające problemów - mogli zrobić tak jak gmail tj. poprosić o podanie nr telefonu i na niego wysłać token. Dodatkowo nie wiem dlaczego do samego konta nie mogę zalogować się wklejając hasło. Korzystam z bazy haseł, która niejednokrotnie generuje ciągi zawierające miks od cyfr i liter przez znaki specjalne aż po ASCII niskiego poziomu i wszystkie hasła mam na zasadzie kopiuj/wklej a tutaj jeden jedyny steam wymaga abym wpisywał 20znakowe, losowo wygenerowane hasło. tak na marginesie - pytanie od całkiem zielonego w kwestii steam Nie wiem ile może potrwać oczekiwanie na odpowiedź ze strony supportu a jako, że mam obecnie odrobinę wolnego czasu to chciałem pograć w Terrarie. Czy jeśli stworzę nowe konto i kupię na nim grę to będę miał później możliwość przemigrowania jej na poprzednie, odzyskane konto?