Opublikowano 31 maja 201410 l Po Age of Mythology na Steam trafi także Rise of Nations Extended Edition - http://store.steampowered.com/app/287450/ Oczywiście z odpowiednio zawyżoną ceną, bo to w końcu Microsoft.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Chyba tylko Ikaruga mnie interesuje w promocji na chwilę obecną. Ewentualnie jeszcze stoły do Pinbal FX2 i Pinball Arcade. Poza tym obawiam się, że znowu Valve poleci w kulki i będzie robił -50% i -66% nawet w przypadku tytułów, które wielokrotnie już miały większe obniżki. EDIT: Edytowane 11 czerwca 201410 l przez Suavek
Opublikowano 11 czerwca 201410 l http://store.steampowered.com/app/271590/ Wątpiliście, że będzie inaczej ?
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Nope. Kwestia czasu to była. Niemniej jednak chciałbym, żeby R* jakoś przeniósł GTA4 w pełni na Steam i usunął G4WL. Po odświeżeniu sobie San Andreas zacząłem się zastanawiać, czy nie dać szansy czwórce, ale fakt, że wymaga to G4WL, które niedługo zdechnie jakoś mnie odpycha. A nie wiem, czy np. po zgonie platformy nie będzie jakichś problemów z grami czy save'ami. Piątkę ogram "kiedyśtam". Mimo wszystko jakoś nie czuję parcia na gierkę, choć nie wątpię, że jest świetna. EDIT: http://steamdb.info/app/271590/history/ - wychodzi na to, że już od pół roku kombinowali z wersją PC na samym Steam. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez Suavek
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Ej, gram w San Andreas i tam przechodnie nie podpalają się od źródła ognia... Przechodzą sobie przez płomienie jak gdyby nigdy nic.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Jutro o 19:00. Tradycyjnie sugeruję wstrzymać się z zakupami do price-matchu Amazonu, jeśli mają dany tytuł w swej ofercie.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Jestem nowy w temacie wyprzedaży amazona, o co chodzi z price matchem?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Amazon dorównuje cenom gier ze Steam w swojej ofercie. Bajer polega na tym, że na Amazonie płacimy w dolarach i jest taniej.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Amazon US sprzedaje sporo gier na Steam. Kiedy Steam robi większe promocje, to Amazon je "kopiuje" dając takie same ceny, ale w dolarach, co jest dla nas bardziej korzystne niż płacenie w Euro. Czyli za tytuł, który na Steam by kosztował 5€ (~20zł) zapłacisz 5$ (~15zł). Uważać tylko trzeba na gry, które mają blokadę regionalną. Trzeba także podać jakiś adres US do płatności - najlepiej taki, który nie uwzględnia dodatkowego podatku. Warto sprawdzać oferty na łowcach. Zwykle podkreślają jeśli coś ma blokadę (albo nie wymieniają tego w ogóle na liście).
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Panowie, dajcie jakiegoś linka, bo ja na telefonie mam utrudnienia:(
Opublikowano 19 czerwca 201410 l no na poczatek juz dobra cena pacmana championship i taka se na mark of the ninja dlc (pewnie potem dadza 75%) szkoda jednak ze nie ma juz tych fajnych wyzwan ze codziennie w 9 grach trzeba jakis achiv wbic zeby dostac cos tylko znowu to dretwe kup i glosuj za karty...
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Far Cry 3 za 5 ojro. Kupować czy Amazon może mieć taniej? e: e, zaczekam, w katalogu gierkę na Steam mają, więc pewnie pricematch będzie Edytowane 19 czerwca 201410 l przez raven_raven
Opublikowano 19 czerwca 201410 l far cry 3 pewnie bedzie po te 5$ wiec ja bym czekal (rok temu mieli tak tr i crysis 3)
Opublikowano 19 czerwca 201410 l no hotline miami i ew dead island rapitide jest w dobrej cenie reszta zaorać, Day z jaka cena
Opublikowano 19 czerwca 201410 l far cry 3 pewnie bedzie po te 5$ wiec ja bym czekal (rok temu mieli tak tr i crysis 3) W sumie mam trochę ponad pięc Gaben Eurosów na koncie więc sam nie wiem czy czekać .
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dobra powoli wrzucają wiecej promocji, będe polował na Fallout Collection i mogliby dać na Starbounda z 50% albo wiecej