Gość ako Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 (edytowane) BURNOUT PARADISE ULTIMATE BOX - niecałe 32zł (7,5 ojro) BIOSHOCK - ~20zł (4,99 ojro) Promocja aktualna TYLKO DZISIAJ... właśnie Burnout się zasysa Kto nadal twierdzi że Steam się nie opłaca? Więcej promocji (Orange Box za 48zł) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49706 Edytowane 29 grudnia 2009 przez ako Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Można gry kupić dziś i zassać potem? Można kupić gry na innym komputerze i potem ściągnąć je na taki, który jest głównie offline? Cytuj
Gość ako Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Można gry kupić dziś i zassać potem? Można kupić gry na innym komputerze i potem ściągnąć je na taki, który jest głównie offline? Tak, gra zaraz po zakupie dodawana jest do listy gier na Steam, która jest przypisana do Twojego konta. Można ją ściągnąć w dowolnym innym terminie. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 (edytowane) Tak. Po potwierdzeniu zakupu danej gry ujawnia się ona w tabelce NOT INSTALLED. Download gier można przerywać i wznawiać ponownie, jak w P2P. Można logować się na dowolnym komputerze z zainstalowanym steamem i ściągać wcześniej zakupione tytuły, jeśli o to Ci chodzi (pokrętnie sformułowane pytanie nr.2). Kurna napaliłem się TAK BARDZO na tego TF2 a tutaj nie dość, że się użeram z WBK, to jeszcze okazuje się, że mój 5-letni (co najmniej) PieCyk to mały rzępol już. Myślicie, że 523 MB RAMu i karta graficzna 128 MB stykną? EDIT: ja zawsze muszę spóźnić się o minutę Edytowane 29 grudnia 2009 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Ja tez bardzo sie napalilem na TF2 bo wszedzie super gra ale gdy zagralem po godzinie "co ja kupilem". Naszczescie poza TF2 mam gry z OB a konto mnie kosztowalo 10zl wiec zawsze mozna pograc w coop w HL2 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Ja tez bardzo sie napalilem na TF2 bo wszedzie super gra ale gdy zagralem po godzinie "co ja kupilem". Naszczescie poza TF2 mam gry z OB a konto mnie kosztowalo 10zl wiec zawsze mozna pograc w coop w HL2 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 ? Na forach pisza ze TF2 to supcio gierka, zachetcony tymi postami kupilem konto na allegro za 10zl. Pogralem godzine i tego chaosu nie ogarnialem, wracam do CODow. Naszczescie poza TF byly gry z OrangeBoxa wiec 10zl nie poszlo w bloto - mam Portala czy HL2 z epizodami gdzie moge pograc w kooperacje czy inne mody ktore wymagaja HL2 do dzialania. WTF? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Okej. Już ogarniam. Byłem trochę zmieszany między innymi tym skrótem OB (skojarzył mi się z podpaskami). Osobiście nie chce mi się za bardzo kupować OB (hehe) - jestem na razie zainteresowany wyłącznie TF2. Enyłej, ponawiam pytanie: czy mój stary PieC pociągnie tę grę w miarę gładko? Cytuj
Gość ako Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Okej. Już ogarniam. Byłem trochę zmieszany między innymi tym skrótem OB (skojarzył mi się z podpaskami). Osobiście nie chce mi się za bardzo kupować OB (hehe) - jestem na razie zainteresowany wyłącznie TF2. Enyłej, ponawiam pytanie: czy mój stary PieC pociągnie tę grę w miarę gładko? Wymagania podane na stronie: Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX? 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows? Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX? 9 level Graphics Card, Windows? Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection Wiec możesz mieć ciężko albo "na styk". Nie masz może HL2:EP2 (;>) żeby zobaczyć jak/czy chodzi? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Wiec możesz mieć ciężko albo "na styk". Nie masz może HL2:EP2 (;>) żeby zobaczyć jak/czy chodzi? Nope, mam tylko CeeSa 1.6, którego męczę od cholera wie jak dawna. http://www.youtube.com/watch?v=Y7FU4zLfvMo Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 eee po co ten filmik? Film dokumentalny o nołlajfach męczących archaicznego kałnterstrajka. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Wlasnie dopisalem sie do psxextreme grupy na steam moj id: http://steamcommunity.com/id/sergiom Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Daril, dam Ci tego kija na 3dni to se obadasz, czy Ci chodzi dobrze czy nie Scorp1on pisze farmazony, gierka rządzi 1 Cytuj
Gość ako Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Kolejne promocje http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49721 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Tydzien temu byl free week z TF2 mogles sie wtedy zalapac Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) 1>Daril, dam Ci tego kija na 3dni to se obadasz, czy Ci chodzi dobrze czy nie 2>Scorp1on pisze farmazony, gierka rządzi 3>Tydzien temu byl free week z TF2 mogles sie wtedy zalapac 1>Dzięki, Stonuś. W stosownym dla mnie czasie zgłoszę się (obecnie zbliża się mały zapie.rdol i ledwo na samego kałntera będę miał czas). 2> Tak to już jest gdy kolo z czterema ciosami specjalnymi na krzyż oraz fatality ze zdzieraniem sobie twarzy i chuchaniem nieświeżym oddechem próbuje brać się za coś bardziej skomplikowanego. 3> Nom, wiem. Niestety z przyczyn nieobiektywnych nie skorzystałem i teraz żałuję. Edytowane 30 grudnia 2009 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 (edytowane) Promocje na steamie są "supcio", niedawno kupiłem Torchlighta za 3 dyszki - świetna giera jak ktoś nie może się doczekać Diablo 3 . @Góra No właśnie, stona, nie wiem czy się nie skusić, przy takiej obniżce to aż grzech a mam tylko dwójkę . Edytowane 31 grudnia 2009 przez Gazer Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 wow ciekawa oferta ;] juz sciagam. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Wow, ceny prawie jak z allegro ;o Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 (edytowane) Też bym kupił Torchlighta, ale kasa na paypal doszła by w poniedziałek, albo wtorek nawet, więc ni ch.uja nie kupie Masakra, nie mam karty kredytowej więc du.pa blada, a nie będę płacił 60 zł za grę, 30 zł to jeszcze jak cie mogę. edit: można kartą płatniczą w jakiś sposób zapłacić, albo ogólnie z konta w ING? Bo kombinuje, ale ofkors nie akceptuje mi karty steam, paypal pewnie też nie, click&buy też nie - ale to nie dziwne bo to własnie jest PŁATNICZA karta Edytowane 2 stycznia 2010 przez Oran Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Mogę Ci kupić jak chcesz [jako Gift, kaskę dasz mi później]. Ale dopiero jak wrócę z pracy Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 No,no. To na steamie się zgadamy, podasz mi nr. konta a ja od razu śle kasę. Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 edit: można kartą płatniczą w jakiś sposób zapłacić, albo ogólnie z konta w ING? Bo kombinuje, ale ofkors nie akceptuje mi karty steam, paypal pewnie też nie, click&buy też nie - ale to nie dziwne bo to własnie jest PŁATNICZA karta Inteligo ma karty płatnicze którymi można płacić przez internet (potwierdzone, sam tak robie). Nie wiem dlaczego inne banki z tym zwlekają... z resztą nawet kartami PKO BP się nie da, a w praktyce to jest jeden i ten sam bank O_o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi