Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

State of Decay - 100% :)

--

Już nie, błąd jakiś :confused:

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 713,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Rozumiesz, ze wymog 8 poziomu zostal wprowadzony, bo wczesniej mozna bylo bardzo latwo farmic karty na dodatkowych kontach.

No i fajnie... ja na swoich 79grach tez moge "latwo farmic" karty...

Jak mam w pizdu gier to nie powinienem miec takiej restrykcji.

Widac Steam uwaza, ze przy takiej ilosci bundli (i darmowych tytulow) zbyt latwo mozna zwiekszyc liczbe gier na koncie i nabic poziom, wiec daje malo expa za to. :P

Sprawdzilem z ciekawosci twoj profil i stwierdzam, ze zrobienie tych 2 brakujacych poziomow to kwestia ~ 30 minut* (albo i mniej). Szkoda, ze wczesniej o tym nie wspomniales.

* - Wystarczy, ze zrobisz ponizsza odznake:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198003740969/badges/2

Dostalem reward za Red Team Win (do tego mnie wrzucilo).

Level 8 XP 809.

Problem: nie dostalem moich zaleglych kart, ktore rzekomo mialy wpasc ;).

Anyway dzieki za tipa.

Opublikowano

O jak milo. Steam rozdaje odznaki za zabawe. Teraz Raptor ma juz odpowiedni poziom

@up

Bo one wpadaja dopiero gdy zaglosujesz. A ze glosowan juz nie ma....

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Zapomniałem, że podczas SSS sporo gier dostaje karty. Sprawdziłem właśnie ile mogę ich wykraftować... Całą wuchtę O_o. Chyba z 12 gier doszło z kartami. Trochę późno się zorientowałem xD.

Rozszerzenie mi policzyło: całe 1,6 euro z kart mogę mieć!1 Ten dzień stał się lepszy.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Cos pisalo, ze to otrzymam je po wbiciu lvlu 8? Nawet z opoznieniem?

Moze jak nie ma glosowan, to dadza je gdy sie przelogujesz/craftniesz odznake. Jednak kumpel dostal zalegle karty dopiero gdy zaglosowal.

Opublikowano

jutro premiera Divinity, brać? Kupił ktoś? Mam dosć mocnego hajpa

Opublikowano

Kurcze, zastanawiam się nad Shadowrun Returns. Grał ktoś? Po aktualizacji jest dobrze z systemem zapisu?

Opublikowano

jutro premiera Divinity, brać? Kupił ktoś? Mam dosć mocnego hajpa

http://sklep.gram.pl/?#s/query/divinity/

fajna cena ale to polska wersja i klucz dostanę 18 lipca dopiero

Kurcze, zastanawiam się nad Shadowrun Returns. Grał ktoś? Po aktualizacji jest dobrze z systemem zapisu?

Grałem, jak podoba ci się ten klimat to bierz. Oprócz samej kampanii jest sporo bardzo fajnych scenraiuszy na workshopie (czasem ciekawszych niz ta kampania). Z systeme zapisu nie miałem problemów więc chyba jest git.

Opublikowano

Ale co z tego, że polska? Język angielski też sobie ustawisz na Steam, a zapłacisz 2x mniej. Ot poczekasz jeszcze trochę tylko.
Opublikowano

Ale co z tego, że polska? Język angielski też sobie ustawisz na Steam, a zapłacisz 2x mniej. Ot poczekasz jeszcze trochę tylko.

Mam ten niezdrowy syndrom że chce już w to grać.

Opublikowano

źle nie było, trochę tytułów kupionych które powinny starczyć do winter sales, 60 pkt zebranych dla drużyny niebieskiej ktora w żaden dzień nie wygrała (pewnie wina Suavek-a)
karty z wyprzedaży sprzedane wiec wpadł jeszcze dollar, chyba jutro znikają

lista zakupów:

The Witcher 2
Far Cry Franchise Pack
Assassin's Creed 3 Standard Edition
Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed Brotherhood
Bioshock Infinite    
Batman Arkham Origins
Hitman Absolution: Elite Edition
The LEGO Movie Videogame Steam
Saints Row IV
Borderlands 2
Can't Stop Laughing Bundle
Final Fantasy VIII

Opublikowano

bierz i się nie zastanawiaj naprawdę warto :)

Opublikowano

Ja zawsze mam tak że w każdej większej wyprzedaży na Steam coś kupuję, ale nigdy nie przesadzam. Są to zazwyczaj jedna lub dwie gierki. Na tej wyprz również było podobnie. :)

Wziąłem Shadowrun Returns z dodatkiem i Banner Sagę. Grałem już prawie dwie godziny w tą drugą pozycję i wykręciłem się całkiem nieźle. :P Gierka ufundowana przez kickstartera, po polsku i póki co bez jakichś większych baboli. Nieźle. Klimat spoko, fabuła wciąga, a podejmowane decyzje faktycznie mają wpływ na to czy ktoś w danej chwili przeżyje czy nie. Jak ktoś lubi klimaty wikingów, ew. Gry o Tron to polecam. :) (Muzyka też jest grzechu warta).

Opublikowano

Raven, gra dla Ciebie - http://store.steampowered.com/app/96100/

Z kart powinna się sama gra zwrócić. ;p

Dzięki, kupiłem xD.

Poziomy sie same nie nabija, wiec i ja zakupilem to cudo. :D

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

U mnie:

The Wolf Among Us - musze poczekać do lipca, bo mniej więcej wtedy ukaże się Episode 5.

Splinter Cell: Blacklist

Castle Crushers - bo kolega kazał, nie wiem co to xD

Opublikowano

Tym razem nic nie kupiłem. Byłem blisko zakupu Shadowrun i Stronghlod Crusader HD ale pierwszego odpuściłem a drugą gierkę wyrwałem z HB.

Prawie 3 ojro się uzbierało na eventowych kartach,coś pewnie jeszcze wpadnie z gierek jakie je mają. A z tego co widzę to jeszcze sporo tytułów mam nie wyfarmionych z nich. Na święta powinna się uzbierać jakaś fajna sumka.

Edytowane przez Paliodor