Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie da się. Prawie-że-na-bank nie będzie Steamworksa miał.

Also, jak można nie mieć napędu żadnego? ;p

Edytowane przez Kazuun

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 713,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Also, jak można nie mieć napędu żadnego? ;p

Nie ma za bardzo co tłumaczyc wiec odpowiedz brzmi: normalnie :P
Opublikowano

A do czego ten napęd niby jest potrzebny? Bo dla mnie do niczego.

Opublikowano

Dokładnie, cyfrowa dystrybucja wygrała z napędem przynajmniej u mnie :sorcerer: Tylko ceny ostatnio są tak chore, że szkoda gadać.

Opublikowano

Mi służy do zgrywania pły audio do biblioteki w ITunes. Albo czasem coś nagram. Ale ogólnie, to nawet jak kupiłem ostatnio Diablo, to instalowałem ze strony blizzarda;)

Opublikowano

Wracając do tematu, to Wiedźmin 3 i CDP Red są piewcami DRM-Free. W pudełku nie będzie kodu, ale gra będzie dostępna na steam.

Opublikowano

Głównym usprawnieniem i najważniejszą funkcją DirectX 12 ma być lepsza współpraca z procesorami wielordzeniowymi i odciążenie ich, co usprawni działanie gier. Podobne założenia przyświecają technologii Mantle od AMD.

Nowa technologia Nvidii ma zadebiutować w drugiej połowie 2015 roku - razem z systemem Windows 10.

Według danych Steam, ponad 47 procent użytkowników tej platformy posiada komputer z systemem Windows 7 w wersji 64-bit. Windows 8.1 posiada jedna piąta graczy.

Microsoft zapowiedział wiosną, że od stycznia 2015 roku ograniczy wsparcie dla Windows 7.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-15-windows-7-bez-wsparcia-dla-directx-12

Ciekawe czy Steam coś na tym straci skoro blisko połowa userów korzysta z W7. Nie wszyscy od razu przerzucą się na nowy system. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Już widzę te tłumy, które zmieniają system, żeby pograć w obie gry, które będą wykorzystywać DX12.

Opublikowano

27.11 do 03.12 Autumn Sale
no-steam-no-comic.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Od bodajże 3 wyprzedaży nie kupiłem nic, bo nie było nic ciekawego także mój portfel może spać spokojnie.

Opublikowano

Znowu durne Flash Sales, w których co drugi dzień pojawiać się będzie Dark Souls, podczas gdy niszowe gierki nie potanieją ani razu.

Meh.

Opublikowano

Zostało mi jeszcze 48% z mojej listy gier do "wypróbowania" wiec muszę się powstrzymać od kupowania nadal

Opublikowano

Ja tam nie liczę na jakieś mega atrakcyjne promocje od paru tych Steam Sale'ów lepsze ceny można złapać na Amazon czy w innych sklepach z kluczykami.Jak dla mnie Valve spoczęło na laurach i już się wcale nie wysila. Tak samo jeśli chodzi o jakieś atrakcje i upominki związane z wyprzedażami.

Jeśli będzie Crimzon Clover na promo to sobie go sprawię bo coś tam ojro z Idle Mastera już wpadło, tak poza tym to raczej na nic więcej nie mam wielkiego ciśnienia. No może jeszcze Papers,Please i Banished wezmę o ile będzie fajna cena.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Będą pewnie powtórki obniżek z poprzednich wyprzedaży. Jeśli mają się pojawić jakieś super oferty i niespodzianki, to dopiero na wyprzedaży świątecznej (już za miesiąc!).

Opublikowano

W sumie jedyne co chcę/kupiłbym/grałbym, to Ikaruga, TWD S2, Wolf Among Us i Star Trek Online Steam Starter Pack, i to TYLKO jeśli będą -75%. A jestem niemal pewien, że znowu wszystko -50% w oczekiwaniu na zimowe klikanie i głosowanie 5x dziennie na Dark Soulsy...

Ziew indeed.

Opublikowano

Valve making changes to Steam gift tradability

All new games purchased as a gift and placed in the purchaser's inventory will be untradable for 30 days. The gift may still be gifted at any time. The only change is to trading. We've made this change to make trading gifts a better experience for those receiving the gifts.

We're hoping this lowers the number of people who trade for a game only to have the game revoked later due to issues with the purchaser's payment method.

steamcommunity.com/groups/tradingcards#announcements/detail/163582965920702191

Opublikowano

Ruszyło Steam Exploration Sale 2014.

I już widzę parę gierek,które chętnie przygarnę.A miałem nie szaleć :D