Opublikowano 26 listopada 201410 l Piszcie jakiegry kupujecie Tutaj lista http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/steam-autumn-sale-2014-temat-zbiorczy/
Opublikowano 26 listopada 201410 l Póki co wpadł Crimzon Clover,tak patrzę na moją listę życzeń i większość interesujacych mnie pozycji jest na fajnym promo. Ciężko będzie się zdecydować na tylko parę gierek. Edytowane 26 listopada 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 26 listopada 201410 l El Loco, czasem widzę że coś kupujesz, ale bezpośrednio na Steamie, gdzie tam ceny są drogie. Nie bierzesz nic z Allegro, czy tam innych sklepów?---Moja lista gier: przygody abe'aValiant Hearts 2d ubichild of ligth (?)project cars (?)outlastevil within?shovel knight?ale i tak kupiłem Jacka Orlando, bo grałem w to chyba w '98 u kuzynek Edytowane 26 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 listopada 201410 l Miałem nic nie brać, ale skusiłem się na Defy Gravity za 0,09 euro
Opublikowano 26 listopada 201410 l Dodatek do Civki 5 wpadł. Czekam na jakieś dobre promo gierki Door Kickers.
Opublikowano 26 listopada 201410 l El Loco, czasem widzę że coś kupujesz, ale bezpośrednio na Steamie, gdzie tam ceny są drogie. Nie bierzesz nic z Allegro, czy tam innych sklepów? --- Moja lista gier: przygody abe'a Valiant Hearts 2d ubi child of ligth (?) project cars (?) outlast evil within? shovel knight? ale i tak kupiłem Jacka Orlando, bo grałem w to chyba w '98 u kuzynek Allegro nic, ale czesto odwiedzam allkeye. Tym razem byla jak dla mnie dobra cena, to wzialem Ja jestem zreszta Januszem, ktory raczej wieksze gry gra niz te mniejsze o indykach nie wspominajac. Edytowane 26 listopada 201410 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 27 listopada 201410 l Shadow Warrior -90%, raptem 2,5€. Kto nie ma i nie kupi w takiej cenie jednej z najlepszych gier FPP ostatnich lat nie powinien pokazywać twarzy w dziale PC.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Banished - 7,59€ Kingdoms of Amalur Reckoning - 4,99€ Shadow Warrior - 2,49€ Heroes of might and magic VI - 7,49€ Castlevania: Lords of Shadow 2 - 5,99€ Obiecałam sobie, że nie wydam na tej wyprzedaży więcej jak 10 euro i teraz toczę ze sobą wewnętrzną walkę...
Opublikowano 27 listopada 201410 l Jak ktos ma kupon znizkowy (z alienware areny) na Shadow Warriora, to z obecna promocja moze go nabyc za 0,62€.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Castlevania Lords of Shadows jak najbardziej ale dwójka już niekoniecznie - przemęczyłem kampanie potem dlc i na pewno do gry już nie wrócę. Co innego mówić o jedynce którą po ukończeniu natychmiast chciałem wracać na NG+ i masterować na wyższych poziomach trudności.
Opublikowano 28 listopada 201410 l Pierwszą częsc przekatowalem jeszcze na konsoli lata temu. Kupilem tylko Shadow of Mordor, Castlevanie sobie daruje w takim wypadku.
Opublikowano 28 listopada 201410 l No i wpadło Heroes VI Complete oraz Saints Row IV Game of the Century edition. To drugie pewnie nawet ogram.
Opublikowano 28 listopada 201410 l no mam dylemat. kupic Batman origins za ~12zł na nuvem czy za darmo na steam ( kasa z kart) czy też kupic za 15 bez zabawy z brazylia a kasę z kart zostawić na coś lepszego
Opublikowano 28 listopada 201410 l Ja w nuven kupilem Maxa trzeciego, bez problemu, szkoda tracić siana z kart. Aha, Szewczyk, polecam Ci użycie programiku idle idle master - sam dropi karty z naszej biblioteki. Edytowane 28 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 listopada 201410 l Kupione - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=348013183 I tak nikt nie załapie ;> Do tego Shadowrun Returns oraz Upgrade Shadow Warrior do Special Edition. Wciąż czekam na Ikaruga i coś od Telltale. Obawiam się, że pierwszego się nie doczekam.
Opublikowano 29 listopada 201410 l Mnie nic nie jara z tych wyprzedaży, nie potaniał Outlast, a na Evil Within, czy Alien Isolation poczekam, aż stanieją do <50 zł Ale wydałem 8 dolców na to: https://www.humblebundle.com/mobile Ciekawy pomysł z tym wpadaniem nowych tytułów. A przyznam, że kupiłem głównie dla Blocky Roads, które przecież mogłem kupić taniej na markecie, ale tutaj przy okazji sprawdzę inne tytuły:) Coś chcecie to mogę upnąć na ftpa i dać linka na PM
Opublikowano 29 listopada 201410 l Przestań, wczoraj się głowiłem, czy go nie brać, ale mam zainstalowane 11, a w sumie już dziś 12 gier i wątpię że mu się poświecę na 100% Demko długie, ale przestałem grać, gdzieś w trzecim rozdziale.
Opublikowano 30 listopada 201410 l Dishonored GOTY za niecałe 9 euro. Miałem kupować w pudełku (taki prezent dla siebie na Święta) ale złamałem się i juz się ściąga
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Koledzy kochani, czy bezpiecznie jest kupowac steam gifty ze stron takich jak G2A.com itp? Nie chcialbym zeby mi konto zablokowali na steamie bo ktos sobie ukradl CC i sprzedaje gierki. Slyszalem ze to gifty kupione na wyprzedazach i sprzedawane na marketplace ale wciaz troche niepewnosci mam.