Opublikowano 16 grudnia 201410 l juz mozna a nawet trzeba przeniesc savy w dark souls z game for windows na steam
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Działa Wam strona PlayFire? Bo chciałem trochę posępić gierek i mam błąd 500: http://lowcygier.pl/publicystyka/graj-zarabiaj-na-playfire-rozwiazanie-konkursu/
Opublikowano 16 grudnia 201410 l No i calaczek w Dark Souls przetransferowany na steam w kilka sekund. Miodzio. ^_^
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Działa Wam strona PlayFire? Bo chciałem trochę posępić gierek i mam błąd 500: http://lowcygier.pl/publicystyka/graj-zarabiaj-na-playfire-rozwiazanie-konkursu/ Jak masz taki błąd to prawdopodobnie Cie zbanowali. Spróbuj z innej przeglądarki wejść bez logowania sie na swoje konto.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Czy playfire, to nie był ten site z tymi minigierkami flashowymi? Bo mam tych kont w cholerę i do kilku napisałem, by mi usunęli konto. Możliwe, że akurat do nich. Edytowane 17 grudnia 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Czy playfire, to nie był ten site z tymi minigierkami flashowymi? Bo mam tych kont w cholerę i do kilku napisałem, by mi usunęli konto. Możliwe, że akurat do nich. Pewnie chodzi Ci o playblink albo tremor games. Playfire to jest serwis wspolpracujacy z greenmangaming, gdzie gralo sie w wybrane giereczki na steamie i dostawalo sie kase do wydania w sklepie gmg. Teraz juz sie nie oplaca w to bawic, bo malo popularne giereczki daja i niewiele kasy za nie wpada. Tak wiec nic nie tracisz nie mogac sie zalogowac na playfire.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Gruby blokuje gifty z tanich regionów. http://lowcygier.pl/administracja/koniec-giftami-tanich-regionow-zmiany-czekaja/ Mam nadzieję, że następnym krokiem będzie wprowadzenie tańszych gier również u nas. Inaczej ciut się zdenerwuję.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Mnie to zbytnio nie rusza i tak mam sporo gier, mam kilka gier do kupienia + wychodzą co chwile jaieś bundle... No właśnie, nie ma ani nowego humble bundle, ani weekly, czuje się nieco jak narkoman na głodzie.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Jestem jak najbardziej za blokadą giftów. Cebuli nie lubimy, zaś co do tanich legalnych gier/kluczy wystarczy rozejrzeć się po sklepach typu Muve, albo po prostu poczekać do wyprzedaży.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Dokładnie jest masa wyprzedaży cały czas, wystarczy śledzić łowcygier.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l meh. dalo sie to rozwiazac inaczej. np ze mozesz giftowac tylko osobo ktore sa na twojej friendliscie od 30 dni czy cos.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l meh. dalo sie to rozwiazac inaczej. np ze mozesz giftowac tylko osobo ktore sa na twojej friendliscie od 30 dni czy cos. To tez juz jest/bylo(mogli usunac z tymi zmianami),przedmiot mozna giftowac dopiero 30dniach.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l tia ale to przedmiot. sobie kupie i za 30 dni na allegro a jak osoba musi byc 30 dni to co zrobia? wysylka z allegro po 30 dniach?
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Dzis podobno ma sie zaczac winter sale, wiec czas wrzucic poradnik jak kupowac gry na winter/summer sale:
Opublikowano 18 grudnia 201410 l sale juz od 2 h ponad a tu jeszcze nie ma narzekania ze slabe promocje i nie ma tego co chcecie i tak wlasciwie to kiedys byly wieksze? z nowych narzekan to cummunity vote co 24h zamiast 8h wiec 3x mniej kart i promocji
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Malo eventow, malo nagrod, nic nie ma. Słabo. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Velius
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Smutne takie to Holiday Sale to się ludziom nawet narzekać nie chce. Widziałem ruskich sprzedających Dark Souls 2 za dwa klucze TF2 i pomyślałem jak pięknie mogłoby być.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l z nowych narzekan to cummunity vote co 24h zamiast 8h wiec 3x mniej kart i promocji Narzekaja ci co nie umieja liczyc. W starych dostawalo sie karte co trzy glosowania, wiec 1 na dzien i teraz jest tak samo, ale glosuje sie tylko raz.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Gry od platinum są z reguły słabe więc nie, nie kupię. Jedyna dobra gra to Vanquish, ofc ograne z plusa. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez suteq
Opublikowano 18 grudnia 201410 l chociaż chuy im w dupę za to, że ruska nie wezmę, a mają przelicznik $1 = 1 euro. Może zaczekam na Amazon.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Demo MGS V wciągnięte, beka że na steamie taniej niż na keyach )) Czekam tylko na jakieś dobre promo na DLC do drugich Soulsów i nic więcej nie potrzebuję