grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) Pamiętam jak dołączyłem do grupy i przeczytałem ten opis. Od tamtej pory wyraz "konsole", piszę przez "kąsole". Cieszyłem się, że jestem znowu pecetowcem i mam 1080p w 60 klatkach na ultra, do momentu odpalenia WatchDogsa Edytowane 22 marca 2015 przez grzybiarz Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Zaproszenie wysłane. A swoją drogą to widzę,że Dave już kosi noobków w CS:GO Może i ją w końcu te grę zainstaluje. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Jak się zbierze 5 to można zagrać matchmaking 8) Tylko Czezky ogarnij ten ping bo miałeś 250 z tego co widziałem Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 No spoko, instaluje. Choc ostatni raz CSa gralem chyba 10 lat temu ;/ nie mam pojecia czego sie spodziewac Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 spodziewaj sie cheaterow z aim botami, wall hackami i no clipem bo tylko tak sie da wyjasnic jakim cudem rushuje na inferno bananem i nagle dostaje w plecy zza samochodu Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Wpierdolu. śmiechłem spodziewaj sie cheaterow z aim botami, wall hackami i no clipem bo tylko tak sie da wyjasnic jakim cudem rushuje na inferno bananem i nagle dostaje w plecy zza samochodu no czyli norma ;/ nic to, najwyzej nie bede w te gó,wno gral i tyle Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 spodziewaj sie cheaterow z aim botami, wall hackami i no clipem bo tylko tak sie da wyjasnic jakim cudem rushuje na inferno bananem i nagle dostaje w plecy zza samochodu Już bez przesady. Dużo jest smurfów, za to cheatów nie spotkałem od baaaardzo dawna, ale to pewnie dlatego, że gram praktycznie tylko na Militii, a to jest raczej mało popularna mapa. Na tym zyebanym duscie czy innych popularnych pewnie się pojawiają takie osobniki. No, ale niech Valve robi więcej wyprzedaży. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 spodziewaj sie cheaterow z aim botami, wall hackami i no clipem bo tylko tak sie da wyjasnic jakim cudem rushuje na inferno bananem i nagle dostaje w plecy zza samochodu Gość pewnie siedział za drewnem przy aucie i nikt nie sprawdził. Jaka masz rangę? Bo silvery ogólnie lubią sobie każdego od cheaterów powyzywać nie mając pojęcia o grze. Nie neguje jednak że cheaterzy się zdarzają, tyle że warto się czasem w język ugryźć bo już za dużo razy byłem posądzany o hacki. To jak, gra ktoś dziś wieczorem? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Jesli chodzi o CSa to na razie co 2 minuty bawie sie DPI + czuloscia ;] Nie wiem jak mozna grac na 400dpi + 2 czulosci, zeby sie obrocic potrzeba pol metra :F Poza tym HS mnie wciagnal :o I, ku mojemu zdziwieniu, podoba mi sie HotS :] Jedna z tych gier, w ktore trzeba zagrac zeby zrozumiec co w tym fajnego ;] Bede ogarnial NOVA + stealth + one shot kille <333 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 spodziewaj sie cheaterow z aim botami, wall hackami i no clipem bo tylko tak sie da wyjasnic jakim cudem rushuje na inferno bananem i nagle dostaje w plecy zza samochodu Gość pewnie siedział za drewnem przy aucie i nikt nie sprawdził. Jaka masz rangę? Bo silvery ogólnie lubią sobie każdego od cheaterów powyzywać nie mając pojęcia o grze. Nie neguje jednak że cheaterzy się zdarzają, tyle że warto się czasem w język ugryźć bo już za dużo razy byłem posądzany o hacki. To jak, gra ktoś dziś wieczorem? Ja nie moge obiecac bo barca gra, ale jak nie dzis to kiedy indziej. Wole zaczac grac ze znajomymi po tych waszych opowiesciach Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Jesli chodzi o CSa to na razie co 2 minuty bawie sie DPI + czuloscia ;] Nie wiem jak mozna grac na 400dpi + 2 czulosci, zeby sie obrocic potrzeba pol metra :F Ja gram na 500dpi i 3.5 czułości. Taka niska to same pozytywy, szczególnie precyzyjne celowanie. Kiedyś grałem na 1600dpi( XDD) i teraz sobie nie wyobrażam jak mogłem grać na tak niegrywalnej konfiguracji. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 No ja gram na 6400 dpi ale w grze zawsze na malutkim sensivite . Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 3000 dpi i malutki sensitive Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 to może nawet ja zainstaluje cs'a mam chyba kilka lat ale pograłem w to może z godzinę Swoją drogą ja na steam mam chyba z 5 znajomych w tym nikogo z forum Nie wiem ale jakoś community na pc leży w porównaniu z tym z xboxa i ps nawet na wii u mam z 20 osób Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 to może nawet ja zainstaluje cs'a mam chyba kilka lat ale pograłem w to może z godzinę Swoją drogą ja na steam mam chyba z 5 znajomych w tym nikogo z forum Nie wiem ale jakoś community na pc leży w porównaniu z tym z xboxa i ps nawet na wii u mam z 20 osób Bo może nie grasz online na PC za dużo. Ja codziennie jestem na TSie z ludźmi z którymi już gram od lat, jeszcze na konsolach z niektórymi grałem kiedyś, później sie na PC przesiedliśmy, do tego sporo osób znam z poszczególnych gier. Zresztą co do community, od "PCtowych znajomych" dostałem kilka razy już jakieś gry, dodatki do Assetto Corsy i Diablo, skiny do CSa od randomów za to że dobrze gram itp. Oczywiście odwdzięczyłem się. Fajnie jest wejść na Steama i zobaczyć, że ktoś ci zostawił w skrzynce prezent w postaci gry którą akurat miałeś na wishliscie i czekałeś z zakupem. Z mojej perspektywy nie mogę powiedzieć, że community leży. Zresztą jak może leżeć przy 9 mln ludzi siedzących na Steamie w jednym momencie codziennie Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 spodziewaj sie cheaterow z aim botami, wall hackami i no clipem bo tylko tak sie da wyjasnic jakim cudem rushuje na inferno bananem i nagle dostaje w plecy zza samochodu Gość pewnie siedział za drewnem przy aucie i nikt nie sprawdził. Jaka masz rangę? Bo silvery ogólnie lubią sobie każdego od cheaterów powyzywać nie mając pojęcia o grze. Nie neguje jednak że cheaterzy się zdarzają, tyle że warto się czasem w język ugryźć bo już za dużo razy byłem posądzany o hacki. ok doprecyzuje ze mialem na mysli sytuacje gdzie jestem w ct i zepierdalam z nozem bananem majac dobry spawn i w polowie banana dostaje w plecy od kolesia ktory nie mial fizycznie jak sie tam znalesc bo mialby prawo dopiero wbiegac od strony terro. podobna sytuacja jak w terro biegne drugim midem do apartamentow i dostaje w plecy od swoich apartamentow w chwili gdy koles fizycznie mialby prawo dopiero zbiegac po swoich schodach. moja ranga to gold i w csy gram od 1.5 w kazda czesc wiec wiem co tam jest mozliwe Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 ok doprecyzuje ze mialem na mysli sytuacje gdzie jestem w ct i zepierdalam z nozem bananem majac dobry spawn i w polowie banana dostaje w plecy od kolesia ktory nie mial fizycznie jak sie tam znalesc bo mialby prawo dopiero wbiegac od strony terro. podobna sytuacja jak w terro biegne drugim midem do apartamentow i dostaje w plecy od swoich apartamentow w chwili gdy koles fizycznie mialby prawo dopiero zbiegac po swoich schodach. moja ranga to gold i w csy gram od 1.5 w kazda czesc wiec wiem co tam jest mozliwe Ok czaje już, myślałem z perspektywy terro. No na haxów nic nie zrobisz, tyle dobrego, że mecze w matchmakingu są cofane jeśli grał w nich hacker czyli nie ma konsekwencji przegranej właściwie. Jak ktoś ma ekipe do grania to polecam grać na ESEA. Nie ma hackerów, serwery 128 tick, luksus Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 to może nawet ja zainstaluje cs'a mam chyba kilka lat ale pograłem w to może z godzinę Swoją drogą ja na steam mam chyba z 5 znajomych w tym nikogo z forum Nie wiem ale jakoś community na pc leży w porównaniu z tym z xboxa i ps nawet na wii u mam z 20 osób Community na PC-tach jest znacznie wieksze, czasem tez znacznie lepsze bo ludzie nie graja w gierki online dla achievementów a i ja dostalem czasem prezent na steam od jakiegos gostka z ktorym raptem kilka razy gralem w gre. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 heh ja na pc w przeciwieństwie do konsol mam w 'znajomych' prawie samych znajomych z real life. Dlatego to ja ich obdarowuje prezentami a nie na odwrót .Właśnie wyłączyłem darkest dungeon i już na moim steam kolega zaczął grać w football managera 2015 . Na pewno macie rację z tymi achievementami na pc nikt na to nie patrzy a na konsoli to rak toczący się od kilku lat nie licząc nintendo. Ja na pc gram z doskoku. Dużo na battlenecie w stracrafta 2 grałem swego czasu a na steam w multi chyba w nic Bardziej singlowo rpg, strategie (civ 5 1000 godzin ) przygodówki. No multi w strategie się zdarzało. Tak czy siak zapraszam do znajomych może w coś razem kiedyś zagramy. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 to może nawet ja zainstaluje cs'a mam chyba kilka lat ale pograłem w to może z godzinę Swoją drogą ja na steam mam chyba z 5 znajomych w tym nikogo z forum Nie wiem ale jakoś community na pc leży w porównaniu z tym z xboxa i ps nawet na wii u mam z 20 osób Mnie masz, tyle że na steamie jestem jako altlyser. Nie chciałem być grzybiarzem na nowiuśkim kompie. A poza tym dołącz do grupy Psx Extreme, to od razu znajdziesz ludzi stąd. Jest nawet selene... Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 2500 dpi/0,8 sens na te chwile chyba najlepiej mi pasi. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 to może nawet ja zainstaluje cs'a mam chyba kilka lat ale pograłem w to może z godzinę Swoją drogą ja na steam mam chyba z 5 znajomych w tym nikogo z forum Nie wiem ale jakoś community na pc leży w porównaniu z tym z xboxa i ps nawet na wii u mam z 20 osób Mnie masz, tyle że na steamie jestem jako altlyser. Nie chciałem być grzybiarzem na nowiuśkim kompie. A poza tym dołącz do grupy Psx Extreme, to od razu znajdziesz ludzi stąd. Jest nawet selene... a no tak faktycznie. sorry nie zauważyłem cię a w grupie psx jestem od roku:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi