Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyliłem streamowanie ze streamingiem, o jacie :(

Grzybiarz nie xd, po prostu streaming to jest tylko nazwa (po polsku strumieniowanie) technologii, która pozwala na streaming na twitchu tak jak ty o tym pisałeś jak i również streamowanie gierek z steama na inne urządzenie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też ma Social Club, ale integracja jest bezproblemowa. Po uruchomieniu gry widać launcher, który Cię loguje i włącza się gierka.

Duży plus Steamowej to fakt, że gierka pobiera się z serwerów Gabena, a więc zapier,dala ile fabryka dała, kiedy te Rockstarowe serwery to jakiś śmiech na sali (c'mon, przy sprzedaży rzędu 17 mln na same kąsolki mogli trochę zainwestować w infrastrukturę żeby wstydu nie robić).

Opublikowano

Zobaczysz jeszcze ściąganie patcha z social cluba. No ale i tak cena na steamie jest przegięta, ja za swoją dałem 130zł a tak to musiałbym 2 razy więcej wybulić. Chyba ich pogięło

Opublikowano

Xddd kur.wa pokaral mnie Gaben. Blad crc na 6dvd xddd

Znajomy ma 4 płyty zepsute i ściąga teraz wszystko ze steama na 10mb łączu. 

Dostał grę we wtorek, jeszcze nie grał. xd

Opublikowano

Przez te Wasze przypadki z uszkodzonymi płytami, wziąłem Steamową wersję GTA V - (pipi) tam, droższa czy nie, dobrze mieć wszystkie GTA w jednym miejscu, poza tym raz się sciągnie i będzie banglać pięknie. 

Opublikowano

Gdyby nie to że ukończyłem grę na ps3 to też wolałbym dopłacić nawet te 100zł do wersji steam. Fajnie jest mieć całą kolekcje w jednym miejscu , do tego cloud save , osiągnięcia i inne pierdoły . Steam to steam , konto z grą zostanie na wieki dla moich pra wnuków a pudełko się utylizuje z czasem.

Opublikowano

No i nie zapominajmy o Disco Rot:

http://en.wikipedia.org/wiki/Disc_rot

Nie wiem, czy już to pisałem, czy nie, ale jakoś wkurza mnie płacenie drugi raz, za to co ograłem 2 lata temu. Co prawda teraz w full HD, ładniej itp, ale drożej. Kupując grę na premierę, zapłaciłem jakieś 189, a teraz wersja steamowa 60 euro. Rockstar jeszcze osobno chce zarobić i sprzedaje gierkę na swoich wolnych serwerach i na stemie, gdzie gra jest droższa, no bo jeszcze Gaben chce swój procent:/

Opublikowano

No i nie zapominajmy o Disco Rot:

http://en.wikipedia.org/wiki/Disc_rot

Nie wiem, czy już to pisałem, czy nie, ale jakoś wkurza mnie płacenie drugi raz, za to co ograłem 2 lata temu. Co prawda teraz w full HD, ładniej itp, ale drożej. Kupując grę na premierę, zapłaciłem jakieś 189, a teraz wersja steamowa 60 euro. Rockstar jeszcze osobno chce zarobić i sprzedaje gierkę na swoich wolnych serwerach i na stemie, gdzie gra jest droższa, no bo jeszcze Gaben chce swój procent:/

Każda nowa gra AAA na Steamie tyle kosztuje :/ (wyjątkiem Wiedźmin 3, który chyba śmiga po 50 Euro), dlatego premierówek nie warto kupować, ale za to obniżki są konkretne po jakimś czasie ;)