Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ogrywał ktoś tego H1Z1 ze steama ? Pytam, bo cena mocno zaporowa, jak na grę w fazie wczesnej bety rozwijanej poza tym dzięki graczom właśnie (19,99 €) . Btw. coś wiadomo o premierze H1Z1, czy raczej DayZ na konsole ?
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ktoś się orientuje czy Dead Rising 3 Apocalypse Edition w wersji pudełkowej ma w środku kod do pobrania ze Steama ? Ogólnie jest jakaś stronka, na której można by takie rzeczy sprawdzać ?
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Tak http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_games_using_Steam_authentication
Opublikowano 5 czerwca 20159 l ejj chcę kupić d4 na steamie ale nigdzie nie mam kup czy dodaj do koszyka? Czemu
Opublikowano 8 czerwca 20159 l 2 i pol tygodnia do pierwszego metal slug na steam http://store.steampowered.com/app/366250/ ciekawe kiedy metal slug xx
Opublikowano 8 czerwca 20159 l X już jest: http://store.steampowered.com/app/312610/?snr=1_7_7_230_150_1 A XX to była jakaś specjalna, czy się pomyliłeś?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l A XX to była jakaś specjalna, czy się pomyliłeś? a no specjalna http://metalslug.wikia.com/wiki/Metal_Slug_XX
Opublikowano 9 czerwca 20159 l O kurde, to nawet nie wiedziałem, że skoro samo X to nieco inna "dwójka", to XX, to nieco inna "siódemka". Ale namieszali:) Jeszcze tylko trzy dni. My body is reggie Styknie dużo gierek, a jeszcze dzisiaj HUMBLE BUNDLE!!!!! Edytowane 9 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Jeszcze tylko trzy dni. My body is reggie ale ja oszukiwalem,bo sprzedalem gry z konsol do gamestop i kupilem steam gift card
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Jeśli chodzi o te zwroty, to twórcy małych gierek mają trochę ból du,py o to, bo niektóre da się ograć zanim skończy się czas oddania. Trochę lipa w sumie.
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Jeśli chodzi o te zwroty, to twórcy małych gierek mają trochę ból du,py o to, bo niektóre da się ograć zanim skończy się czas oddania. Trochę lipa w sumie. Bol dupy maja bo koniec naciagania ludzi. Edytowane 9 czerwca 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Jeśli chodzi o te zwroty, to twórcy małych gierek mają trochę ból du,py o to, bo niektóre da się ograć zanim skończy się czas oddania. Trochę lipa w sumie. Dobre gry obronią się same. Bywa no. Można to zablokować dla pewnych gierek, albo gierek kupowanych do pewnej kwoty. Bo cały system ewidentnie "wspiera" duże produkcje.
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Dziwne bo programik do kart, dalej dropi karty (ale chyba wolniej), więc w sumie nie wiem. Jakby tak... zakupić wszystkie gry na stemie i wydropić karty, gry oddać i mieć kase z kart?
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Wczoraj chciałem dopłacić do gry na steam przez paypal i kartę musiałem dodawać... Więc dla mnie sale się już dawno skończył.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l pewnie tradycyjnie o 19 naszego czasu i potem community vote co 8h i flash sale. tesknie za pierwszym summer sale gdy byly zadania do wykonania w roznych grach jak np wskoczyc do wody po tym jak pyro cie podpalil w tf2
Opublikowano 10 czerwca 20159 l heh w przygotowaniu na wyprzedaż odpaliłem steam i popatrzyłem do ekwipunku a tam 62 karty w tym 3 zafoliowane Ostatnie 20 min wystawiałem je na aukcjach i już mam zamiast 0 to 1,5 euro Myślę że na jakąś giereczkę uzbieram. Swoją drogą gdybym był janusz cebula to bym mógł nieźle się obłowić pewnie ze 100 gier z mojej kolekcji ma jeszcze karty ale nie chce mi się ich specjalnie po to instalować. To co w ekwipunku to to co przez ostatni rok zaklikało ze mną i pograłem dłużej. Np taka total war atilla do tej pory nie odpalona
Opublikowano 10 czerwca 20159 l pewnie tradycyjnie o 19 naszego czasu i potem community vote co 8h i flash sale. tesknie za pierwszym summer sale gdy byly zadania do wykonania w roznych grach jak np wskoczyc do wody po tym jak pyro cie podpalil w tf2 I nagrody byly lepsze. Pamietam ze mialem jakas czapke do TF 2 ktora dostalem za wykonywanie zadan w sales. Dostalem potem za nia duzo euro bo nie grywam w TF2 jakos mocno.