Opublikowano 11 czerwca 20159 l Mi się właśnie ściąga i za chwilę będę testował Widać, że duże oblężenie na steamie. NIe pamiętam kiedy mi się coś tak wolno ściągało
Opublikowano 11 czerwca 20159 l kupiłem valkyria chronicles i to pool nation Pierwsze mam niby na ps3 ale cholera tutaj przynajmniej nie będzie mi się kilka minut ładować tu masz w 60 fps gierke. Sales narazie takie sobie. Edytowane 11 czerwca 20159 l przez Velius
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Pierwszy dzień i 51zł mniej w portfelu (Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux i Portal 2). EDIT: Panowie co najlepiej robić z tymi kartami co dropią same z siebie ? Nie mam zamiaru kolekcjonować tego, kupować brakujących itp. Wystawiać to na rynek ? Sprzedawaj od razu. Wcześniej było tu mówione o idle masterze. Taki programik co działa w tle i dropi karty z gier, które masz w bibliotece bez ściągania i odpalania ich No to włączam IdleMastera, a póki co posprzedaje karty, które już mam. Wystawiać po tyle ile pokazuje mi "Już od" ? EDIT: Spoko, ludzie kupują Edytowane 11 czerwca 20159 l przez Ins
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Valkyria mnie zaciekawiła, plus jest tania. Może ktoś przybliżyć tę gierkę jakoś? Warto za taką kasę?
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Warto nawet za 250zl!. Jeden z najlepszych strategicznych rpg wszechczasów, swietny system walki, dobra fabula, mozna dostac po (pipi)e a nie naciskaj guzik zeby przejsc gre. Nie da sie tego opisac słowami, uber giera. Edytowane 11 czerwca 20159 l przez Velius
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Valkyrię mam już bodajże z GMG, więc fajnie, że jest, ale to nie dla mnie. Jeśli chodzi o gierkę, to o 20 nie mogłem w ogóle odpalić, teraz dostaję "There was a problem trying to join a game. Please try again later.". Niech się kuźwa ogarną .
Opublikowano 11 czerwca 20159 l a u mnie lvl 28 i 6/9 milestone wbite. wystarczy ze wejdziesz do jakies gry i mozesz wyjsc to "postac" sama ci tam bedzie bila jak w clicker heroes generalnie i promocje z milestone slabe i gierka do niczego. jedynie tyle ze carty do steam badge dropia (swoja droga tanie)
Opublikowano 11 czerwca 20159 l No gierka słabiutka, ale mam już lvl 46 i śmiga, aż miło Czekam na jutrzejsze promocje
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Nie wiem, ja mam takie lagi, że na dzisiaj sobie odpuszczam. Może jutro to jakoś lepiej będzie działać.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Valkyria mnie zaciekawiła, plus jest tania. Może ktoś przybliżyć tę gierkę jakoś? Warto za taką kasę? Za 5$ grzechem jest tego nie kupić, ale z drugiej strony gra może Ci nie przypaść do gustu (a na siłę nie ma po co grać). Ja tam polecam
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Idle master przestał działać w nocy:). Dziś kupiłem halo bo kiedyś na xbox chciałem w tę popierdułke pograć Edytowane 12 czerwca 20159 l przez blantman
Opublikowano 12 czerwca 20159 l A mi coś się zrypał ten idlemaster, nie wiem czemu: ************** Tekst wyjątku ************** System.Net.WebException: Serwer zdalny zwrócił błąd: (404) Nie znaleziono. w System.Net.WebClient.OpenRead(Uri address) w System.Net.WebClient.OpenRead(String address) Blantman, szybko Ci wydropiło.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Wystawiałem karty, bo miałem ich sporo ponad 200 i nagle wyskoczył komunikat, że nie mogę sprzedać więcej niż 200 przedmiotów w jednym roku kalendarzowym. brakuje mi 0,3 ojro do Valkyrii, grr.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l To doładuj sobie bo gra jest naprawdę świetna. Kozacki ten system walki tam wstawili, są jeszcze jakieś podobne gierki do tego? Bo w sumie się nie interesowałem
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Metro Redux Bundle warto brać za 8€? W pierwszą część grałem i podobała mi się, ale jej nie skończyłem, bo inne gierki itp. Grafa robi wrażenie?
Opublikowano 12 czerwca 20159 l "There was a problem trying to join a game. Please try again later." k,urwa Gaben co jest, no przecież ile można, nieważne czy Chrome, czy sam Steam, czy Firefox, nie mogę sobie w tą gierkę pograć i nie mówcie mi tutaj o dołączaniu do gierek znajomych, bo możesz dołączyć tylko do tych, którzy mają 10lvl różnicy, a wszyscy macie już coś koło setki xD
Opublikowano 12 czerwca 20159 l No ja nie moglem swojej gry zaczac to dolaczylem do Paliodora i 108 lvl wbity xD
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Metro Redux Bundle warto brać za 8€? W pierwszą część grałem i podobała mi się, ale jej nie skończyłem, bo inne gierki itp. Grafa robi wrażenie? IMO warto kupić Metro za 35zł, świetne gierki, ja kupiłem w każdym razie Panowie jak to jest z tymi Ofertami Dnia ? Ostatniego dnia one powracają czy nie ? PS. Na sprzedaży kart uzbierało mi się już 4,7 Euro Według Idle Mastera jeszcze 15 kart mam do wydropienia, czyli spokojnie powyżej 5 Euro będzie. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Ins
Opublikowano 12 czerwca 20159 l 200 max ? toi zaraz mi się skończy na razie sprzedałem kilkadziesiąt za ponad 10 euro. Cały czas czaję się na sunless sea i dark souls 2 ale za więcej niż 50 %
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Metro Redux Bundle warto brać za 8€? W pierwszą część grałem i podobała mi się, ale jej nie skończyłem, bo inne gierki itp. Grafa robi wrażenie? Warto. Cena nieduża, a to bardzo fajne gry ze świetnym klimatem. No i postarali się przy zremasterowaniu pierwszej części w szczególności e: a co do kart, u mnie 262 card drops remaining Edytowane 12 czerwca 20159 l przez teddy
Opublikowano 12 czerwca 20159 l "There was a problem trying to join a game. Please try again later." k,urwa Gaben co jest, no przecież ile można, nieważne czy Chrome, czy sam Steam, czy Firefox, nie mogę sobie w tą gierkę pograć i nie mówcie mi tutaj o dołączaniu do gierek znajomych, bo możesz dołączyć tylko do tych, którzy mają 10lvl różnicy, a wszyscy macie już coś koło setki xD Ej, ale nie wiem o co chodzi w sumie, u mnie już jest 224 lvl i gra się super, dzisiaj bez żadnych problemów
Opublikowano 12 czerwca 20159 l U mnie dopiero 83 poziom =/ Jakbym teraz dołączył do Ciebie do wszystko stracę wszystkie upgrady i bym po 10 obrażenia zadawał ?
Opublikowano 12 czerwca 20159 l U mnie dopiero 83 poziom =/ Jakbym teraz dołączył do Ciebie do wszystko stracę wszystkie upgrady i bym po 10 obrażenia zadawał ? Niestety chyba tak
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Ta gra jest zbugowana przecież ja nic nie robilem przez noc, a mam 273 lvl i przed chwila mialem 1,223k zlota