Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się właśnie ściąga i za chwilę będę testował

1iX7EzH.jpg

Widać, że duże oblężenie na steamie. NIe pamiętam kiedy mi się coś tak wolno ściągało

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

kupiłem valkyria chronicles i to pool nation :) Pierwsze mam niby na ps3 ale cholera tutaj przynajmniej nie będzie mi się kilka minut ładować :D

tu masz w 60 fps gierke.

Sales narazie takie sobie.

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Pierwszy dzień i 51zł mniej w portfelu (Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux i Portal 2).

EDIT:

Panowie co najlepiej robić z tymi kartami co dropią same z siebie ? Nie mam zamiaru kolekcjonować tego, kupować brakujących itp. Wystawiać to na rynek ?

Sprzedawaj od razu. Wcześniej było tu mówione o idle masterze. Taki programik co działa w tle i dropi karty z gier, które masz w bibliotece bez ściągania i odpalania ich

No to włączam IdleMastera, a póki co posprzedaje karty, które już mam. Wystawiać po tyle ile pokazuje mi "Już od" ?

EDIT: Spoko, ludzie kupują :)

Edytowane przez Ins
Opublikowano (edytowane)

Warto nawet za 250zl!. Jeden z najlepszych strategicznych rpg wszechczasów, swietny system walki, dobra fabula, mozna dostac po (pipi)e a nie naciskaj guzik zeby przejsc gre. Nie da sie tego opisac słowami, uber giera.

Edytowane przez Velius
  • Plusik 1
Opublikowano

Valkyrię mam już bodajże z GMG, więc fajnie, że jest, ale to nie dla mnie.

Jeśli chodzi o gierkę, to o 20 nie mogłem w ogóle odpalić, teraz dostaję "There was a problem trying to join a game. Please try again later.". Niech się kuźwa ogarną :/.

Opublikowano

a u mnie lvl 28 i 6/9 milestone wbite. wystarczy ze wejdziesz do jakies gry i mozesz wyjsc to "postac" sama ci tam bedzie bila jak w clicker heroes

generalnie i promocje z milestone slabe i gierka do niczego. jedynie tyle ze carty do steam badge dropia (swoja droga tanie)

Opublikowano

Valkyria mnie zaciekawiła, plus jest tania. Może ktoś przybliżyć tę gierkę jakoś? Warto za taką kasę?

Za 5$ grzechem jest tego nie kupić, ale z drugiej strony gra może Ci nie przypaść do gustu (a na siłę nie ma po co grać). 

Ja tam polecam :P

Opublikowano

A mi coś się zrypał ten idlemaster, nie wiem czemu:

************** Tekst wyjątku **************

System.Net.WebException: Serwer zdalny zwrócił błąd: (404) Nie znaleziono.

w System.Net.WebClient.OpenRead(Uri address)

w System.Net.WebClient.OpenRead(String address)

Blantman, szybko Ci wydropiło.

Opublikowano

Wystawiałem karty, bo miałem ich sporo ponad 200 i nagle wyskoczył komunikat, że nie mogę sprzedać więcej niż 200 przedmiotów w jednym roku kalendarzowym. brakuje mi 0,3 ojro do Valkyrii, grr.

Opublikowano

To doładuj sobie bo gra jest naprawdę świetna. Kozacki ten system walki tam wstawili, są jeszcze jakieś podobne gierki do tego? Bo w sumie się nie interesowałem

Opublikowano

"There was a problem trying to join a game. Please try again later."

k,urwa Gaben co jest, no przecież ile można, nieważne czy Chrome, czy sam Steam, czy Firefox, nie mogę sobie w tą gierkę pograć

i nie mówcie mi tutaj o dołączaniu do gierek znajomych, bo możesz dołączyć tylko do tych, którzy mają 10lvl różnicy, a wszyscy macie już coś koło setki xD

Opublikowano (edytowane)

Metro Redux Bundle warto brać za 8€? W pierwszą część grałem i podobała mi się, ale jej nie skończyłem, bo inne gierki itp. Grafa robi wrażenie?

IMO warto kupić Metro za 35zł, świetne gierki, ja kupiłem w każdym razie ;)

Panowie jak to jest z tymi Ofertami Dnia ? Ostatniego dnia one powracają czy nie ? 

PS. Na sprzedaży kart uzbierało mi się już 4,7 Euro :) Według Idle Mastera jeszcze 15 kart mam do wydropienia, czyli spokojnie powyżej 5 Euro będzie.

Edytowane przez Ins
Opublikowano (edytowane)

Metro Redux Bundle warto brać za 8€? W pierwszą część grałem i podobała mi się, ale jej nie skończyłem, bo inne gierki itp. Grafa robi wrażenie?

Warto. Cena nieduża, a to bardzo fajne gry ze świetnym klimatem. No i postarali się przy zremasterowaniu pierwszej części w szczególności

e: a co do kart, u mnie 262 card drops remaining

Edytowane przez teddy
Opublikowano

"There was a problem trying to join a game. Please try again later."

k,urwa Gaben co jest, no przecież ile można, nieważne czy Chrome, czy sam Steam, czy Firefox, nie mogę sobie w tą gierkę pograć

i nie mówcie mi tutaj o dołączaniu do gierek znajomych, bo możesz dołączyć tylko do tych, którzy mają 10lvl różnicy, a wszyscy macie już coś koło setki xD

Ej, ale nie wiem o co chodzi w sumie, u mnie już jest 224 lvl i gra się super, dzisiaj bez żadnych problemów :/