Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem Valkyrię, zaraz skończy się ściągać, dzięki panowie!

Mam 193 karty wystawione na marketplace jeszcze, gdyby trochę zeszło to mógłbym dokupić sobie np. Wiedźmina 2 bo też nie miałem okazji zagrać...

Gość Orzeszek
Opublikowano

teraz fajna oferta evil within 15 euro czy tomb raider za 3,99 to dobry deal

Opublikowano

Dokupilem jeszcze Rogue Legacy mimo ze mam z plusa (bo jak sie plus skonczy to nie bede placic tylko op to zeby moc pograc) oraz Metro Redux bundle bo to jednak swietna oferta.

Czaje sie tez na Shantae za 2.50 euro.

Opublikowano

gralo? chyba ogladalo sie bo gameplayu tam nie ma poza "press x to watch next cutscene" albo "mash x for next cutscene"

jesli ktos lubi tego typu "gry" to wolf among us pewnie sie spodoba bo to na podstawie jakiegos dobrego komiksu dc wiec story daje rade

Opublikowano

The Wolf Among Us za 5,64 ojro to dobry deal? Waham się, bo jestme pijany, a w Walking Dead grało się miodzio.,

Dla mnie wolf among us jest ma o wiele fajniejszą historię niż walking deady

Opublikowano

Może ktoś polecić jakieś "gry ekonomiczne"/strategie w których prowadzimy swój biznes itp? Mam ochotę się w coś takiego pobawić na komputrze a, że wyprzedaż jest to szukam jakiegoś tytułu i nie wiem na co się zdecydować. 

Opublikowano

Chciałem tylko powiedzieć, że zwroty działają dobrze. Wczoraj kupiłem Crysisa i zarządałem zwrotu. 15 minut zajęło im pozytywne rozpatrzenie. Jedyny minus to taki, że trzeba 7 dni czekać na zwrot gotówki. 

Opublikowano

gralo? chyba ogladalo sie bo gameplayu tam nie ma poza "press x to watch next cutscene" albo "mash x for next cutscene"

jesli ktos lubi tego typu "gry" to wolf among us pewnie sie spodoba bo to na podstawie jakiegos dobrego komiksu dc wiec story daje rade

jakiego komiksu DC xD