Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel sprezentował mi Unearthed: Trail of Ibn Battuta - Episode 1 - Gold Edition XD

I jego bezcenna argumentacja:

Teraż możesz już wy(pipi)ić te hujowe pseudo przygodowe gry od Naughty Dog'a do centralnego :P Ja też se kupiłem tą za(pipi)istą gre bo za 0,99 to byłby grzech :P

Ale będzie granie :banderas:

Opublikowano

Mam w koszyku 25 euro. Wytlumaczcie mi prosze ze to bez sensu, ze i tak w te gry nigdy nie zagram? Bo do mnie jakos te argumenty nie dochodza, widze fajna gierke, widze fajna cene i mysle "KIEDYS ZAGRAM HEHEHEE, a co jak bede mial wolny dzien i zechce akurat w to zagrac?!" :dunno:

Opublikowano

Mam podobnie,swego czasu obiecałem sobie,że koniec z cebul bundlami z setką gier, w które nie zagram i kupowaniem na Steamie bo akurat promo jest. No ale Ys/Alicja/Banner Saga/If my wings, kurcze muszę to przemyśleć ...

Opublikowano

Ja póki co jestem silny i kupiłem tylko jedną gierkę i to za 2euro. Nie kupuję tych gierek, a znalazłem już ze 4 które chciałbym, bo wiem że i tak w najbliższym czasie nie będę miał na nie czasu. Inna sprawa że trochę szkoda mi pieniędzy na cyfrówki, wolałbym pudła. No i jeszcze inna sprawa że to nie jest ostatnia promocja na steam, a kolejna może przynieść jeszcze niższe ceny. :cebula:

Opublikowano

Wczoraj sobie dorzuciłem Dead Rising off the record do grania w coopie. Co do kupowania i nie ogrania to sam moment zakupu za grosze daje radochę, 2 razy do roku można poszaleć. Ja ma tak, że czasami potrafię odpalić grę, którą kupiłem ze 4 lata wcześniej bo mnie naszła ochota.

Opublikowano

Dlatego jak nie wydam jeszcze kasy do końca promocji to w ostatni dzień jej trwania coś sobie może zafunduje żeby poprawić sobie humor. Na razie czaję się i wypatruje chociaż sam do końca nie wiem czego.

Opublikowano

Najgorsze, że szkoda mi wywalić siano na Wiedźmina Trzeciego, ale przy okazji kupuję pełno gier, których nie miałem w planach "no ale tanio, w promocji". No i miesięcznie poszło więcej siana, niż na Wieśka steamowego. 16 gier na pulpicie, a jeszcze tydzień do końca promocji :(

Opublikowano

Moj jeden kumpel (w sumie teraz to juz byly kumpel bo jest zajety prawdziwym zyciem) podczas steam sale byl twardzielem, mowil ze kupi jedna gierke i basta bo i tak pewnie nie bedzie czasu na granie. Ostatniego dnia wyprzedazy krzyknal "A chooy tam raz sie zyje, okazja nie moze przepasc" i wystrzelal 600zl na gierki :kaz:

Opublikowano

Mnie za to kręci chyba bardziej promocja na GOGu ale też już raczej nie wydam więcej. Kupiłem tam 3 gierki i jak na razie styknie, no chyba że jeszcze coś fajnego będą mieć. :)

Opublikowano

GOG też mi się bardzo spodobał, ogromny wybór klasyki,dobre ceny, a GOG Galaxy też im wyszedł. Ja tam u nich kupiłem na Summer Sale tylko dwie gierki ale dodałem też sporo do wishlisty więc pewnie z czasem się to zmieni i biblioteka urośnie.

Opublikowano

Nie żeby coś ale

Temper Tantrum 0,14 

despair 0,09 

defy gravity extended 0,14 

escape machines 0,14 

są mniej warte niż karty, które z nich wypadają  :cebula:

are you ready for a miracle?

Opublikowano

ale po co kupować takei crapy zaśmiecające listę? To już jest choroba o nazwie "kolekcjnowanie gierek w które się nie zagra".

Ja już nawet nie zdobywam tych darmowych crapów z lowcygier.pl, bo nie chcę sobie zaśmiecać miejsca, ani tracić czasu na podawanie maila :/

• Plusik 1
Opublikowano

ale po co kupować takei crapy zaśmiecające listę? 

Dla kart. Sam kupiłem kilka tych gierek i w niektórych karty chodziły po około 0,1E. Jeszcze maiłem trochę szczęścia i wypadła folia za ponad 0,2E. Z tych darmowych crapów z łowców spokojnie kilka euro mi wpadło.

Sposób na zaśmiecanie listy jest bardzo prosty. Darmowe crapy/crapy z bundli/gry już ograne się ukrywa i jest porządek na liście.

Opublikowano (edytowane)

Zastanawialem sie nad Town of Salem bo nie wiedzialem co to. Okazuje sie ze to gierka Free to play w przegladarce, wlasnie gram testowa runde i niesamowita gierka :banderas: Polecam kazdemu obadac.

Wiocha, rozne role, dyskusja na czacie, morderstwa, intrygi...polecam. Naturalnie to multiplayer.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Heh ja spędziłem w wczoraj 4h z jedną z najlepszych gier tego roku huniepop. Zakup bardzo udany:) dziś zastanawiam się nad tą wizualną nowelką i w sumie reszte mam już :). Wczoraj zaszalalem z age of mythology i sunless sea to dziś spokojnie

Opublikowano (edytowane)

Wpadły kolejne gierki. Alice Madness Returns i If my heart had wings.

Mam nadzieję,że już nic mnie nie skusi. Chociaż jak w ostatnim dniu znów dadzą HuniePop to kto wie..

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

No bo te wyprzedaże takie są - widzisz jakąś za(pipi)istą gierkę w za(pipi)istej cenie i nagle tracisz umiejętność racjonalnego myślenia, bo wpada "o kur.wa, jaka cena, biorę, ogram kiedyś!" 

Cholerny Gaben :/

Qj7XENS.gif