Velius 5 698 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 No nie jest najlepszych lotów. Na PS3 doszedlem chyba dosc daleko i w momencie jak sie otworzyl open world doznalem takiego szoku po tych korytarzach ze mi sie grac odechcialo. Myslalem zeby sprobowac ponownie. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Poczekaj, aż będzie -75%. Teraz ledwo ogłosili FFVII Remake, to nic dziwnego, że raptem -50% dali. To samo zresztą było z Bethesdą - ogłosili Fallout 4, to promocje na Steam poprzednich Falloutów raptem -50%, mimo tego, że były -75% wcześniej. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Skad pewnosc ze FF7 remake bedzie na PC? Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Ok dzięki panowie poczekam. Pamiętam że mnie odrzuciły transformery jakieś .Ale ogólnie gra była fajna . Do kiedy trwa summer sale? Może jeszcze na jakąś mega bombę będzie szansa. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Skad pewnosc ze FF7 remake bedzie na PC?Bo pieniądze. A będzie czy nie będzie, klasyczny FFVII był już znacznie bardziej przeceniany w przeszłości niż 50%. Ja bym poczekał. W końcu to nie tak, że nie macie w co grać. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 FF XIII było beznadziejne, korytarzówka z nudnym systemem walki i tragiczną fabułą. Jedynie oprawa audio-wizualna była super. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 ehhh skończyłem Huniepop Gdyby nie wiesiek goty Puzzle fajnie się układało Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Co roku sobie powtarzam, że nic nie kupie, no i faktycznie, tego lata mój portfelik pozostał zamknięty. hehe, żarcix The Wolf Among Us i Antichamber wpadło, ale to już koniec... na pewno. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Ja czekam do ostatniego dnia, na razie tylko Metal Slug X wjechał. Może The Wolf Among Us, może jakieś Ys, nie wiem jeszcze. Aha no i Child of Light. Już zapomniałem xD Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 (edytowane) Pograłem godzinę w tego Elite i Gdyby nie to, że jutro na rano do pracy pewnie byłaby zarwana nocka. Klimat i udźwiękowienie niszczą. Odgłosy wysuwanych działek, przeładowywanych minigunów, strzałów czy eksplozji to poezja. Jak przywaliłem w asteroidę to myślałem, że mi łeb urwie (grałem na słuchawkach). Do tego dochodzi kapitalna muzyka przygrywająca w tle. Już teraz widzę, że gra jest mocno wymagająca i rozbudowana. Samo sterowanie jest w cholerę trudne, ale za to wygrany pojedynek daje mnóstwo satysfakcji. Lekko tylko liznąłem walkę w tutorialu, ale już atak z dwójką skrzydłowych na statek transportowy wrzucił ciarki na plecy A jeszcze handel, misje, interakcja z innymi graczami, walka o wpływy, robienie zakupów. Czuje, że będzie to straszny pożeracz czasu. e: PS. Dzięki za tipy Kymel, trzeba będzie jutro się trochę doedukować w temacie bo lama za mnie niezła, przez godzinę rozwaliłem ze 4 statki i padłem z 3 razy w tutorialach xD Edytowane 16 czerwca 2015 przez teddy Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 (edytowane) Elite łatwe nie jest a za zgony kara bardziej niż seria Souls: tracisz całe cargo na statku (o ile wcześniej nie wyfrunęło w kosmos i nie ukradł go inny gracz lub pirat npc), znikają wszystkie niesprzedane dane eksploracyjne, znikają wszystkie skończone, ale nieoddane questy a pozostałe są uznawane za nieudane. Jakby tego było mało jeszcze trzeba zapłacić ubezpieczenie za odzyskanie zniszczonego statku i jego modułów + parę dodatkowych nieprzyjemności jeżeli nas nie stać. No i w jakiej innej grze zobaczyć można coś takiego: Edytowane 16 czerwca 2015 przez Kymel 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Banished na wyprzedazy, czekalem na to. Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Jak myślicie, Metal Gear Rising będzie jeszcze tańszy ? Dziś wskoczyła przecena na 75% (wcześniej było 50%) i nie wiem czy czekać jeszcze czy już kupować. Cytuj
Gość Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 tak, poczekaj troche. Moze za pare dni doplaca nam jesli wezmiemy gre (albo chociaz -99% bedzie). Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Usmiałem sie do łez. Gdybym nie czekal tych kilku dni to bym zaplacil 2 razy wiecej, no ale co tam, żarcik na miejscu. To jest moja pierwsza wyprzedaż i po prostu chciałem wiedzieć czy jeżeli gry nie ma w daily i flashu, a cene obniżyli to czy były takie przypadki. Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Wystarczy spojrzeć co jest pod moim avkiem. Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 (edytowane) Zdjęciem profilowym, jeden chooj Edit: Dobra, pierdziele to i kupuje. Czekalem na dobrą cenę od początku SSS i chcę juz posiekać: ) Edytowane 17 czerwca 2015 przez Ins Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 metal gear 5 trafil do daily a steam ma w zwyczaju dawac te sama przecene na reszte czesci w seri nawet jesli nie nazywaja tego franchise sale (dlatego wszystkie ys dostaly przecene jak origin trafil do flash np) wiec taniej juz nie bedzie 1 Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Mam pytanie odnośnie tego ground zeroes. Mam gierkę w plusie i pewnie kiedyś ją przejdę. Czy pomiędzy PS4 a PC jest tak duża różnica jakościowa jak w przypadku innych multiplatform? Bo coś mi się obiło o uszy, że port na ps4 chodzi w stałych 60fps i wygląda porównywalnie do wersji pecetowej. Zawsze to by 5 ojro w kieszeni zostało, ale jak różnice są spore to biorę na steamie. Edytowane 18 czerwca 2015 przez teddy Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Nie ma podobno duzo wiekszych roznic, na PC lepsze tekstury, oswietlenie i cienie. No mozna myszka grac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi