Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupujcie pogramy. Ja  jestem chętny , fajnie że można w swoim szałasie stworzyć łóżko gdzie następnie po śmierci można się "odrodzić" . Gra kozacka tylko na razie nie mam karty graficznej w kompie więc pogram dopiero w środę .

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Talos Prin(nene)le (czy jakos tak) całkiem fajne demko było, polecacie fulla czy czekać na jakieś cebulpromocje?

Opublikowano

Polecam fajna gra. Troszkę portal 2 ale z inną filozoficzną fabułą (nie jest to komedia raczej dramat) . Świetne zagadki i bardzo dobra polska wersja językowa

Opublikowano

Way of the Samurai 4 będzie miała swoją premierę na Steamie już 23lipca:

Way of the Samurai 4 will launch for PC via Steam on July 23 for $24.99, publisher Ghostlight Interactive announced.

Pre-orders will be available from July 16 and include a massive 40 percent discount, meaning you’ll get the game for $15.

Way of the Samurai 4 first launched for PlayStation 3 in Japan in 2011, before making its way westward in 2012. The PC version was supposed to launch last year, but was delayed.

Read more at http://gematsu.com/2015/07/way-samurai-4-steam-release-date-set#rBYxJ1BIys1r52F5.99
Opublikowano

Po tak długiej obsuwie i 40%przecenie na pre-order to mam pewne obawy czy wszystko będzie z tą wersją ok.

Opublikowano

A idle master coś się spier.dolił, bo coś długo wyszykuje karty. Podobno Steam zmienił sposób wypadania kart (pewnie przez te oddawanie gier, które się nie ograło więcej niż 2godziny).

Opublikowano

Siłą rzeczy pierwsza karta wpadnie dopiero po 2h. To wina steama, a nie Idle Mastera.

Opublikowano

Sprzedalem juz kilkadziesiat itemow.

30 sekund roboty.

:pawel:

Tymczasem na PS4 placenie za niedzialajacy online

To nawet nie jest smieszne.

Dobra, jest xD

Opublikowano

Muszę się pochwalić. Jestem szczęściarzem.. :D z Bloodhound wypadło mi m4-s knight za 220€. :D

Opublikowano

Ktoś kupuje takie karty? Chorzy ludzie chyba.

To skin na M4 do CSa

Opublikowano

Az tyle ludzie nie daja za karty, chociaz widzialem folie, ktore schodzily po 60-70 euro.

Opublikowano

Muszę się pochwalić. Jestem szczęściarzem.. :D z Bloodhound wypadło mi m4-s knight za 220€. :D

Gratulacje i zazdro :)

Z ciekawosci zapytam ile  masz godzin w cs:go ?

Opublikowano

Skoro te gry są darmo, to nie możesz jakiejś zainstalować i sam sprawdzić :P?

Odinstalowanej gierki F2P nie widać w bibliotece tak jak normalnych gier, ale jeśli wejdziesz na jej stronę w sklepie, to jest przyniej "W Bibliotece". Więc w jakiśtam sposób się przypisują.

Opublikowano

Wystarczy, ze klikniez instaluj i gra bedzie dopisana do konta na stale, nawet jezeli po chwili anulujesz instalacje. Zeby calkowicie usunac gre f2p, to trzeba wbic w https://store.steampowered.com/account/i tam kliknac remove.

Edytowane przez kubicz