Opublikowano 12 lipca 20159 l Kupujcie pogramy. Ja jestem chętny , fajnie że można w swoim szałasie stworzyć łóżko gdzie następnie po śmierci można się "odrodzić" . Gra kozacka tylko na razie nie mam karty graficznej w kompie więc pogram dopiero w środę .
Opublikowano 13 lipca 20159 l Talos Prin(nene)le (czy jakos tak) całkiem fajne demko było, polecacie fulla czy czekać na jakieś cebulpromocje?
Opublikowano 13 lipca 20159 l Polecam fajna gra. Troszkę portal 2 ale z inną filozoficzną fabułą (nie jest to komedia raczej dramat) . Świetne zagadki i bardzo dobra polska wersja językowa
Opublikowano 14 lipca 20159 l Jak by ktoś zapomniał, jest już dostępny nieoficjalny dodatek do Portala 2, Portal Stories: Mel
Opublikowano 15 lipca 20159 l Way of the Samurai 4 będzie miała swoją premierę na Steamie już 23lipca: Way of the Samurai 4 will launch for PC via Steam on July 23 for $24.99, publisher Ghostlight Interactive announced. Pre-orders will be available from July 16 and include a massive 40 percent discount, meaning you’ll get the game for $15. Way of the Samurai 4 first launched for PlayStation 3 in Japan in 2011, before making its way westward in 2012. The PC version was supposed to launch last year, but was delayed. Read more at http://gematsu.com/2015/07/way-samurai-4-steam-release-date-set#rBYxJ1BIys1r52F5.99
Opublikowano 15 lipca 20159 l Po tak długiej obsuwie i 40%przecenie na pre-order to mam pewne obawy czy wszystko będzie z tą wersją ok.
Opublikowano 17 lipca 20159 l A idle master coś się spier.dolił, bo coś długo wyszykuje karty. Podobno Steam zmienił sposób wypadania kart (pewnie przez te oddawanie gier, które się nie ograło więcej niż 2godziny).
Opublikowano 17 lipca 20159 l Siłą rzeczy pierwsza karta wpadnie dopiero po 2h. To wina steama, a nie Idle Mastera.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Sprzedalem juz kilkadziesiat itemow. 30 sekund roboty. Tymczasem na PS4 placenie za niedzialajacy online To nawet nie jest smieszne. Dobra, jest xD
Opublikowano 17 lipca 20159 l Muszę się pochwalić. Jestem szczęściarzem.. z Bloodhound wypadło mi m4-s knight za 220€.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Az tyle ludzie nie daja za karty, chociaz widzialem folie, ktore schodzily po 60-70 euro.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Muszę się pochwalić. Jestem szczęściarzem.. z Bloodhound wypadło mi m4-s knight za 220€. Gratulacje i zazdro Z ciekawosci zapytam ile masz godzin w cs:go ?
Opublikowano 18 lipca 20159 l Na Steam wrócił Deadpool od High Moon Studios - http://store.steampowered.com/app/224060/ Gierka niewybitna, ale zabawna i warta przejścia.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Jak wygląda sprawa z przypisywaniem gier F2P do steam? Jeżeli kupie coś w grze to na stałe przypina się ona do konta nawet jeśli ją wykasuje ?
Opublikowano 19 lipca 20159 l Skoro te gry są darmo, to nie możesz jakiejś zainstalować i sam sprawdzić ? Odinstalowanej gierki F2P nie widać w bibliotece tak jak normalnych gier, ale jeśli wejdziesz na jej stronę w sklepie, to jest przyniej "W Bibliotece". Więc w jakiśtam sposób się przypisują.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Nie mogę bo nie chce wydawać kilka euro . Jeżeli usunie się grę f2p to znika z naszej biblioteki co jest oczywiste ale zastanawia mnie jak wygląda sytuacja gdy wydamy w grze pieniądze.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Wystarczy, ze klikniez instaluj i gra bedzie dopisana do konta na stale, nawet jezeli po chwili anulujesz instalacje. Zeby calkowicie usunac gre f2p, to trzeba wbic w https://store.steampowered.com/account/i tam kliknac remove. Edytowane 19 lipca 20159 l przez kubicz
Opublikowano 19 lipca 20159 l szarkowi chodzi o to, czy jak coś kupi w takiej gierce F2P to czy jego zakup zostanie nawet po przeinstalowaniu gierki