Ins 5 741 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) Ktoś wie dlaczego zniknęły mi karty w ekwipunku? W zakładce "odznaki" karty są widoczne, ale gdy chcę je sprzedać i wchodzę w "ekwipunek" to nie ma nic - pusto. Mam tylko jakieś pierdoły do "Spiral Knights" (osobna zakładka), a zakładka "Steam" w której zawsze były karty zniknęła. O co chodzi? Mam dokładnie to samo. Wydropiłem 12 kart, a w ekwipunku nie ma nawet zakładki z kartami WTF Edytowane 28 sierpnia 2015 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 O to chodzi. Widoczne w ekwipunku, ale jak chcesz wystawić jakiś "świeży" przedmiot na rynku, to go tam nie widać. Trzeba poczekać aż minie ta data wyznaczona przez Gabena. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Ja teraz robię idle i właśnie wystawiłem kilka świeżych kart. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Blokada 7 dniu dziala tylko na karty kupione na markecie, te z dropu mozna wystawic zaraz po tym jak wypadna. Zakladam, ze brak kart byl zwiazany ze zmiana jaka nastapila wczoraj/dzisiaj. Zeby support mial mniej roboty, teraz jak cos wystawiamy, to dostajemy mail do klikniecia, by potwierdzic chec sprzedazy (tak jak mail potwierdzajacy wymiane). Oczywiscie mozna to wylaczyc, ale wtedy support nie pomoze, gdy ktos sprzeda nasza kose z CSa warta setki euro za jakies grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Nadal nie mogę sprzedać kart, wydropiłem ich 14 i nie mam ich ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 (edytowane) NVM,zle przeczytalem Edytowane 30 sierpnia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 A jak chcecie zrobic wymiane z kims, to te karty/inne przedmioty sa widoczne w oknie wymiany? Jezeli tak, to mozecie sprobowac tej sztuczki: This fixed this bug for me:1. Make a trade offer for your friend by entering to his profile, then click "more", then "offer a trade"2. Go to your steam section in this trade offer and click the small arrow near a card you have and then click "show in the inventory"3. Voila! My steam section magically appeard! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Jak będę w domu wieczorem to sprawdzę. Ogólnie ten bug zrobił mi się po ostatnim updacie. Oby pomogło bo wartość kart pewnie spada ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 A jak chcecie zrobic wymiane z kims, to te karty/inne przedmioty sa widoczne w oknie wymiany? Przed chwilą sprawdziłem i nie pokazuje żadnych przedmiotów, zarówno u mnie jak i każdego z mojej listy ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Zrobiłem tak jak napisałeś i faktycznie pomogło. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Kur.wa, nie mogę się połączyć ze Steam. Akurat kiedy laska wraca dopiero w niedzielę :///////// Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Ja nie mam problemu. Czasem i steam ma problemy z serwerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Nom usunąłem steama z menagera zadań, odpaliłem, pobrał się update i poszło. Mógłbym grac offline, ale chciałem grać w gierkę, gdzie sejw jest w chmurze. Takie uroki cyfrowej dystrybucji:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 770 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Miał ktoś blokadę na kupowanie na rynku społeczności, bo karta jest niezweryfikowana? Przed chwilą dostałem ją już drugi raz w tym miesiącu i do szóstego nie mogę używać funduszy. Mój bank blokuje zapytanie od steam, gdy kliknąłem na weryfikacje, więc muszę widocznie sam to załatwić. Można to zrobić samodzielnie przez konto na necie czy trzeba dzwonić do obsługi bankowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Ni wim. Czekałem ostatnio chyba z tydzień na weryfikację. Anyway teraz działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 Kto z was ogrywal Stasis ? Point en click horror sci fi w rzucie izometrycznym. Zbiera dobre noty. Glowny bohater zostaje wybudzony ze spiaczki na statku kosmicznym. Nie wiem co sie stalo ani gdzie jest jego corka i zona. Ogralem i moge polecic, gra ma dobry klimat i niekoniecznie zmierza w strone happy endu. https://www.youtube.com/watch?v=XdSeRM8vs24 https://www.youtube.com/watch?v=61ILFgiYaRU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) horror w izometrycznym? to tak sie da? zwykle to uczucie horroru jest z tego ze w fpp czy nawet tpp widzimy malo i boimy sie tego co nie widzimy ale slyszymy dookola. tutaj za to widac wszystko. Edytowane 2 października 2015 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 no jak nie grales to nie wiesz co widac a co nie i co i jak wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 października 2015 Pierwsze skojarzenie to Sanitarium. Bardzo mi się podoba ten sposób przedstawienia historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 6 października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 października 2015 O ile gra traci indykiem i nie duzym budzetem, tak przynajmniej jesli chodzi o story i klimat rozprutych cial to jest fajnie. Zwlaszcza gdy bohater szuka swojej rodzinki. Oczywiscie gra aktorska jak i dialogi bez szalu ale na pewno warto zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 6 października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 października 2015 Wygląda fajnie. Robię sobie akurat horrorowy październik to pewnie obadam, volvo mogłoby jakieś promocje na halloween walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Mam nowe konto na steam i widze ze wprowadzili jakąś blokadę. Jeżeli nie kupi sie czegoś za min 5$ to nie można np zapraszać znajomych Mam pytanie, czy korzystajac z takiej oferty spełniam ten warunek z zakupem czy nie? https://www.g2a.com/counter-strike-global-offensive-global.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Nie. Musisz wydac 5$ poprzez Steam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 http://store.steampowered.com/app/375030/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Dziwne, że to przeszło przez greenlight, chyba jakąś akcję zorganizowały kuce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi