Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

http://store.steampowered.com/search/?salepage=steamhalloweensale#sort_by=Reviews_DESC&sort_order=DESC&salepage=steamhalloweensale&page=3

Grandia II za 14 ojro, niby w promo. Ej, no nawet nie wiedziałem, że to wyszło na pc.

---

edit:

5 znajomych chce tej gry:)

Grandia II na PC wyszla w 2002 roku. Na Steamie pojawila sie miesiac temu.

Opublikowano

Nic Raven, wszystko już masz: bioshocki, residenty, dmc, pełno indyków, wszystko w klimacie zombie.

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad alice i prototype

Opublikowano

Szału nie ma, parę ciekawych ofert w tym wymieniony stronę wcześniej Shadowrun:Dragonfall. Cóż czekam na świąteczną wyprzedaż.Wtedy to się zacznie. Gog,Steam inne sklepy, znów będzie masakra dla portfela :D

Opublikowano

Za miesiąc powinna być Autumn Sale, z tego co pamiętam w zeszłym roku była ciekawsza niż zimowa.

Opublikowano

Grał ktoś? Czytam, że to jakiś klasyk a szczerze mówiąc wcześniej nie słyszałem.

Opublikowano

Na AlienWare rozdają kupony zniżkowe do kilku gierek, m. in. do Shadow Warrior. Najlepsze jest to, że kodziki łączą się ze zniżkami na samym Steamie. Tak więc można takiego Shadow Warriora kupić za 0,93 ojro :cool:

http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-shadow-warrior-75-steam-discount-key-giveaway

Opublikowano

Też kupiłem SW z tym kuponem. Cebula na całego XD

Jeszcze wziąłem te kupony na HM2 i Talos Prin(nene)le mogą się przydać przy świątecznej wyprzedaży.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Chce ktoś portala 2? na stema ofcourse

mozna sie wymienic w sumie

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

We wrześniu kupiłem fake mesjasza czyli MGS:PP z zablokowanym regionem na Rosję. Zawsze żeby pograć musiałem odpalać sztima przez VPN. Wczoraj gram sobie prawilnie w CS:GO, wyłączam, patrzę na liste gier, a tam mgs normalnie dostępny bez vpna. Miał ktoś coś takiego?

Opublikowano

Ja jak kupowałęm nowe Binding of Isaac to tylko jednorazowo dałem Rosję podczas aktywacji klucza i działa normalnie, więc to co miałeś dla mnie dziwne jest ;o

Opublikowano

Mam pytanie dot. gry Papers, please. Czy do gry można bez problemu zainstalować spolszczenie?  Gdzie wyrwę najtaniej?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Wydaje mi się ze był język polski do wyboru. Sprawdź stronę gry w sklepie steam. Nie mogę Ci teraz pomoc, jestem na telefonie;)

Opublikowano

Na steamie interfejs pokazuje ze jest po PL, ale czy cala gra to nie wiem, ktos kto ma/gral musi sie wypowiedziec.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No grałem po polsku. Wprowadzili to w patchu, bo kiedyś nie było po polsku.

Opublikowano

Z9TJyBg.png

O kur,wens, nie wiedziałem, że jest polski. Ładnie.

Gdzie najtaniej? Chyba k,urwa nie sądzisz, że pozwolę Ci przycebulić na grze, z której bohater zastąpił mi doktora House'a w avatarze :shotgun:

http://papersplea.se/

10 dolarów płacisz autorowi i nie ma w ogóle dyskusji, że dużo czy coś. Za sam main theme się należy.

Opublikowano

Gdzie mogę złożyć jakąś reklamację na Steamie?

Zamówiłem ten kontroler i zero info o wysyłce, a premiera już była.

Co to za preorder ja się pytam?