Gość ragus Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 nie mam czasu na tę grę cholera jasna no ale za 12 ełro ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 to jest to pelne elite wraz z opcja lądowania na planetach itp? czy jakos pocięte na podstawki i dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 To jest wersja Year 1(cos jak w destiny masz Year 1 i Year 2),w grudniu wychodzi Elite Dangerous Horizons(Year 2) Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Dokupione: Monkey Island: Special Edition Bundle Test Drive Unlimited 2 RAGE Na razie tyle. Po południu poprzeglądam jeszcze inne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) Nie bedzie juz flash deals ani daily deals głównie z powodu refundów. Cebulaki kupowaly gre w promocji, za 2 dni byla we flash deal i robili refund zeby kupic taniej...a ze bylo to na skale masowa to za duzo zachodu wiec dlatego bedzie juz tylko jedna stała cena. Takie info od insidera. Edytowane 26 listopada 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 k,urwa wiedziałem, że te zwroty nie skończą się niczym dobrym czemu ludzie to takie ulungi Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Mogli by zrobić, że gry kupione z flash dealów, nie podlegają zwrotom i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 transistor za 4,74 eur polecam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 trzeba ostatecznie pozegnac sie z tym szrotem ps4, persona przesunieta na 2023, uncharted nikogo, guitar hero meh. Ile cudownego grania za te kase mialbym na PC setki KOZACKICH, innowacyjnych gier. No i ps4 wlaczylem od ostatniego zakupu moze z 8 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 No widzisz, jak kupiłem kompa zamiast PS4/X0 i nie żałuję. Wszystkiego więcej i taniej, ale gdyby nie Steam - PC dalej byłby platformą do piracenia, gdzie Virtualem montowało się iso i kopiowało cracka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 dawajcie znac co kupujecie bo samemu ciezko ogarnac tyle tego jest a tak ktos moze naprowadzi na jakis ciekawy tytul w dobrej promocji jak sie nazywala ta gierka co bijemy sie żelkami na arenie do kanapowego coopa? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 gang beasts, ale sa lepsze tytuly, jak samurai gunn, towerfall czy knights squad. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) w tej urzeka mnie to jak fizyka wplywa na chaos starć - bekowo sie to prezentuje, czuć fun kurde.. trzyma cene ostro Edytowane 26 listopada 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Jak ktos ma zamiar masowo zakupic gierek jak Dave (20 w koszyku?! ) to moze warto by bylo sie wstrzymac i poczekac na Winter Sale. Nie wiem jak w tym roku ale prawie zawsze Jesienna wyprzedaz jest nieco slabsza od swiatecznej + podczas swiatecznej i letniej zawsze za zakup sie dostaje jakies karty/tapetki/emotki itp ktore mozna opchnac potem na targu albo zlozyc odznaki. Pamietam stary dobry Winter Sale w 2010 roku. Daily deale + kazdego dnia polowanie na achievementy w danej grze (trzeba bylo zdobyc aczika w grze ktora jest w daily sale wiec napedzalo to sprzedaz). Dziennie bylo 5-7 aczikow do zebrania, za ktore byly jakies tam popierdółki, kupony ale byla tez tabela milestonenów i na koniec sale dostawalo sie item adekwatny do ilosci wykonanych zadan. Pamietam ze wtedy nie mialem zadnych gier wiec kupowalem wszystko i robilem acziki, dostalem max punkty i jakas czapke do TF 2 w ktorego nawet nie gram. Czapka lezala w inventory,az do 2013 roku kiedy ktos zapytal czy mu jej nie sprzedam, nawet zapomnialem ze ja mam. Okazalo sie ze lata po 1500zł :obama: Ehh gdzie sie podzialy te wyprzedaze z ciekawymi eventami, które wymagały jakiegos wysiłku i byly naprawde ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Steam jest popularny, już nie muszą się wysilać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Broforce za 7 euro Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Ja kupiłem tylko Door Kickers i szukam czegoś jeszcze pod pada żeby sobie pograć na kanapie. Może Ikaruga albo Metal Gear Rising, Titan Sous, Shovel Knight. Albo Talos Prin(nene)le... Echh a może poczekam do Winter Sale i ogram coś z biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Door Kickers jest serio tak trudne jak piszą na internetach? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) A no podobno trudne ale siąde do tego wieczorem dopiero to coś napisze Edyta: Pograłem trochę i muszę przyznać, że rzeczywiście gra jest wymagająca od samego początku, trzeba przemyśleć każdy ruch, często szturmujemy budynek z kilku stron jednocześnie więc trzeba to zgrać w czasie. Jeszcze nie odkrywałem żadnego uzbrojenia, bawiłem się tylko w single mission ale to uzależnia cholernie i syndrom jeszcze jednej misji jest obecny od samego początku, ciężko się oderwać. Mowa o Door Kickers oczywiście, mogę z czystym sumieniem polecić. Edytowane 26 listopada 2015 przez UberAdi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 this war of mine za 17,34zl na konsoleigry Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Panowie mam 4,22 ojro w portfelu i chciałbym kupić jakąś nie wymagającą dobrego sprzętu gierkę. Najlepiej rpg. Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 transistor Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 odpada, brakuje mu 0,52 centow Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Gothic, Gothic 2 Gold, Skyrim, SW Kotor 1 i 2, Fallout 1, 2, 3, Witcher 1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 (edytowane) Panowie mam 4,22 ojro w portfelu i chciałbym kupić jakąś nie wymagającą dobrego sprzętu gierkę. Najlepiej rpg. Polecicie coś? Divinity II: Director's Cut. Obaczj czy Ci pojdzie, ja przegralem w to ponad 100 godzin i dla mnie jedno z najwiekszych zaskoczen i ukryty gem. Tak mi sie spodobala ze az sie zarejestrowalem im na forum zeby podziekowac ze to zrobili. Edytowane 27 listopada 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi